Eşiniz evliliği yürütmek isteseydi böyle bir ihanetten sonra herşeyi kabullenirdi, eger siz boşanmazsanız o sizi mutlaka terkedecek o zaman 2 kere acıyacaksınız kendinize bilin istedimOnerim aile terapsitine gitmesiydi..ama benjm esimi bunun icin ikna etmem imkansiz
Kabullendiyseniz ısıtıp önüne sürekli koymayın hazmedilmeyen bir durumu kabullenmeyi ögrenmelisin.Aldatıldım affetmedim ama hayatıma ve evliliğime, çocuguma, eşime şans vereceğim gibi kendinizi teskin edin ama uzun süre atamazsın içinden bunu..Evet..gosteriyor..unut diyor.aramiz iyiyken inkar.ufacik bir tartismada konu buyuyor.ben hemen bana bunu yaptin diyince,eger oyleyse bosan diyor
Insan ne duymak istedigini bilemiyormus bu durumda..evet.unutulmayacak..ama sans diye dusundum..zaman tanidimKabullendiyseniz ısıtıp önüne sürekli koymayın hazmedilmeyen bir durumu kabullenmeyi ögrenmelisin.Aldatıldım affetmedim ama hayatıma ve evliliğime, çocuguma, eşime şans vereceğim gibi kendinizi teskin edin ama uzun süre atamazsın içinden bunu..
Yalnız hasta değil,danışan... Terapist olduğunuza emin misiniz?Bunu ogreneli 1.5 ay oldu..firtinali gunlerdi..kah guldum kah agladim..bana karsi cok degisti..beni begenmey basladi..her gun iltifatlar vs..isim geregi polyanna oldum.hastalarima akil verirken onlarin hikayeleriyle kendimi sinadim..en acisi depresyona girdim.kilo kaybi sinir..cocuguma birsey belli etmemek...ve su an'da ailesiyle birlikteyiz..bayram sebebiyle..ama cok yalnizim
.
Bunun çözümü sabır ve zaman, hiç bir zaman unutmayacaksın ama acın hafifleyecek ve alışacaksın, bu süreçte yıpratma kendini boşuna..olmuş ve ölmüşe çare yok ama gerisine var..insan oglu şaşar beşer hatasını anladıysa denenebilir en azından son şansı verdim ama olmadı dersin yürümezsede arkana bakmaz gidersin..ihanetten sonra boşanamayan iki türlü kadın var ya mecburiyet yada aşk.. Kendinize şans verin..Insan ne duymak istedigini bilemiyormus bu durumda..evet.unutulmayacak..ama sans diye dusundum..zaman tanidim
Ama aklima her an o msjlar geldikce cildirdim..dedigim gibi birde bunu icine atmak zorunda kalmak...hulasa tam bir fiyasko
Danisan evet...oyle hizli bir bicimde yazdim ki..sonra fark ettim.ozur dilerimYalnız hasta değil,danışan... Terapist olduğunuza emin misiniz?
Allah yardımcınız olsun, bu evliliği sürdürmek için bir mecburiyetinizmi var ki?Eşim evliliği kurtarmak için birşey yapmıyor ve beni aldatma olayı benim bildiğim 2 . Ve daha devam ediyor aynı evde kalıyoruz ayrı odalarda konuşmuyoruz ev kaynatamın ve ailesi benim arkamda babası konuşmuyor anneside laf söylemek için konuştuğu bayan engelli sagır ve dilsiz aşaglamak için söylemedim bilin diye 1. Ögrendiğimde depresyona girdim ve çok kötü oldum çok uğraştı evliliği kurtarmak için ama ben bunalımdaydım ben düzeldim o bunalıma girdi 2,5 senedir paikiyatri tedavi görüyorum ve doktorum evi terketme nikahını da verme diyor
Onur gurur diye düşünme. Sen mutlu olabilecek misin, ruh sağlığın yerinde olacak mı önemli olan bu. Boşver ötesini gerisini. Aşabileceğim diyorsan dene. Ancak seni her geçen gün dibe çektiğini hissedersen koru kendini.Dile kolay 5 yıl, çok acı bir şey bu. Kırmak daha çok üzmek istemiyorum ama durumun farkına varman gerekli. Ayrıca sen kime onurlu olduğunu ispat için ölmeyi seçiyorsun. Ne saçma bir insan var karşında gör bunu. Onurdan anlayacak insan 5 sene arkandan iş çevirmezdi.Belki ilk ve son kez buraya yaziyorum..kendimi yok etmeyi bile dusundum..sirf onursuz olmadigimi ispat icin..aslinda sunu anlatmaya calistim..onursuzluk insanin ailesi icin olmaz.disarida toplumda yapilan onursuzzluklar daha kotu degil mi?
Benim gibi olursunuz derken? Sizde ayni olayi yasadiniz sanirimGerçekden devam etmek istiyorsanız olayları silin kafanızdan yoksa benim gibi olurdunuz evet çok zor hep neyim eksik diye düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?