Aldatma

Büyük konuşmak istemiyorum zira bekarım. Amma velakin mesleği olup da bu onursuzluğa dik duruş gösteremeyen kadına acırım. Evlilik neden var ki bunları yaşayacaksam derim.
Bir de şu çocuğu bahane etmeler yok mu! O çocuk sağlıklı bir ailede sağlıklı büyür. Baba anayı boynuzlarken ana susup otururken değil. İleride de saygı beklemeyin o çocuktan.

Adam ihaleyi senin üstüne yıkmaya çalışıyor gibi,
Ben degil o boşanmak istiyor diyecek gibi..

Bosanmak kolay degil hatta cok cok zor bi kadin icin bu ulkede. Ama cok da yapacak bisey yok gibi 5 yil. Onurluysan bosan. Bunlari hazmetmek de zor. Bekarken aldatildigi halde evlenenleri de gordu bu gozler. Bu adam yaptigindan pisman gibi de degil ki onurluysan bosan diyor kapinda yatmaliydi nolur beni birakma diye

Bunu ogreneli 1.5 ay oldu..firtinali gunlerdi..kah guldum kah agladim..bana karsi cok degisti..beni begenmey basladi..her gun iltifatlar vs..isim geregi polyanna oldum.hastalarima akil verirken onlarin hikayeleriyle kendimi sinadim..en acisi depresyona girdim.kilo kaybi sinir..cocuguma birsey belli etmemek...ve su an'da ailesiyle birlikteyiz..bayram sebebiyle..ama cok yalnizim
.

Merhaba normal de sevgi yada mecburi bir durum varsa(saglık,kimsesizlik vb gibi) belki ilk ve son şansı verebilirsiniz derdim tabiki eşde çok pişman ve sürüm sürüm sürünüyorsa idi...Ama eş onurlu isen boşan diyorsa Evlilik kurtarmak için istekli görünmüyor vede 5 yıl ihanet sürdürmek çok karaktersizlik ve 5 yılda anlamamış olmanızda ayrı bir kopukluk..Onurlu isen boşanmalısın, Allah yardımcın olsun..

Kendi ayaklari uzerinde durabilen bir kadinsiniz..

O halde size..gururun varsa bosan.. diyen adami neden hala cekiyorsunuz?

Anlamak zor

Sizde Yardım almalısınız,ayrıca aynı durumu yaşayan size danışan bir hastanıza siz ne önerirdiniz bu cvpta önemli?

Şu anda bende bilinmezdeyim eşimle mahkemeliyiz ve ben boşanmak istemiyorum aldatan o boşan demek çok kolay mesleğiniz varmış sizin en azından ben lise mezunu evhanımıyım çalışırım ama çocuklarımı annemlere götüremem ve ayrılırsam çocuklarımı bırakmak zorundayım 2 çocuğum var erkek 12 kız 7 erkek daha çok babayı dinliyo ben karar verdim ve boşanmıcam dişe diş allah selamete çıkarsın kendi kararınızı kendiniz verin hayat sizin keşke demeyin bana boşan diyen çok ama durumumu en iyi ben biliyorum

Ayni durumdayiz..cocuk arkasina siginmak degil aslinda..ayaklari uzerinde durmak bile yetmiyor bazen..aci insanin icine isliyor.sorgulamalar basliyor.keskeler vs.

Eşiniz evliliği kurtarmak için çaba gösteriyor mu ki?

Bi tanidigim vardi aldatildigi icin bosanmis. Kadin dedi ki simdi ayni yatakta gorsem bile bosamam dedi. Suan benim icin o kadar zor ki hayat anlatamam dedi. Aklima o geldi simdi. Insallah kendiniz icin en dogru karari alirsiniz. Bence bosanmasaniz bile surundurun.

Ayni durumdayiz..cocuk arkasina siginmak degil aslinda..ayaklari uzerinde durmak bile yetmiyor bazen..aci insanin icine isliyor.sorgulamalar basliyor.keskeler vs.
Zaman ilerleyince kendinizde bu gücü bulacaksınız, şuan kafanız karışık ihanet insanın aklını bulandırıyor dogru karar verilmiyor, zaman sadece birazcık zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…