• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma

Sanirim olayin sicagiyla kararsizliklar icindeyim.dun aksam kararimi verdim aslinda..bayram sonrasi bitecek bu is..ancak icimde bir bicak var..ya o bicak tam girmeli ya da cikmali..iki istegim var..birisi o kadina agzima geleni soylemek.belki rahatlatir.ikincisi adamdan tamamen tum detaylari ile ogrenmek..bunlari yapmadan bitirirsem eksik kalacak sanki..

Bence muhatap olmayın. Delil toplayıp dava açın kadına. Elaleme rezil olursa ağzının payını almış olur zaten.

Şu anda bende bilinmezdeyim eşimle mahkemeliyiz ve ben boşanmak istemiyorum aldatan o boşan demek çok kolay mesleğiniz varmış sizin en azından ben lise mezunu evhanımıyım çalışırım ama çocuklarımı annemlere götüremem ve ayrılırsam çocuklarımı bırakmak zorundayım 2 çocuğum var erkek 12 kız 7 erkek daha çok babayı dinliyo ben karar verdim ve boşanmıcam dişe diş allah selamete çıkarsın kendi kararınızı kendiniz verin hayat sizin keşke demeyin bana boşan diyen çok ama durumumu en iyi ben biliyorum
Eşim evliliği kurtarmak için birşey yapmıyor ve beni aldatma olayı benim bildiğim 2 . Ve daha devam ediyor aynı evde kalıyoruz ayrı odalarda konuşmuyoruz ev kaynatamın ve ailesi benim arkamda babası konuşmuyor anneside laf söylemek için konuştuğu bayan engelli sagır ve dilsiz aşaglamak için söylemedim bilin diye 1. Ögrendiğimde depresyona girdim ve çok kötü oldum çok uğraştı evliliği kurtarmak için ama ben bunalımdaydım ben düzeldim o bunalıma girdi 2,5 senedir paikiyatri tedavi görüyorum ve doktorum evi terketme nikahını da verme diyor
Aradan çok geçmiş .Geçmiş topilere bakatken rast geldim..Şu an durumunuzu merak ettim.Umarım yanlış anlamazsınız..Ben sizin çok güçlü bir kadın olduğunuzu ve tam bir anne olduğunuzu hissettim .Lütfen merakımı mağruz görün

Evlenmeden once her kadin gibi; asla affetmem demek,sonra basina gelince "acaba,affetsem mi diye dusunmek..oyle celiskili bir durum ki anlatmak mumkun degil..ben ki;daha once tum arkadaslarima bu durumda hemen bosan derdim.
Dahada acisi,meslegim terapistlik..ama terzi kendi sokugunu sokemez misali..
Öncelikle Aldatıldığın için çok üzgünüm Bidaha rabbim yaşatmasın böyle bir acıyı. Bir dizi de görmüştüm kv izlerken kadın terapist ti ama Sevgilisi zannettiği kişi psikopat tı hiç kondur mamıştı Nare diye bir kız vardı anlattıklarını Red etmişti. Sakın Kendini Suçlama çünkü terzi kendi söküğünü dikemez. Başka bir Terapist te gidip yardım al ve utanma. Hepimiz insanız kusurlarımız olabilir.

Back