Aldatma

Ne aci...mesleklerimiz ve yasadiklarimiz ayni...bu konuyu detayli konusmak isterim sizinle.erteleme psikolojisi yasamak istemiyorum..

1 değil 2 değil koskoca 5 YIL...
Affedilir yani kalmamış ki bunun.
Üstelik hem suçlu hem güçlü ...
Herşeyi de apaçık ortadaymis nasıl böyle profesyonelce saklamış pesss ...
Allah yardımcınız olsun da acilen bu adamdan kurtulun...

Bi tanidigim vardi aldatildigi icin bosanmis. Kadin dedi ki simdi ayni yatakta gorsem bile bosamam dedi.

Saçmalığa bak ya.

Bence sen doktorunu değiştir. Seni mahveden o.
Ne kadar yanlış bir tavsiye.

Konu sahibine bu tarz tavsiyeler vermekten vazgeçin bence. Mesleği olan kendine çocuğuna bakabilecek bir insan. Kendisine ş.sizlik yapan birine boyun eğmek zorunda değil.

Konu sahibi arkadasım aile içinde onursuzluk gurursuzluk olmaz diye bir şey yok. O ne öyle? Kadın aldatsa da böyle mi düşünecek bu affet'çiler. Adam başkasıyla YATIYOR, kalkıyor, öpüşüyor vs. Bir kadın çocuklar için, çevre için vs bunu kaldırmak, çekmek zorunda değil. Erkek diye böyle şeyler yapması normal, affedilebilir, kabul edilebilir değil.

Sen bir terapist olarak erkeklerin bu toplumda üstün olduğunu, aldatsa kadın öldürülürken erkeğin affedilebileceğini söyler misin mesela? Dışarıdan bak olaya. Senin affedilmemesi gerektiğini söylemem lazım ki azalarak bitsin bu durum. Adamlar başkasıyla yatsın, kadınlar affetsin mantığı devam etmesin, adamlar da aldatmayı (aldatılmak gibi) yüz kızartıcı bir durum olarak görsün. Kadınlar kabullendikçe bu devran böyle gider.

boşanmam, çünkü adamın b.kunda boncuk var. çünkü ben onu aldatsaydım o da beni boşamazdı. çünkü çocuklarımı ben, sevmeyen, mutsuz eden bir babayla huzursuz bir aile ortamında büyütmek isterim. çünkü adamın açıkça onurluysan boşanrsın hakaretlerini kaldıracak kadar zayıfım.

Çok bile o şans ona. Beni aldatsa eşim boşanırım. Büyük konuşmak istemiyorum ama grurumuda ayaklar altına aldıramam heralde.

Aslında 10 yıllık evliyken 5 yıllık beraberliği duyduğum an sanırım biterdi herşey "onurluysan boşanırsın"ifadesi sizden kurtulmanın heveslisi olan birine ait olmalıhakkınızda hayırlısı olsun ilerde çocuğunuza onurlu olduğum için boşandım dersiniz eminim ki size hak verir.

Gunaydin.. sabaha kadar sorguladim..aslinda ilk verdigim karar,hemen ayrilmakti..böyle bir konu acmamin amaci, "hemcinslerimin dusunceleriydi..acele ile alinan kararlarin dogruluk yanlislik payini ölcebilmekti"..ve gordum ki;erkege boyun egmeyen,gururlu kadin olmaya baslamisiz..Evet;bu hikaye burada biter.hikaye diyorum.5 yil boyunca (zaman fazla bile olabilir) bir evlilik degil ibret verici bir hikaye yasanmis..(yasanmis diyebolmenin zorlugu cabasi) Beni anlayabilmenizi umuyorum
Bunlari yazarken cektigim aci tarif edilemez..ileride ogluma aciklama yapabilecegim en onemli konu "onursuz olamazdim" diyebilmek..Sevgi emek ister.yillarca didinirsiniz.ve bir kendini bilmez bu emegi yerle bir eder.
Bununla beraber,erkek suclu hemde cok..ama icimi acitan beni saskina donduren bir konuda o kadin! Bir kadin bir kadina bunu nasil yapar..desteginiz icin tesskkur ederim..
Sevgiler

En dogru karar bazen uygulanması en zor olan olabilir ama bence basarabilirsiniz hayatiniz altust olmus olabilir belkide altı üstünden daha iyidir

Resmen iki eşli bir hayat sürüyor adam.
Neden buna katlanıyorsunuz?
Çocuğunuz varsa var
Annesini aldatan biriyle olmasını o da istemez, büyüdüğünde anlar.
Aynı zamanlarda hem sizinle yatağa girmiş hem onunla. İğrenç değil mi?

Hangi onurdan bahsediyomuş o aşşalık. Diyemedinmi bana onurdan bahsedene bak. Erkek or.....su.
Böylelerine acımıcaksın gün yüzü görmicekler. Yaptıgını yanına kar sayıyo hasbam. Nasılsa affetti boşanamazda dur bi onurdan bahsedeyimde gidim hesabı.
Aç davanı aldatıldıgınıda ispatla. Yaptıgı yanına kalmasın. Böylelerine si.....en yaranır.

Sevgili konu sahibi
Açıkçası eşiniz kendi ayağıyla gelseydi pişman olsaydı siz bilmeseniz bile kendi kendine vazgeçmiş olsaydı affedin diyebilirdim ama burada bir yakalanma olayı var, yakalandığı için ilişkiyi bitirmiş. bence bitmemiş çünkü kalpte bitmeyen hiçbir şey akılda bitmiyor.
Sizi kışkırtmaya çalışmış onurluysan boşanırsın diye "öyle onurlu olunmaz böyle onurlu olunur kararımı verdim senin gibi bir sahtekarla beş geçen beş seneme yanarım" deyip en azından burnunu sürttür zaten çok pişman olmuşsa elbette tekrar birleşirsiniz. Ama evini bile terk etmemiş olman ona aşırı bir rahatlık vermiş boşanmayacağını biliyor gibi zaten öyle demesinden belli.
Ayrıca beş sene süren bir ilişki çok uzun bir ilişki, kadına kim bilir ne ümitler verdi ki kadın beş sene o kişiyi beklemiş.
Her şeyi yaşamış olabilirler çocuk dahil bunun içersinde kürtaj, tatillere gitme vs de dahildir. Mesajın içeriği nasıldı çok merak ettim .

Boşanırdım ama tazminatımı alarak

Ne yapacağım boşanacak halim Yok tabi, mükemmel evliliğimi niye bozayım .hatta o kadıncağız da mağdur olmasın , o da gelsin bizle yaşasın derim dimi ya .hep beraber kardeş kardeş Yaşar gideriz.
Zekamızla dalga geçiyorsunuz sanırım

Daha yeni sayılır, öyle nette sörf yaparken şu çift terapileri filan bakınırken, aldatma konulu bir video izledim. Doğan Cuceloglu konuşmacı idi, sonra birkaç terapist daha...

Aldatma konusuna bakışım daha farklılaştı, daha doğrusu "Affetme" kısmını irdeledim. Hani şunu dedim, pişmanlık ve utanç hissini geçirebilen birinin, tek gecelik hatasını, itiraf ve gözyaşı eşliğinde, tekrarlanması sözü ile affedebilirim filan, anlık bir boşluktur, hormonların saçmaladığı bir andır, insan sonunu, kaybedeceklerini düşünüp tartamaz o an, kapılır ve yapar. Olur yani, olabilir.
Ancak sizin konunuza bakıyorum, 5 yıllık bir aldatma, yalan süreci ve devamındaki pişkinlik, suç bastırma naralarıdan bahsediyorsunuz. Bu insan, sizi hak ediyor mu düşünün, bu karakterde biri. Yani aldatmanın ötesinde pişkin pişkin inkar eden, yatma işinin ötesinde 5 sene gönlüne başka kadını alan ve üzerine kendi şerefsizliğini değil, sizin onurunuzu diline dolayan birine eşim demeyi mideniz alıyor mu, bunu sorun kendinize.

Ben böyle birine kocam demeyi, bir ortamda birilerine takdim ederken "Eşim" demeyi kendime hakaret sayarım.
Bu şekilde düşünün bir de, onuru, gururu geçin, bu adamın yanınızdaki varlığı, sizin sadakatinize, emeğinize küfür.

O ettiği lafı yedire yedire boşanırdım.
Vallahi kusura bakmayın hanımlar. Adamın şeyini keser sonra da münasip bir yerine sokar "onurluysan aldatmazdın" diye başlıklı bir yazıyla sokakta gezdiriverirdim.
Sinirim bozuldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…