Aldattığını düşünüyorum haklı mıyım kızlar?

Yazmayacaktım ama duramadım...
Hayatınızda eşiniz dışında bir ilgi alanınız var mı?
Kendinizi geliştirmek veyahut iyi hissetmek adına yaptığınız bir eylem?

çok yanlış bir düşünce :19:

sizin hayatınız mutluluğunuz bir erkeğin elindemi.

madem gitmek istiyor bırakın gitsin..:3:
merak etmeyin boşanacağım gideceğim diyen erkeklerin çoğu burnu sürtmüş vaziyette geri dönüyor :34:
boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .

dizilerimi izleyemiyorum yok ona bakma yok buna bakma ..yok balkona cıkma yok şöyle sıkıyor baya..mesela kk ya giriyorumya aksam geliyor orda birimi varda giriyorsun hep diyor bana ben çok sinirleniyorum ya bende üye olup bakcam napıyon diyor bana.s

canım burda bir erkek üye var o da aramıza pek karışmaz zaten.sitenin kurucusudur kendisi..eşin ürkmesin yani,bari kk da rahat bıraksın seni..bi insan kendine bu kadar güvensiz olup da karısına bunları yaşatamaz ya..

bari nfes alırken d danış ona,sor..hastalıklı bir ruh hali bu!

keşke kendini bu kadar ezdirip bu tavizleri vermeseydin.

Yazmayacaktım ama duramadım...
Hayatınızda eşiniz dışında bir ilgi alanınız var mı?
Kendinizi geliştirmek veyahut iyi hissetmek adına yaptığınız bir eylem?
hayır yok kendime bakamıyorum ..mesela diyorum kuaföre gidiyım şu kaşlarımı aldırıyım ne işin var yok bitti bu kadar..hiç birşey yok öylece hergün evdeyimmmm...

canım burda bir erkek üye var o da aramıza pek karışmaz zaten.sitenin kurucusudur kendisi..eşin ürkmesin yani,bari kk da rahat bıraksın seni..bi insan kendine bu kadar güvensiz olup da karısına bunları yaşatamaz ya..

bari nfes alırken d danış ona,sor..hastalıklı bir ruh hali bu!

keşke kendini bu kadar ezdirip bu tavizleri vermeseydin.
peki ne yapıyım ben şimdi canım ya ..saçmalıyor ya kk ya girip bana bakcakmış ya...s

hayır yok kendime bakamıyorum ..mesela diyorum kuaföre gidiyım şu kaşlarımı aldırıyım ne işin var yok bitti bu kadar..hiç birşey yok öylece hergün evdeyimmmm...

Hiçbir şey yapmadığınız için her şeyi eşinizden bekliyorsunuz ve adamı da ister istemez sık boğaz ediyorsunuz.
Sorun bu olabilir mi?:34:
Kuaföre giderken ona sormak zorunda değilsiniz, hadi velevki sordunuz müsade etmedi.
Ev içinde de bin tane aktivite var yapabileceğiniz örneğin bakımızını kendiniz de yapabilirsiniz, neden onları denemiyorsunuz?

peki ne yapıyım ben şimdi canım ya ..saçmalıyor ya kk ya girip bana bakcakmış ya...s

işte bunu diyeceksin ona,saçmalıyosun diyeceksin..bi kendine gitireceksin.ama tabii eşinin tepkisi n olur bilemem..sana kötü birşey yapmasın da.

ama birisinin silkelemesi lazım onu.

Hiçbir şey yapmadığınız için her şeyi eşinizden bekliyorsunuz ve adamı da ister istemez sık boğaz ediyorsunuz.
Sorun bu olabilir mi?:34:
Kuaföre giderken ona sormak zorunda değilsiniz, hadi velevki sordunuz müsade etmedi.
Ev içinde de bin tane aktivite var yapabileceğiniz örneğin bakımızını kendiniz de yapabilirsiniz, neden onları denemiyorsunuz?
sormam gerekiyor işte haberi olmazsa benle konuşmaz günlerce..her zaman böyleydi evlendik evleneli dsrı tek çıkmakmı asla ..sevde elimden geleni yapmaya çalışıyorum cnm ...

boşansak diyor giderim kaybolurum piyasadan fln fılan diyor .

Ne güzel işte, bak adam almış seni parmağına döndürüyor oohhh sefam olsun diyordur üstüne..

Lalee_00, ne yapıyorsun sen? Silkeleme sembolü olsa da silkelesek seni bir :49:

Bir kere daha söylüyorum, bağımlı hale gelmişsin, eşin de bunu kullanarak sana istediği eziyeti yapıyor.

İlişkide en önemli nokta: KAYBETMEKTEN KORKMAYACAKSIN, YOKSA TERK EDİLEN SEN OLURSUN. ÇÜNKÜ ONUN KAYBETME KORKUSU YOK. OLAN DA SANA OLUR.

O BEN GİDERİM; PİYASADAN DA KAYBOLURUM DİYİNCE, senin etekler tutuşuyordur, AMAN SAKIN YAPMA BEN SENSİZ NE YAPARIM DİYORSUNDUR..

Azıcık güçlü ol lütfen, hayatı sana zindan etmiş, hiç yaptığın birşey yok, ruh hastası bir adamla evlisin, hala ona bağımlı olduğun için, adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor, seni de ezebildiği kadar eziyor, ego tatmini için...

Bence kendine gelme zamanın, seni bırakır giderim diyen bir adamla nasıl evli kalıyorsun, nasıl gitmesin diye duacı olursun?

Gideceksen, sevmiyorsan, kapı açık de , git.

Bir laf daha var hatta: BIRAK GİTSİN, GERİ GELİRSE SENİNDİR ; GELMEZSE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR

belki de sorun eşiniz için çok fazla değişmenizdir. size çatışın demiyorum fakat hastalık derecesindeki kıskançlığını bile tolere ederseniz o da kendini her konuda haklı görür. anladığım kadarıyla çok sevdiğiniz için küs olmaya da içiniz el vermiyor ve her defasında ilk adımı siz atıyorsunuz. bu da doğal olarak eşinizin kendini haklı hissetmesine neden oluyor. bence öncelikli olarak araya bi mesafe koyun. bırakın o düşündsün neden soğuk, eskisi gibi değil diye. öylesini koşulsuz şartsız teslim olmuşsunuz ki ona nasıl olsa her seferinde alttan alacak beni düşüncesiyle abartıyor bence eşiniz. yoksa canı her sıkıldığında canım der gibi boşanalım der mi insan.

benim nacizane tavsiyem seviyeli, biraz uzak ve resmi olun. o düşündün eşim neden ekisi gibi değil diye. ha bir de şöyle bir durum var madem çok kıskanç eşiniz onu bu durumdan yavaş yavaş vazgeçirmeniz lazım. bunun için de önerim hayır diyeceği şeylerden uzak durun ilk olarak. sorup da veto yemektense, eşinize bak dediğime geldi sonunda çünkü ben haklıyım dedirtmektense, sormayın ki yapamayacağınız şeyleri hayır demesin... umarım düzelir herşey. sevgiler...

evet sevdiğim deliler gibi aşık oldugum kocama hep saygı duydum ben evet dedim kızmasın aramz bzulmasın dedim hep..ekmek almaya gidemıyorum ben ya ..ama öncedendde böyleydi benim eşim..

şuan eşinize kızmaktan vazgeçtim
eşiniz baştan beri kendini gizlememiş sınırları belliymiş siz herşeyiyle kabul etmişsiniz

amacınız böyle bi adamla evlenmekmiş evlenmişsiniz işte
haa ben bi evleneyim nasıl olsa değiştiririm düşüncesine girdiysen yanılırsın

bu tip kıskançlıkları olan insanlar düzelmez aksine daha da kötüleşir
tıpkı girdiğin internet sitesine bakıcam , o diziyi seyretmelere kadar varabilir durum

ilk önce şu "eşimsiz asla" yazısını kaldırıp kendinize değer vermeye başlayın

sormam gerekiyor işte haberi olmazsa benle konuşmaz günlerce..her zaman böyleydi evlendik evleneli dsrı tek çıkmakmı asla ..sevde elimden geleni yapmaya çalışıyorum cnm ...

Demek istediğim kendinize ait zamanlar yaratın, sizi tatmin edecek eylemlerde bulunun.
Hiçbir şey yapmadığınız için eşiniz de 'o ne öyle kuaföre mi gidilirmiş' tepkisi vermekte haksız sayılmaz.
Bir yemek kitabı alın, tarifler deneyin.
Değişik bir yemek ya da tatlı yaptığınızda belki çok beğenecek ve güzel sözler sarfedecek, bilemezsiniz.
Bu bile bir çeşit ilgi ve sevgi gösterisidir.
Sudokuya merak salın, el becerinizle bir şeyler yapın.
Sonu yok yani bunun, en azından günde 3-4 saat sizi oyalar ve sonucunda ortaya çıkan ürün de oldukça mutlu olmanıza yardımcı olur.
Böylelikle de eşinizin size olan tavırlarını daha nötr şekilde değerlendirebilirsiniz, aslında çok mu ilgisiz yoksa erkeklerin genelinde olduğu kadar mı ilgisiz bunu daha net görürsünüz.

Yuva üstüne yuva kurulmaz arkadaşım.Eşinin mutsuzluğu bundandır.Maddi olanaksızlıklardan dolayı mı beraber kalıyorsunuz? Ne yapın edin ayrı bir eve çıkın.Böyle nereye kadar.Ailen de bu durumdan pek hoşnut değillerdir eminim.

Beni hep değiştirmek istedi hep benii eve kapattı hep kısıtladı beni anneme bile gelemiyordum ben..ama yinede çok seviyordum boşanmaya niyetim yok seviyorum içim gidiyor ama eşim neden böyle bilmiyorum çok soğuk bana ya izlediim dizilerde bile o adama bakmak için mi izliyorsun diyor bana giydiğim gömleğe bile ters bakıyor canım ben kısa kollu zor giyerim açık asla giyinmem okadar değiştimki evlenince karşılığı bumu diyorum bazen kendimce....:31:

Boşanmayın tabi ki bir yuva kolayca kurulmuyor.Çözüm yollarını bulup denemek lazım önce.Seni çok kısıtlamaya almış sen de bunalmışsın tabi haliyle.O da kıskançlığın verdiği durumla belki de aklına olmadık şeyler geliyor kuruntu yapıyor böyle oldu.Sorun yok gibi göründüğü için insanın aklına da bişey gelmiyor.Belki bir çözüm yolu değil ama ufak bir kaçamak yapıp mesela tatil felan yapsanız çünkü çok büyük sorunlarınız yok aldatma vs gibi.En azından herşeyden uzak birbirinize vakit ayırmış olursunuz.

Yuva üstüne yuva kurulmaz arkadaşım.Eşinin mutsuzluğu bundandır.Maddi olanaksızlıklardan dolayı mı beraber kalıyorsunuz? Ne yapın edin ayrı bir eve çıkın.Böyle nereye kadar.Ailen de bu durumdan pek hoşnut değillerdir eminim.

Yok maddi durumdan dolayı değil ..tartışmalarımza tanık oldular bir kaç kez ama birşey demiyorlar karışmazlar..ama öncedende böyleydi canım .s

Boşanmayın tabi ki bir yuva kolayca kurulmuyor.Çözüm yollarını bulup denemek lazım önce.Seni çok kısıtlamaya almış sen de bunalmışsın tabi haliyle.O da kıskançlığın verdiği durumla belki de aklına olmadık şeyler geliyor kuruntu yapıyor böyle oldu.Sorun yok gibi göründüğü için insanın aklına da bişey gelmiyor.Belki bir çözüm yolu değil ama ufak bir kaçamak yapıp mesela tatil felan yapsanız çünkü çok büyük sorunlarınız yok aldatma vs gibi.En azından herşeyden uzak birbirinize vakit ayırmış olursunuz.
gözlerim dolu dolu yazıyorum ya içerde keyifle oturuyor gelmedi yanıma hiç ya ne tatili canım tatile gidip milletemi bakcan vcdunu milletemi göstercen diyor balayına bile gitmedik ya cnm :43:

insanın kendisine yaptığını bütün dünya bir araya gelse yapamazmış..bu adam baştan beri böyleyken herşeyine amenna demişsin..resmen o baskı kurmuş,evliliği imparatorluğa dönşütürüp seni köle yapmış gıkın çıkmamış..gel derse geliyorsun git derse gidiyorsun..

baz erkekler kadınları ezmekten hoşlanırlar ama karşılarındaki kadın ezildikçe de ondan soğurlar..sizinki de bu hesap.

eşin değil de önce sen kendine gelsen iyi edersin.hatta yuvanı kurtarmak istiyorsan bunu yapmak zorundasın.köle değil eş olmayı dene,onun fikirleriyle değil kendi aklınla da birşeyler yap.

Back