• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Çekişmeli boşanma davasında ilk mahkemeye çıkmadan cevaplaşılıyormuş ve bana yazdığı suçlamaları avukat bile güldü brnde mahkemenin reddini istedim daha mahkrme tarihimiz bellideğil bekliyorum barodan avukatda vermediler kendim savuncam allah yardımcım olsun

Istanbul'da yasiyorum...durumlarimiz biraz daha farkli sanirim..evet,calisan bir kadinim..ancak bu durumda ani karar vermek ne kadar dogru olacak onu bilemiyorum..psikolog olmam benim icin dezavantaj..insan kendi durumu hakkind asla dogru karar veremiyor.o yuzden sizin durumunuza yanit vermek istedim.ilk aldarmayi kabullenmek devamini getirir inanisi...

Hergün işden gelince hoşgeldin diyorum ve karnın açmı diyr soruyorum çamaşırlarını hazırlarım ve sabah işe giderken kapı açarken hayırlı işler dilerim vazgeçmicemi anlasın görümcrm ben yapmam diyor eve yabancı gelse hoşgeldin karnın açmı diye sorarsınız ve şuanda biz onun getirdi rızıkla geçiniyoruz

Ama psikiyatri doktorum bu seni svcunda biliyor ve nikahını verme evden ayrılms dedi

Eşiniz utancından yüzünüze bakamasa , pişmanlıktan köpek olsa derim belki ... ama adam utanmadan Onurluysan boşan demiş . Daha ne desin ? Çocuğunuz kavgada bunu duyunca size ileride saygı mı duyar sizce ? Sağlıklı bir aile mi olmuş olursunuz ?

Kadin ve anne olabilmek.iste bizi tutan faktorler.sans vermek..şu an daha iyi anladim ki...yol.vermek en iyisi..Allah yardimcimiz olsun

Belki ilk ve son kez buraya yaziyorum..kendimi yok etmeyi bile dusundum..sirf onursuz olmadigimi ispat icin..aslinda sunu anlatmaya calistim..onursuzluk insanin ailesi icin olmaz.disarida toplumda yapilan onursuzzluklar daha kotu degil mi?

Iyi de sizin onursuzluk tanımınızın bir önemi yok ki. Önemli olan boşanmamanız halinde eşinizin sizi öyle görecek olması. Bunu söylemesine fırsat vermiş olmanız bile fazlası ile üzücü. Eşinizin hatalı iken size bunu diyebilmesine hiç değinmiyorum bile.

Biraz karışık oldu yazdığım ama umarım anlatabilmişimdir.

Aldatılmayı affetme kararınıza saygı duyarım. Ancak karşınızda sizi onursuzlukla suçlayan ve size bundan sonra saygı duymayacağı anlaşılan bir adam var. Bu evliliğin bitmesine ne kadar engel olabilirsiniz bilmiyorum. Siz yapamasanız da eşiniz sonlandıracak gibi duruyor zira.

Maddi manevi destegin varsa hic durma derim.. 2-3 cocuk olursa durum daha kotu bemce.. 1 tane evladin varmis..hayvan herifin suratini gordukce aklina gelecek bu cok kotu

Haklisiniz...konu onur ya da onursuzlugun disinda bir durum olmaya basladi..bosanmazsam onursuz olacagim..bosanirsam onurlu..ama kime gore?neye gore..? Elbette bu saatten sonra hersey degisecek..zaman..belki daha sakinlesecegim..belki dogru karari verecegim..ama şu an..anlatilmasi cok guc duygular icindeyim

Tanıyan insanlar inanmıyo böyle birşey yapabilceğini hep inkar etti ailesine benim suçlamalarımı davamlı ailesinr benim öncenden ailesiyle aram iyi degildi onları sundu artık dökülmeye başlıyo eger evi terketsem o yine suçsuz olcakdı iyi ki yapmamışım bolanna kagıdı geldi ve ben hiç davs açmışın bile demedim 2 hafta sonra o bana okullar açılcak çocukların kaydını napcan dedi burdaki okula yazdırcam dedim dava açtım dedi ben de boşanmak istemediğimi söyledim çocuklar ordan orata okul degiltirmasin dedi brnim sığıncak biyerim yok çocuklarla dedim ben ayrılırım evden dedi 1 ay oldu daha gitmedi maddi durumdan çok sıkışık ve arabayı satcak

Allah yardımcımız olsun boşanmıcaksan konuyu kapat açma yoksa her defasında yüzüne vurursan ben o hatayı yaptım ve pişmanım şartlar çok başka çocuğun küçükmüş benim ergenlik döneminde ve beni dinlemiyo

Merhaba arkadaslar..size.bir sorum olacak..Bir cocugunuz var.Sizi.sevdigine inandiginiz esiniz..10 yil sonra,bir mesaj goruyorsunuz.
Kadin ile esiniz arasinda..ve 5 yildir iliskileri oldugunu ogreniyorsunuz..adam inkar ediyor tabii..sonra kadin affediyor(!) Kadin konuyu destikce adam sinirleniyor.aralari iyiyken inkar ediyor,ufacik tartismada "onurluysan bosanirsin" diyor..siz olsaniz ne yaparsiniz?
Ertesi gun gider dava acarim. Resmen git diyor cunku.

Beş yıl boyunca hiç bişey hissetmediysen zaten o ilişki bitmiştir

Bunu ogreneli 1.5 ay oldu..firtinali gunlerdi..kah guldum kah agladim..bana karsi cok degisti..beni begenmey basladi..her gun iltifatlar vs..isim geregi polyanna oldum.hastalarima akil verirken onlarin hikayeleriyle kendimi sinadim..en acisi depresyona girdim.kilo kaybi sinir..cocuguma birsey belli etmemek...ve su an'da ailesiyle birlikteyiz..bayram sebebiyle..ama cok yalnizim
.
Yapmayin Allah aşkına ya. Okumamış gidecek yeri geliri olmayan bir kadın gibi davranmayı bırakın. Ispatlayabilecekseniz herseyini alin ve tabiki başta onurunuzu.

Istanbul'da yasiyorum...durumlarimiz biraz daha farkli sanirim..evet,calisan bir kadinim..ancak bu durumda ani karar vermek ne kadar dogru olacak onu bilemiyorum..psikolog olmam benim icin dezavantaj..insan kendi durumu hakkind asla dogru karar veremiyor.o yuzden sizin durumunuza yanit vermek istedim.ilk aldarmayi kabullenmek devamini getirir inanisi...
Ani karar mi. Adamin 5 sene iliskisi varmış 5 dakikalik bir mevzu degil ve hala düşünmek mi istiyorsunuz

O değilde 10 senelik evlisin ve 5 yıl boyunca aldatılmışsın, 5 yılın yalanmış,çok acı gerçekten.
Sen bizi boşver bacım, sen neyapmayı düşünüyosun onu söle?
+10000000000000000

Ahh ah. Geçen yıl benim geçtiğim süreçlerden geçiyorsunuz. 5 yıllık evlilik bir anda değişen bir adam. Birkaç aydır şüpheleniyordum ama çok iyi oynuyordu. Karşısına geçip kaç kez söyledim sen beni aldatıyorsun açıkça söyle, alır çocuklarımı çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam diye. Sürekli inkar yeminler sözler. Olabilir sevgisi bitmiştir ama dürüstlük beklemiştim sadece. En sonunda silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrendim.4 aydır aldatılıyordum. Yıkıldım çünkü kapılarda karşılayıp kucağına atlayacak, arkasından pencerelerden bakıp el sallayacak kadar aptalca seviyordum. Ve biri 4 diğeri 1 yaşında iki küçük çocuğumla 1 ay suren karar süreci. Kararım en baştan belliydi zaten öğrendiğim akşam boşanacağımı söylemiştim ama çevre aklımı çok karıştırdı çocukların için biraz daha gözlemle belki değişir falan filan. Sonuç 1 ay sonunda anlaşmalı boşanma. Çekişmeliyi psikolojim kaldırmayacaktı. Bu arada ben de psikoloğum ama MEB'de rehber öğretmenlik yapıyorum. Yaptığını unutamazsınız, aklınıza her geldiğinde tekrar tekrar yıkılırsınız. Umarım en az zararla atlatırsınız bu süreci. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benzer durumu cok yakinim yasadi .Adamin akli zaten oburundeydi diretti bosanmamak icin .En sonunda adam birazcik gururun varsa beni bosarsin demisti.

Back