Ahh ah. Geçen yıl benim geçtiğim süreçlerden geçiyorsunuz. 5 yıllık evlilik bir anda değişen bir adam. Birkaç aydır şüpheleniyordum ama çok iyi oynuyordu. Karşısına geçip kaç kez söyledim sen beni aldatıyorsun açıkça söyle, alır çocuklarımı çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam diye. Sürekli inkar yeminler sözler. Olabilir sevgisi bitmiştir ama dürüstlük beklemiştim sadece. En sonunda silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrendim.4 aydır aldatılıyordum. Yıkıldım çünkü kapılarda karşılayıp kucağına atlayacak, arkasından pencerelerden bakıp el sallayacak kadar aptalca seviyordum. Ve biri 4 diğeri 1 yaşında iki küçük çocuğumla 1 ay suren karar süreci. Kararım en baştan belliydi zaten öğrendiğim akşam boşanacağımı söylemiştim ama çevre aklımı çok karıştırdı çocukların için biraz daha gözlemle belki değişir falan filan. Sonuç 1 ay sonunda anlaşmalı boşanma. Çekişmeliyi psikolojim kaldırmayacaktı. Bu arada ben de psikoloğum ama MEB'de rehber öğretmenlik yapıyorum. Yaptığını unutamazsınız, aklınıza her geldiğinde tekrar tekrar yıkılırsınız. Umarım en az zararla atlatırsınız bu süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ne aci...mesleklerimiz ve yasadiklarimiz ayni...bu konuyu detayli konusmak isterim sizinle.erteleme psikolojisi yasamak istemiyorum..Ahh ah. Geçen yıl benim geçtiğim süreçlerden geçiyorsunuz. 5 yıllık evlilik bir anda değişen bir adam. Birkaç aydır şüpheleniyordum ama çok iyi oynuyordu. Karşısına geçip kaç kez söyledim sen beni aldatıyorsun açıkça söyle, alır çocuklarımı çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam diye. Sürekli inkar yeminler sözler. Olabilir sevgisi bitmiştir ama dürüstlük beklemiştim sadece. En sonunda silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrendim.4 aydır aldatılıyordum. Yıkıldım çünkü kapılarda karşılayıp kucağına atlayacak, arkasından pencerelerden bakıp el sallayacak kadar aptalca seviyordum. Ve biri 4 diğeri 1 yaşında iki küçük çocuğumla 1 ay suren karar süreci. Kararım en baştan belliydi zaten öğrendiğim akşam boşanacağımı söylemiştim ama çevre aklımı çok karıştırdı çocukların için biraz daha gözlemle belki değişir falan filan. Sonuç 1 ay sonunda anlaşmalı boşanma. Çekişmeliyi psikolojim kaldırmayacaktı. Bu arada ben de psikoloğum ama MEB'de rehber öğretmenlik yapıyorum. Yaptığını unutamazsınız, aklınıza her geldiğinde tekrar tekrar yıkılırsınız. Umarım en az zararla atlatırsınız bu süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun
Tabiki yardımcı olabileceksem size, konuşuruz.Ne aci...mesleklerimiz ve yasadiklarimiz ayni...bu konuyu detayli konusmak isterim sizinle.erteleme psikolojisi yasamak istemiyorum..
Bu arada adamin annesi"cocuk var iyi dusun.boyle birsey yapmaz"diyor..
Bi tanidigim vardi aldatildigi icin bosanmis. Kadin dedi ki simdi ayni yatakta gorsem bile bosamam dedi.
Eşim evliliği kurtarmak için birşey yapmıyor ve beni aldatma olayı benim bildiğim 2 . Ve daha devam ediyor aynı evde kalıyoruz ayrı odalarda konuşmuyoruz ev kaynatamın ve ailesi benim arkamda babası konuşmuyor anneside laf söylemek için konuştuğu bayan engelli sagır ve dilsiz aşaglamak için söylemedim bilin diye 1. Ögrendiğimde depresyona girdim ve çok kötü oldum çok uğraştı evliliği kurtarmak için ama ben bunalımdaydım ben düzeldim o bunalıma girdi 2,5 senedir paikiyatri tedavi görüyorum ve doktorum evi terketme nikahını da verme diyor
Aslında 10 yıllık evliyken 5 yıllık beraberliği duyduğum an sanırım biterdi herşey "onurluysan boşanırsın"ifadesi sizden kurtulmanın heveslisi olan birine ait olmalıhakkınızda hayırlısı olsun ilerde çocuğunuza onurlu olduğum için boşandım dersiniz eminim ki size hak verir.Merhaba arkadaslar..size.bir sorum olacak..Bir cocugunuz var.Sizi.sevdigine inandiginiz esiniz..10 yil sonra,bir mesaj goruyorsunuz.
Kadin ile esiniz arasinda..ve 5 yildir iliskileri oldugunu ogreniyorsunuz..adam inkar ediyor tabii..sonra kadin affediyor(!) Kadin konuyu destikce adam sinirleniyor.aralari iyiyken inkar ediyor,ufacik tartismada "onurluysan bosanirsin" diyor..siz olsaniz ne yaparsiniz?
+1000Onurluysan "BOŞANIRSIN".
En dogru karar bazen uygulanması en zor olan olabilir ama bence basarabilirsiniz hayatiniz altust olmus olabilir belkide altı üstünden daha iyidirGunaydin.. sabaha kadar sorguladim..aslinda ilk verdigim karar,hemen ayrilmakti..böyle bir konu acmamin amaci, "hemcinslerimin dusunceleriydi..acele ile alinan kararlarin dogruluk yanlislik payini ölcebilmekti"..ve gordum ki;erkege boyun egmeyen,gururlu kadin olmaya baslamisiz..Evet;bu hikaye burada biter.hikaye diyorum.5 yil boyunca (zaman fazla bile olabilir) bir evlilik degil ibret verici bir hikaye yasanmis..(yasanmis diyebolmenin zorlugu cabasi) Beni anlayabilmenizi umuyorum
Bunlari yazarken cektigim aci tarif edilemez..ileride ogluma aciklama yapabilecegim en onemli konu "onursuz olamazdim" diyebilmek..Sevgi emek ister.yillarca didinirsiniz.ve bir kendini bilmez bu emegi yerle bir eder.
Bununla beraber,erkek suclu hemde cok..ama icimi acitan beni saskina donduren bir konuda o kadin! Bir kadin bir kadina bunu nasil yapar..desteginiz icin tesskkur ederim..
Sevgiler
Ne yapacağım boşanacak halim Yok tabi, mükemmel evliliğimi niye bozayım .hatta o kadıncağız da mağdur olmasın , o da gelsin bizle yaşasın derim dimi ya .hep beraber kardeş kardeş Yaşar gideriz.Merhaba arkadaslar..size.bir sorum olacak..Bir cocugunuz var.Sizi.sevdigine inandiginiz esiniz..10 yil sonra,bir mesaj goruyorsunuz.
Kadin ile esiniz arasinda..ve 5 yildir iliskileri oldugunu ogreniyorsunuz..adam inkar ediyor tabii..sonra kadin affediyor(!) Kadin konuyu destikce adam sinirleniyor.aralari iyiyken inkar ediyor,ufacik tartismada "onurluysan bosanirsin" diyor..siz olsaniz ne yaparsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?