Aldattığını düşünüyorum haklı mıyım kızlar?

en buyuk hatanızın ailenizin yanına tasınmak oldugunu dusunuyorum...
sorunlu bir evlilik varmıs zaten..sizin yalnız kalmanız ve problemlerinizi çozmeniz lazımdı..
ama oyle bir iş yapmışsınız ki..ne konusabilecek ne de ozel hayat yasayabılecek bir ortamınız var..
haliyle sorun iyice büyür..
ne bileyim..ben ailemin yanında nişanlımın ismini bile soyleyemem:17:
neden bilmem ama boyle garip bir huyum var..babamın karsısında yanına bile oturamam..utanırım:17:

geri kalan seyleri nasıl yapardım bilemiyorum..
ama bence ayrı eve cıkın...
eşiniz bunu nasıl kabul etti ayrıca bunu da anlamadım..
hem kaçan sizsiniz..ailenizin yanında yasıyorsunuz bir de..
kadercigime katılıyorum..kaçan siz degil eşiniz oluyor:1:
kaçan degerli olmaz hem..aksine hic deger verilmez..cogu yerde horgorulur..
boyle olması mı lazım ? hayır ..ama buna engel olamazsınız..
ama ben kaçtım degerli olmam lazım derseniz o zaman size bagıra bagıra yanılıyorsun arkadasım derim!!

Önceden kkda bazı kadınların topiklerini okurdum ailesiyle işte eşiyle olan konuları , geçmişi sildirmezdi ve orda okudklrımı akşam gelip bakıyordu oradan ..Bilmiyorum o yüzden mi acep.?

Hımm bilmem

Sen acaba o sıralar onun hoşuna gitmeyen birşey mi yazdın buralarda

Bazen yorumlarda bile kendi hayatımızdan örnekler verebiliyoruz çünkü

Hemen git kk ya dediğine göre rahatsızlık duyduğu birşeyler olabilir

Bence mesaj atmayı filan bırakın , eşinle karşılıklı konuşun

Rahatsızlıklarınızı karşılıklı dile getirin ve bence mutlaka ayrı eve çıkın.. Erkek için daha zor bir durumdur bence eşinin ailesiyle yaşamak..

Belli başlı bakış açıları vardır çünkü toplumumuzun

Hımm bilmem

Sen acaba o sıralar onun hoşuna gitmeyen birşey mi yazdın buralarda

Bazen yorumlarda bile kendi hayatımızdan örnekler verebiliyoruz çünkü

Hemen git kk ya dediğine göre rahatsızlık duyduğu birşeyler olabilir

Bence mesaj atmayı filan bırakın , eşinle karşılıklı konuşun

Rahatsızlıklarınızı karşılıklı dile getirin ve bence mutlaka ayrı eve çıkın.. Erkek için daha zor bir durumdur bence eşinin ailesiyle yaşamak..

Belli başlı bakış açıları vardır çünkü toplumumuzun

benim burda ne yazdığımı bilmez sadece okuduğumu bilir ..Diyordu millet herşeyini oraya yazıyor falan diyordu..herşeyimde birşey buluyor yok dizi izlerim izleme der tavır yapar müzik dinlerim o adamı çok mu sevyorsun der ınternete girerim kkda ne var der ben napım ya .s

agzımda kuş tutsam boş aynen kendimi böyle hissediyorum ne yapsam yaranamıyorum ben ya .s

işte sorun da bu zaten,ağzınla kuş tutmayı bırak.dünde aynı şeyi söyledik hala msj falan atmışsın..koşma ya şu adamın peşinden.kendisinizi vazgeçilmez hissettirme..sorun bu ama sen hala anlamamakta ısrarcısın..

eşin kıskançlıkta son noktada artk,kk yı kıskanıyor!

Son düzenleme:
işte sorun da bu zaten,ağzınla kuş tutmayı bırak.dünde aynı şeyi söyledik hala msj falan atmışsın..koşma ya şu adamın peşinden.kendisinizi vazgeçilmez hissettirme..sorun bu ama sen hala anlamamakta ısrarcısın..

eşin kıskançlıkta son noktada artk,kk yı kıskanıyor!

hiç birşey yapmadan yaşaması beni sinirlendiriyor ya hiç mi düşünmüyor ya benim birşeyler beklediğimi hiçmi kafası almıyor bendn büyük birde ya .s.ve eskıden beniş hep arardı işteyken şimdi aramıyor hiç haber vermiyor değişti bana hiç gülmüyor böyle nereye kadar gider ya .bazen diyorum ben sevmiyormu da hiç düşünmüyor diyorum sordugum soruya ne cevabı diyor akıl işte düşünmeden durmuyor
:31:

hiç birşey yapmadan yaşaması beni sinirlendiriyor ya hiç mi düşünmüyor ya benim birşeyler beklediğimi hiçmi kafası almıyor bendn büyük birde ya .s.ve eskıden beniş hep arardı işteyken şimdi aramıyor hiç haber vermiyor değişti bana hiç gülmüyor böyle nereye kadar gider ya .bazen diyorum ben sevmiyormu da hiç düşünmüyor diyorum sordugum soruya ne cevabı diyor akıl işte düşünmeden durmuyor
:31:

iyi de canım adam sana benim gibi bi salaktan ne bekliyorsun demiş,öyle yazmışsın..ohh kaçış yolunu bulmuş o..ben salağım,uzak dur..ama ksıkanmaya gelince,hayatını kabusa çevirince,laf vurmaya gelince birden üstün zekalı oluveriyor..

aslında biz de boşuna yorum yapıyoruz çünkü ne dersek diyelim ki yazan herkes aynı fikirde,sen yine de bildiğini yapmaya devam edeceksin..yine arayacaksın,yine msj atacaksın,yine yine....

İnşallah bu evlilik de çok üzülen taraf sen olmazsın.

iyi de canım adam sana benim gibi bi salaktan ne bekliyorsun demiş,öyle yazmışsın..ohh kaçış yolunu bulmuş o..ben salağım,uzak dur..ama ksıkanmaya gelince,hayatını kabusa çevirince,laf vurmaya gelince birden üstün zekalı oluveriyor..

aslında biz de boşuna yorum yapıyoruz çünkü ne dersek diyelim ki yazan herkes aynı fikirde,sen yine de bildiğini yapmaya devam edeceksin..yine arayacaksın,yine msj atacaksın,yine yine....

İnşallah bu evlilik de çok üzülen taraf sen olmazsın.
sabah konuştuk dahada atmadımki canım atmıcam zaten..:43:off ya öldüresim var kendimi ya :(

Kızlar mesaj atmadığımdada geldiinde diyorki çok meşkuldün sanırım internette mesaj atmadın diyor .kimbilir napiyordun diyor.s.ama atmıcam atmıyorumda...çok yoruldum ben artık

sabah konuştuk dahada atmadımki canım atmıcam zaten..:43:off ya öldüresim var kendimi ya :(

iyi o zaman öldür kendini ! delirdin galiba? ne için öldüreceksin,kıskanç ve ne yaptığını bilmeyen bir adam için mi? erkekler eğitilebilen,yola gelbilen varlıklar..ama her dediklerine evet dersen,kendini bu evlilikte hiçe saydırırsan olmaz bu.sanki eşin evliliği tek yaşıyor gibi..o ve ego'su :)

canım burada yazılanları baştan tekrar oku,kendine dersler çıkar.hepimiz senin iyiliğin için öneride bulunuyoruz.sana uyanları da uygula.

kendine gel bence kendine bakım yap akşamları hafif makyaj yap saçlarına özen göster oje sür onun yanında ne kadar güzel bir bayan olduğunu hatırlasın ama herşey normalmiş gibi davran sen her zamanki halinmiş gibi davran seni kıskanacaktır zamanla sana bır haller oldu dıyecektır muhtemelen sallama sen sindikçe o üste çıkıyor baksana kendin için yaşayabildiğini hayatın ondan ibaret olmadığını hissettirirsen belki kendine gelir benim eşim sevdiğini hep dile getirir ama şöyle bir bakım yapınca dışarı çıktığımızda mesela adam omuzları kabarık yuruyor sanki sürekli bana aşık olduğunu söylüyor erkekler bu kadar kolaylar aslında sen kuaföre gitmeyerek kendi bakımındanda vazgeçiyorsun evde yapmaya çalış bari yada annen benimle gelecek desin kocana birlikte git annenle

öncelikle kaçmak insanı daha değerli yapmaz, aksine kaçanlar daha değersiz oluyor.
ayrıca hem kaçıp hem ailenin evine nasıl geldin? hiç çekinmedn mi?
ben bunca yıllık evliliğmde ailemin yanına gidince eşimle kalmaya çekinirim hala. oğlumu aramız da yatırırım.
ayrıca bayanların çoğu yazmış zaten neler yapabileceğini.
bir de kıskanç erkek zordur, bazı bayanlar kıskanılmaktan zevk alıyor sanırım.
eşim ilk yıl kıyafetime karışmaya çalışıyordu ama ben taviz vermedim. şimdi hiç karışmaz:)
arkadaşım bu dünyaya bir defa geldin, sen de bir bireysin, kendine ait bir hayatın, arkadaşların, hobilerin olmalı.
sabah akşam bir adam etrafında döndürerek dünyayı hayatı zehrediyorsun. belki yaşın küçük ilerde aklın başına gelir.

Kızlar mesaj atmadığımdada geldiinde diyorki çok meşkuldün sanırım internette mesaj atmadın diyor .kimbilir napiyordun diyor.s.ama atmıcam atmıyorumda...çok yoruldum ben artık

arkadaşım bütün yazdıklarını okuyup bu son mesajını da görünce kesin karar verdim ki snin eşin kesinlikle bir psikiyatriste gitse paranoid şizofreni teşhisi alır... bu yaptıkları normal ötesi çünkü...sana paranoid şizofren kişilerin özl ile ilgili bir yazıyı aşağıya kopyalıyorum bak bakalım tanıdık gelecek mi??
Paranoid şizofreni, şizofreninin en kesin ayırdedilebilen ve niteliği en az değişkenlik gösteren alt tiplerinden biridir. Başlangıcı genellikle sinsidir ve çok kere 30 yaşından sonra görülür. Bu kişilerin davranış tarzları:

Genelde geçinmesi zor kişilerdir. Birebir ilişkilerinde çoğunlukla sorunlar yasarlar, kuşkuları nedeniyle uzak dururlar,soğuk görünebilirler,sevgi göstermeyebilirler. Kavgacı ve kuşkucu nitelikleri karsısındakilerde de sert tepkiler doğurabilir, bu da onların beklentilerini gerçekleştirir. Güvensizlikleri nedeniyle kendi baslarına yeterlilik gereksinimleri yüksektir. İlişkide olduklarını sürekli kontrollerinde tutma ihtiyacındadırlar. Eleştiriye aşırı duyarlı olup,cephe alabilir, işbirliğine girmezlerken kendileri diğerlerini eleştirmeye,yakınmaya eğilimlidirler.
Kendi yaptıkları yanlışlıklarda bile kendilerini suçsuz görüp, başkalarını suçlarlar. Farz ettikleri tehditlere karsı yasal yollara başvurabilirler. Başkalarına da bazı kişi ve durumların bu ur algılanan özelliklerini onaylatma ihtiyacı içindedirler. Kişilik yapılarının altında gerçeklere uymayan,hayali aşırı büyüklük, güçlülük düşünceleri vardır. Kendilerine yakıştıramadıkları eksiklik ve yanlışlıkları yansıtma ( projeksiyon) denen bir savunma mekanizmasıyla karsılarındakilere yansıtırlar.
Kıskançlık düşüncelerini destekleyen önemsiz kanıtlar toplayabilirler.İhanete uğramamak için yakın ilişkilerinde kontrolü ellerinde bulundurmak isterler. Sürekli esinin yada arkadaşının nerede olup,ne yaptığını izlemeye çalışır.

Bu kişiler başkaları tarafından plancı, içlerini açmayan, kapalı kutu, pireyi deve yapan, kıskanç,tartışmacı kişiler olarak görülebilirler. Sürekli gergin olup, kendilerini rahat ve gevsek bırakamazlar.Çevrelerinde huzursuzluk yaratırlar.Aşırı temkinli davrandıklarından girişkenlikleri kısıtlıdır.

Öncelikle ev almak için aileyle oturmak yanlış,bir süre sonra eşinizde sizde rahat davranamıycaksınız,her sorununuzda aileniz de devreye girecek ve sonucu düşünmek zor değil dimi?
Eşinizin böyle davranma sebebi sizin daha genç olmanız bence. Sizin yaşıtlarınıza karşı ilgi duyabileceğinizi düşünüyor gibi,paranoyak davranışlar sergililiyor(biraz da alımlı ve güzelseniz)kendine guven duymuyor ve tabı sizede güvenmiyor.Her tartısma ya da kavgada öyle olmazsan boşan ya da ayrılalım gibi laflar ederseniz birbirinize ilişkinizi çok kısa sürede yıpratırsınız.Her zaman söylediğim gibi eşinizle ciddi bir konuşma yapın,kendine guven duymasını ve sizede guvenmesini sağlayın.Bunları yaptığınız halde ilişkininiz çekilmez hal almaya devam ederse ne yapmanız gerektiğini tahmin ediyorsunuzdur...

kıskanç insanları hiç sevmiyorum. tecrübelerime dayanarak size şunu söylemek istiyorum

eşiniz sizi kısıtlayarAk kendi hatalarını örtüyor. çünkü o dışarda kadınlara bakıyor, bakımlı kadınlar onu çok etkiliyor o yüzden sizin bakımlı olmanızı

istemiyor. siz bakımlı olunca diğer erkekler de size bakacak çünkü

tlfnu, pcnizi kontrol etmesinin sebebi de kendisi de bi haltlar karıştırıyor

ayrıca ezik bi kişilik. kızı kaçırmış, bakamamış ailenize sığınmış kaprisleri bundan

birazda rahatına düşkün biri. para, ev, her şey bedava nasıl olsa. bu kadar rahata alıştırmayın çünkü rahat erkek aldatmaya meyillidir

büyük ihtimalle yazdıklarıma kızacak, kocişinize toz kondurmayacaksınız ama durum bu

aldatılıyor musunuz bilmem ama yakında aldatılacaksınız

Back