insanın kendisine yaptığını bütün dünya bir araya gelse yapamazmış..bu adam baştan beri böyleyken herşeyine amenna demişsin..resmen o baskı kurmuş,evliliği imparatorluğa dönşütürüp seni köle yapmış gıkın çıkmamış..gel derse geliyorsun git derse gidiyorsun..
baz erkekler kadınları ezmekten hoşlanırlar ama karşılarındaki kadın ezildikçe de ondan soğurlar..sizinki de bu hesap.
eşin değil de önce sen kendine gelsen iyi edersin.hatta yuvanı kurtarmak istiyorsan bunu yapmak zorundasın.köle değil eş olmayı dene,onun fikirleriyle değil kendi aklınla da birşeyler yap.
Esim bana neden soyle, neden boyle diyecegine,
oncelikle kendine donup, bakip, ben neden boyleyim desen daha dogru olacak.
Hayatta ki tek gayen esin olmus durumda.
Taviz tavizi dogurmus ve sen yaptiklarinin karsiligini bekliyorsun.
Ama unuttugun bir sey var ki, karsinda ki bir erkek !!!
O nasil seni umursamiyormus gb davraniyorsa, sende ayni sekilde karsilik ver bir muddet.
Kacan kovalanir, bu kadar basit aslinda.
Birde kendin icin bir seyler yap, senin uzerinde kurdugu bu otoriteyi en kisa zamanda bertaraf etmelisin.
Yoksa bu durum seni bir zaman sonra bogmaya baslar.
seven kıskanır derler ya ..
eee nasıl oluyor hem çok kıskanıp hem böyle davranmak
gercekten tebrik ediyorum okadar iyi yazmışsınki..Zaten dışarı çıkmak için el pençe divan izin istemek, karşılığında da alamayıp durumu kabullenmek nasıl birşeydir? Herşeye rağmen bana güvenmeyen adamın alnını karışlarım. Kimse benim yanlış yapacağım ihtimalini sorgulayamaz. Bakkala bile gidememek nedir yahu? Yapmayın bunu kendinize. Siz izin verdiğiniz sürece yasaklamaya cüret edecekleri şeylerde sınır tanımaz böyle tipler. Hele ailenizle kaldığınız halde, hele babanızın yanında. Hadi sizin namusunuzu korumanızla ilgili şüpheleri var. Babanıza bile mi güvenmiyor bu adam? Bence bu babanıza olan bir hakarettir.
Bu tanim cok yanlis. Bazi bayanlar kendini böyle aldatiyor.
Adamin özgüveni yoksa kiskanir bunun baska aciklamasi yoktur arkadasim.
Konu sahibine gelince. Sadece esinizde sorun yok. Evlenip ailenizin yanina tasinmakla en büyük bir hatayi yapmissiniz. Kim olursa olsun erkek ya da bayan hep bu konumda eziliyor.
Kızlar iyi geceler
İçim okadar dolu ki sorunum eşim nereden başlasam bilemedim.1 senelik evliliğim var ve aramızda 10 yaş var..bana bu aralar çok soğuk davranıyor ki küçücük bir kelimede suratını asıp günlerce konuşmuyor..(bu arada Benim ailemle birlikte kalıyoruz).bana ne hediye alır ne birşey yapar..Benim söylediklerim ona hep ters geliyor hep ters geliyor ve en küçük şeyde bana bağırıyor..Ve geçenlerde senle ben uğraşamıyorum diyip kapıyı çarptı çıktı gitti ben deliye döndüm..Ağlıyorum gelip bakmıyor konuşmıyım diyorum ben konuşmasam o hiç konuşmuyor surat asıyor hep kendi haklıymış gibi davranıyor günlerce .Benim ailemle bırlıkte otururken bile bana surat yapıyor kimseyle konuşmuyor öyle duruyor veya bulmaca çözüyor.acayip sinir oluyorum ben hergün hasta oluyorum.midemden rahatsızlıgım var üzüntü midemi mafediyor ve bunu bile bile bana hep soguk kızlar ben napıyım severek evlendik güya kaçtım ben benim değerimin daha fazla olması gerekiyor ama yok ..beni hep saçma buluyor her yaptığımı tersliyor bağırıyor ben çok üzülüyorum kızlar şuanda hastalandım odamdayım ama kocam içerde oyun oynuyor ya beni hiç takmıyor acaba aldatıyormu kafamda soru işareti var ..Sürekli beni suçlaması var birde sen yaparsın sen gidersin sen millete kendini gösterirsin falan diyor .s. Çok kıskanıyor beni hastalık gibi ben dayanamıyorum ya şu 1 senelik evliliğim burnumdan geldi diyebilirim..Bana bir 2 ay önce senden soğudum dedi ve sonra şaka yaptım dedi.ben neyse deyip geçiştirmiştim.ayrıca kocam bana aşık değil kızlar bunu hiç söylemedi ben ona sen bana aşık değilsin dediğimde hiç birşey demiyor çoğunlukla veya ofluyor bağırıyor bana kızlar.ama ben her tartışmamızda ona ona ne kadar aşık olduğumu sevdiğimi saydığımı anlatıyorum saatlerce.sen çok değişiksin diyor bana neden ağlıyon ki diyor amacın ne diyor bana bana ben napiyimki ya .kızlar bir görseniz bana öyle öfkeyle bakıyorki.ve her tartışmada bana bu böyle olmaz boşanalım diyor ..napmam gerekiyor kızlar benim beni takması için bana saygısı sadakati olması için ne yapmam gerekiyor..Acaba aldatıyor mu kızlar aklı başkasındamı ne olur birşeyler diyin bana ya ..
Ben kaçtıgımda 2 ay eşim ve ailesiyle kaldım ya ben neden böyle değildim veya yapmadım soncta seviyorum ya aileler birşey değişrmez ya ben neden böyle değildim ozman ...
kızlar yatmıyorum ya sınırlendım gene ya bana bakmadı bile kendi gidip yatmış kardeşim söyledi yattı abla diye bu ne dir ya ..
kızlar yatmıyorum ya sınırlendım gene ya bana bakmadı bile kendi gidip yatmış kardeşim söyledi yattı abla diye bu ne dir ya ..
kardeşim öyle geldi söyledi abla eniştem yattı uyudu dedi bunda ne var kiKardeşinizi ilgilendirmeyen bir konu. Önce kendi içinizde halledin, aileyi karıştırmadan...
izin değilde bu nedir ya kendi gidip uyumuş ya .s.çok acayip oldum ya
gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm
Iste oyle yaptigin icin kaybedersin sana soyleyeyim, sen Boyle onun gozunun icine baktikca o birakir gider bile. Bogma adami bence mesafeli dur biz kadinlar ilgi delisiyiz ama erkeklerin dunyasi farkli. Cogu erkek cok ilgi den hoslanmaz!ben halen eşime aşıgım çok seviyorum gülümsiyecek diye gözünün içine bakıyorum ama işten 5 karış suratla geldi...
Bu da onun ruh dunyasiyla ilgili sorunlari oldugunu gosteriyor..Beni hep değiştirmek istedi hep benii eve kapattı hep kısıtladı beni anneme bile gelemiyordum ben..ama yinede çok seviyordum boşanmaya niyetim yok seviyorum içim gidiyor ama eşim neden böyle bilmiyorum çok soğuk bana ya izlediim dizilerde bile o adama bakmak için mi izliyorsun diyor bana giydiğim gömleğe bile ters bakıyor canım ben kısa kollu zor giyerim açık asla giyinmem okadar değiştimki evlenince karşılığı bumu diyorum bazen kendimce....
Calis ayaklarinin uzerinde Duran bir kadin ol. Yarin obursu gun bu bosanma tehditlerinden biri gerceklesirse ki dilerim evliliginiz mutlu bi sekilde devam eder ama aksi olursada guclu bir kadin olarak ayakda kalirsinböyle olmaz ki cnm ya ben çok üzülüyorum...evet çalışmamıda istemiyor çalışcaksan boşan diyor .s
Bilemiyorum ben çok düşünüyorum belkide evlenmeden önce onunla tanıştıgımda baskasını sevdiğiydi sonra ayrıldılar bnmle evlendiği içindir ..bilmiyorum ya ben çok yoruldum...kafam çok karışık ne düşüniyim ki ben .s
Cok dogrudizilerdeki erkekleri bile kıskanan bir adamla çok zor,Allah kolaylık versin..bir de 10 yaş daha gençsiniz bu bile eşinizde sorun olmuştur.
kıskançlığın da bi sınırı olmalı,sizin yaşadığnız şey kıskanılmak değil nefes almanızın engellenmesi neredeyse.bence eşinizle ilgili asıl sorununuz bu.
Seninde ruhsal dunyan coker bu gidisle o yuzden dikkatli ol onlemler aldizilerimi izleyemiyorum yok ona bakma yok buna bakma ..yok balkona cıkma yok şöyle sıkıyor baya..mesela kk ya giriyorumya aksam geliyor orda birimi varda giriyorsun hep diyor bana ben çok sinirleniyorum ya bende üye olup bakcam napıyon diyor bana.s
:)))kadınlar ne kadar çiçekse erkeklerin çoğu da bir o kadar odundur..eğer budamazsan iyice kalın bi kalasa dönüşebilirler.
Evet ego tatmini!! Cunku yas farki onu simdiden endiselendiriyor gibi gozukuyorNe güzel işte, bak adam almış seni parmağına döndürüyor oohhh sefam olsun diyordur üstüne..
Lalee_00, ne yapıyorsun sen? Silkeleme sembolü olsa da silkelesek seni bir
Bir kere daha söylüyorum, bağımlı hale gelmişsin, eşin de bunu kullanarak sana istediği eziyeti yapıyor.
İlişkide en önemli nokta: KAYBETMEKTEN KORKMAYACAKSIN, YOKSA TERK EDİLEN SEN OLURSUN. ÇÜNKÜ ONUN KAYBETME KORKUSU YOK. OLAN DA SANA OLUR.
O BEN GİDERİM; PİYASADAN DA KAYBOLURUM DİYİNCE, senin etekler tutuşuyordur, AMAN SAKIN YAPMA BEN SENSİZ NE YAPARIM DİYORSUNDUR..
Azıcık güçlü ol lütfen, hayatı sana zindan etmiş, hiç yaptığın birşey yok, ruh hastası bir adamla evlisin, hala ona bağımlı olduğun için, adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, seni de ezebildiği kadar eziyor, ego tatmini için...
Bence kendine gelme zamanın, seni bırakır giderim diyen bir adamla nasıl evli kalıyorsun, nasıl gitmesin diye duacı olursun?
Gideceksen, sevmiyorsan, kapı açık de , git.
Bir laf daha var hatta: BIRAK GİTSİN, GERİ GELİRSE SENİNDİR ; GELMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR
belki de sorun eşiniz için çok fazla değişmenizdir. size çatışın demiyorum fakat hastalık derecesindeki kıskançlığını bile tolere ederseniz o da kendini her konuda haklı görür. anladığım kadarıyla çok sevdiğiniz için küs olmaya da içiniz el vermiyor ve her defasında ilk adımı siz atıyorsunuz. bu da doğal olarak eşinizin kendini haklı hissetmesine neden oluyor. bence öncelikli olarak araya bi mesafe koyun. bırakın o düşündsün neden soğuk, eskisi gibi değil diye. öylesini koşulsuz şartsız teslim olmuşsunuz ki ona nasıl olsa her seferinde alttan alacak beni düşüncesiyle abartıyor bence eşiniz. yoksa canı her sıkıldığında canım der gibi boşanalım der mi insan.
benim nacizane tavsiyem seviyeli, biraz uzak ve resmi olun. o düşündün eşim neden ekisi gibi değil diye. ha bir de şöyle bir durum var madem çok kıskanç eşiniz onu bu durumdan yavaş yavaş vazgeçirmeniz lazım. bunun için de önerim hayır diyeceği şeylerden uzak durun ilk olarak. sorup da veto yemektense, eşinize bak dediğime geldi sonunda çünkü ben haklıyım dedirtmektense, sormayın ki yapamayacağınız şeyleri hayır demesin... umarım düzelir herşey. sevgiler...
Bosver gelmesin sende gitme bi sure Boyle dene. Ipleri onun eline vermissingözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm
Esim bana neden soyle, neden boyle diyecegine,
oncelikle kendine donup, bakip, ben neden boyleyim desen daha dogru olacak.
Hayatta ki tek gayen esin olmus durumda.
Taviz tavizi dogurmus ve sen yaptiklarinin karsiligini bekliyorsun.
Ama unuttugun bir sey var ki, karsinda ki bir erkek !!!
O nasil seni umursamiyormus gb davraniyorsa, sende ayni sekilde karsilik ver bir muddet.
Kacan kovalanir, bu kadar basit aslinda.
Birde kendin icin bir seyler yap, senin uzerinde kurdugu bu otoriteyi en kisa zamanda bertaraf etmelisin.
Yoksa bu durum seni bir zaman sonra bogmaya baslar.
Soğuk davranmak değil mesele, güçlü olmak...
Yani o size gelmiyorsa, gitmemek, o adım atmıyorsa atmamak ve gelmeyişine de üzülmemek. Kendi bilir diyebilmek.
Diyelim ki şimdi eşinize karşı güçlü olma kararı aldınız, diyelim ki gidip, ben artık kuaföre de gideceğim, bakkala da gideceğim, ben de insanım dediniz, çıkıştınız.
O da höyyttt dedi, sineceğinizi sandı.
Sinmediniz.
Bu sefer sizi tehdit etti , TAMAM GİDİYORUM DEDi, ÇEKTİ KAPIYI GİTTİ.
1 AY siz de aramadınız o da geri gelmedi....
Gelmesin zaten o zaman...........
Madem sizi özlemiyor, yuvayı kurtarmak için uğraşmıyor, o zaman gerçekten kendi bilir diyebilmelisiniz.
Evliliği kurtarmaya çalışmayan bir adamdan koca olmaz, dakka başı boşanırım diyen bir adamdan koca olmaz, evlilik İKİ KİŞİLİKTİR.
Şair Atol Behramoğlu ne güzel der:
Ölümdür yaşanan tek başına, aşk iki kişiliktir! :)
Sizin kendisini sevdiğinizi fazla fazla belli etmenizden dolayı böyle yapıyor olabilir mi? Şimdiye kadar gördüğüm, erkeğinin etrafında pervane olan kadınların çokta mutlu olmadığıdır. Çünkü erkekler nasıl derler kadının biraz cool olması hoşlarına gider. Bu konudan hoşlanmasalar bile az buçuk sözü geçen kadına en azından saygı duyarlar, hafiften kaçar gibi yapan kadının peşinden gitmeye bayılırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?