Aldattığını düşünüyorum haklı mıyım kızlar?

Esim bana neden soyle, neden boyle diyecegine,
oncelikle kendine donup, bakip, ben neden boyleyim desen daha dogru olacak.

Hayatta ki tek gayen esin olmus durumda.
Taviz tavizi dogurmus ve sen yaptiklarinin karsiligini bekliyorsun.

Ama unuttugun bir sey var ki, karsinda ki bir erkek !!!

O nasil seni umursamiyormus gb davraniyorsa, sende ayni sekilde karsilik ver bir muddet.

Kacan kovalanir, bu kadar basit aslinda.

Birde kendin icin bir seyler yap, senin uzerinde kurdugu bu otoriteyi en kisa zamanda bertaraf etmelisin.
Yoksa bu durum seni bir zaman sonra bogmaya baslar.

bazen erkeklere kızmıyorum

benimde her dediğimi yapan kul köle olan birisi olsa hep daha fazlasını isterdim

nasılsa cevap veren yok kızan yok ses çıkartan yok neden paralayım ki kendimi karşımda ki nasılsa 2 kişilik paralıyor kendini

O şekildede davrandım onun yaptığı gibi soguk davrandım surat astım gene ben suçlu oldum gene benden bekledi gene ve şuanda halen benden bekliyor ...

Zaten dışarı çıkmak için el pençe divan izin istemek, karşılığında da alamayıp durumu kabullenmek nasıl birşeydir? Herşeye rağmen bana güvenmeyen adamın alnını karışlarım. Kimse benim yanlış yapacağım ihtimalini sorgulayamaz. Bakkala bile gidememek nedir yahu? Yapmayın bunu kendinize. Siz izin verdiğiniz sürece yasaklamaya cüret edecekleri şeylerde sınır tanımaz böyle tipler. Hele ailenizle kaldığınız halde, hele babanızın yanında. Hadi sizin namusunuzu korumanızla ilgili şüpheleri var. Babanıza bile mi güvenmiyor bu adam? Bence bu babanıza olan bir hakarettir.

seven kıskanır derler ya ..
eee nasıl oluyor hem çok kıskanıp hem böyle davranmak

Bu tanim cok yanlis. Bazi bayanlar kendini böyle aldatiyor.
Adamin özgüveni yoksa kiskanir bunun baska aciklamasi yoktur arkadasim.

Konu sahibine gelince. Sadece esinizde sorun yok. Evlenip ailenizin yanina tasinmakla en büyük bir hatayi yapmissiniz. Kim olursa olsun erkek ya da bayan hep bu konumda eziliyor.

gercekten tebrik ediyorum okadar iyi yazmışsınki..

Ben kaçtıgımda 2 ay eşim ve ailesiyle kaldım ya ben neden böyle değildim veya yapmadım soncta seviyorum ya aileler birşey değişrmez ya ben neden böyle değildim ozman ...

Gerçekten anlayamadım! Seni kaçırıyor ve senin ailenle yaşıyor bunda bir gariplik olduğu kesin. Aranızda on yaş var ki benim eşimle 13! Yani eşim olmazda beni kaçıracak olsaydı ve sonra benim ailemle beraber aynı evde yaşamayı düşünseydi onu tek kalemde siler bir dahada yüzüne bakmazdım. Birde özür dilerim ama çok fazla ve olmadık saatte ondan ilgi bekliyorsan ki ailenle birlikte yaşarken, bence iyi düşünmelisin! Bir laf var ya fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye,bence onun başında çok dırdır etme derim.

1 sene zaten kiradaydık canım ozman da böyleydik ki biz ..bur da kim bilir ne kadar kalcaz yani 1 sene veya dahada az ne olur bilmem ....

Soğuk davranmak değil mesele, güçlü olmak...
Yani o size gelmiyorsa, gitmemek, o adım atmıyorsa atmamak ve gelmeyişine de üzülmemek. Kendi bilir diyebilmek.

Diyelim ki şimdi eşinize karşı güçlü olma kararı aldınız, diyelim ki gidip, ben artık kuaföre de gideceğim, bakkala da gideceğim, ben de insanım dediniz, çıkıştınız.
O da höyyttt dedi, sineceğinizi sandı.
Sinmediniz.
Bu sefer sizi tehdit etti , TAMAM GİDİYORUM DEDi, ÇEKTİ KAPIYI GİTTİ.

1 AY siz de aramadınız o da geri gelmedi....

Gelmesin zaten o zaman...........

Madem sizi özlemiyor, yuvayı kurtarmak için uğraşmıyor, o zaman gerçekten kendi bilir diyebilmelisiniz.

Evliliği kurtarmaya çalışmayan bir adamdan koca olmaz, dakka başı boşanırım diyen bir adamdan koca olmaz, evlilik İKİ KİŞİLİKTİR.

Şair Atol Behramoğlu ne güzel der:
Ölümdür yaşanan tek başına, aşk iki kişiliktir! :)

Ben kaçtıgımda 2 ay eşim ve ailesiyle kaldım ya ben neden böyle değildim veya yapmadım soncta seviyorum ya aileler birşey değişrmez ya ben neden böyle değildim ozman ...

Sizin kendisini sevdiğinizi fazla fazla belli etmenizden dolayı böyle yapıyor olabilir mi? Şimdiye kadar gördüğüm, erkeğinin etrafında pervane olan kadınların çokta mutlu olmadığıdır. Çünkü erkekler nasıl derler kadının biraz cool olması hoşlarına gider. Bu konudan hoşlanmasalar bile az buçuk sözü geçen kadına en azından saygı duyarlar, hafiften kaçar gibi yapan kadının peşinden gitmeye bayılırlar.

kızlar yatmıyorum ya sınırlendım gene ya bana bakmadı bile kendi gidip yatmış kardeşim söyledi yattı abla diye bu ne dir ya ..

kızlar yatmıyorum ya sınırlendım gene ya bana bakmadı bile kendi gidip yatmış kardeşim söyledi yattı abla diye bu ne dir ya ..

Sizi çok kısıtladığı için siz de heralde yatarken müsade istemesini bekliyorsunuz?
Anlayamadığım kadar değişik bir ilişki...

Kardeşinizi ilgilendirmeyen bir konu. Önce kendi içinizde halledin, aileyi karıştırmadan...

izin değilde bu nedir ya kendi gidip uyumuş ya .s.çok acayip oldum ya

Yakın biz zamanda kendi ilişkimi bir arkadaşıma şikayet ederken bana bugüne kadar düşünemediğim birkaç ayrıntı söyledi.
Şikayetlerim verdiklerimi alamamak, ince olmayışı, ilgisizliğiydi.

Bana aynen şunları söyledi; 'Sen ince düşünebilen bir insansın tlfk, ama unutma karşındaki sen değil.Senin isteklerine mutlu olabileceğin şekilde ancak kendin cevap verebilirsin, beklediğin adama bir bak, iki çift tatlı söz onun en büyük sevgi anlayışı ki sen kalkıp romantik şeyler bekliyorsun.Herkesin ifade biçimi bambaşkadır, kendi olmasına müsade et.Hiç bir şekilde kızma ama cebinde 5 lira varken 50 tl lik gömleği niye bana vermiyorsun diye tezgahtara kızman kadar saçma bir serzeniş bu çünkü sevgilinde başka bir dünya görüşü, başka bir malzeme var, senin gibi olamaz' dedi.

Ben o dakika aydınlanmaya başladım.
Umarım siz de bu etkiyi yaratır...

Son düzenleme:
gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm

Hadi ya :/ hayırlısı olsun canım umarım aşarısnız bu dönemi.Çok kısknaç kuruntulu birisi anlattığına göre ehrşey bundan kaynaklı o halde.

Arkadasim senin adina uzuldum ama burda paylasmaklada cok iyi yapmissin, kimi arkadaslar cok mantikli yorumlar yapmis ve tavsiyelerde bulunmus. Senin icinde bir i$ik olur bu yapilan yorumlar.

ben halen eşime aşıgım çok seviyorum gülümsiyecek diye gözünün içine bakıyorum ama işten 5 karış suratla geldi...
Iste oyle yaptigin icin kaybedersin sana soyleyeyim, sen Boyle onun gozunun icine baktikca o birakir gider bile. Bogma adami bence mesafeli dur biz kadinlar ilgi delisiyiz ama erkeklerin dunyasi farkli. Cogu erkek cok ilgi den hoslanmaz!
Bu da onun ruh dunyasiyla ilgili sorunlari oldugunu gosteriyor..

böyle olmaz ki cnm ya ben çok üzülüyorum...evet çalışmamıda istemiyor çalışcaksan boşan diyor .s
Calis ayaklarinin uzerinde Duran bir kadin ol. Yarin obursu gun bu bosanma tehditlerinden biri gerceklesirse ki dilerim evliliginiz mutlu bi sekilde devam eder ama aksi olursada guclu bir kadin olarak ayakda kalirsin
((
Cok dogru
Seninde ruhsal dunyan coker bu gidisle o yuzden dikkatli ol onlemler al
kadınlar ne kadar çiçekse erkeklerin çoğu da bir o kadar odundur..eğer budamazsan iyice kalın bi kalasa dönüşebilirler.
:)))
Evet ego tatmini!! Cunku yas farki onu simdiden endiselendiriyor gibi gozukuyor

gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm
Bosver gelmesin sende gitme bi sure Boyle dene. Ipleri onun eline vermissin

Bunlar en iyi yorumlar canim, bunlari biraraya getirdim tekrar tekrar oku. Ve kendini o esaretten kurtarip esinin seni sindirmesine izin verme! onu onemseme gereginden fazla. Sen biraz dozu kacirmissin diye dusunuyorum. Guclu bi kadin oldugunu gorurse eminim o da cekinir senden.
Bol sanslar diliyorum
Insallah mutlu huzurlu bir evliliginiz olur
Herseyden onemliside hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…