Yani madde madde yazarsam çok uzun olacak ve hangilerini denediniz bilmiyorum ama tecrübelerime göre erkeklerin en sinir olup farkındalık yaşadığı şey hayatındaki kadının onu takmayan ve boşvermiş tavırları... mesela 3 gün oldu konuşmadığımı farketmedin mi, demişsiniz. Yani tepki gösteriyorsunuz, o da kendisini haklı görüyor ve savunuyor. Bakın erkek kafasına göre, kadın bir konuda tepki veriyorsa, trip atıyorsa hala kendilerine bağlı olduklarını biliyor ve bunun rahatlığı ile yaşıyorlar.Burada yapmanız gereken sevginizden emin olduğu olumlu olumsuz tüm hareketlerinizi bırakmak.Onun yerine hiçbir şey olmamış gibi davranıp ama eskiye göre kısa cümleler kurun mesela..Kavga etmeyin, beni şaşırtmıyorsun artık gibi bir laf edip o katta bırakın mesela..Sinirim geçince çok seviyorum onu diyorsunuz, göstermeyin bunu. Sevişmeyi kısa tutun mesela ya da bencil olun kendinizle ilgilenin.. Onu dinlemeyin bir şey anlatırken, üzerine giydiği bişeyin ona yakışmadığını söyleyin aniden sonra yüzünüzde hep bir gülümseme olsun gibi gibi.. ilgi ve dikkatinizi üzerinden çekmeyi başardığınızda o zamanki tavırlarına bakarak karar vermeniz daha kolay olacak