Bimiyorum ya kkyla ne alakası var ya .s
Nasıl bilmiyosun ?
Sen söylemeden nasıl bilecek ki ?
Arkadaşların bahsettiği casus programı vb. birşey yoksa..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bimiyorum ya kkyla ne alakası var ya .s
Önceden kkda bazı kadınların topiklerini okurdum ailesiyle işte eşiyle olan konuları , geçmişi sildirmezdi ve orda okudklrımı akşam gelip bakıyordu oradan ..Bilmiyorum o yüzden mi acep.?
Hımm bilmem
Sen acaba o sıralar onun hoşuna gitmeyen birşey mi yazdın buralarda
Bazen yorumlarda bile kendi hayatımızdan örnekler verebiliyoruz çünkü
Hemen git kk ya dediğine göre rahatsızlık duyduğu birşeyler olabilir
Bence mesaj atmayı filan bırakın , eşinle karşılıklı konuşun
Rahatsızlıklarınızı karşılıklı dile getirin ve bence mutlaka ayrı eve çıkın.. Erkek için daha zor bir durumdur bence eşinin ailesiyle yaşamak..
Belli başlı bakış açıları vardır çünkü toplumumuzun
agzımda kuş tutsam boş aynen kendimi böyle hissediyorum ne yapsam yaranamıyorum ben ya .s
işte sorun da bu zaten,ağzınla kuş tutmayı bırak.dünde aynı şeyi söyledik hala msj falan atmışsın..koşma ya şu adamın peşinden.kendisinizi vazgeçilmez hissettirme..sorun bu ama sen hala anlamamakta ısrarcısın..
eşin kıskançlıkta son noktada artk,kk yı kıskanıyor!
aldatmayı nerden çıkardınız. belli ki ortada daha büyük sorunlar var.
hiç birşey yapmadan yaşaması beni sinirlendiriyor ya hiç mi düşünmüyor ya benim birşeyler beklediğimi hiçmi kafası almıyor bendn büyük birde ya .s.ve eskıden beniş hep arardı işteyken şimdi aramıyor hiç haber vermiyor değişti bana hiç gülmüyor böyle nereye kadar gider ya .bazen diyorum ben sevmiyormu da hiç düşünmüyor diyorum sordugum soruya ne cevabı diyor akıl işte düşünmeden durmuyor
![]()
sabah konuştuk dahada atmadımki canım atmıcam zaten..iyi de canım adam sana benim gibi bi salaktan ne bekliyorsun demiş,öyle yazmışsın..ohh kaçış yolunu bulmuş o..ben salağım,uzak dur..ama ksıkanmaya gelince,hayatını kabusa çevirince,laf vurmaya gelince birden üstün zekalı oluveriyor..
aslında biz de boşuna yorum yapıyoruz çünkü ne dersek diyelim ki yazan herkes aynı fikirde,sen yine de bildiğini yapmaya devam edeceksin..yine arayacaksın,yine msj atacaksın,yine yine....
İnşallah bu evlilik de çok üzülen taraf sen olmazsın.
sabah konuştuk dahada atmadımki canım atmıcam zaten..off ya öldüresim var kendimi ya
![]()
Kızlar mesaj atmadığımdada geldiinde diyorki çok meşkuldün sanırım internette mesaj atmadın diyor .kimbilir napiyordun diyor.s.ama atmıcam atmıyorumda...çok yoruldum ben artık