Üzüldüm
Yani aldatılmak kötü bir şey
Yaşamadım ama anlayabiliyorum(
Boşanın bence
Bı iki kerelik de olsa insan affedemiyor
Ki siz 5 yıldır aldatılıyormussuniz(
Her kadin hisseder..ama konduramaz ya..her zaman zamaninda evine gelen,her seyi acik bir insan..suphelenecek birsey olmadi5 yıl boyunca hiç mi anlamadınız
Sizde Yardım almalısınız,ayrıca aynı durumu yaşayan size danışan bir hastanıza siz ne önerirdiniz bu cvpta önemli?Bunu ogreneli 1.5 ay oldu..firtinali gunlerdi..kah guldum kah agladim..bana karsi cok degisti..beni begenmey basladi..her gun iltifatlar vs..isim geregi polyanna oldum.hastalarima akil verirken onlarin hikayeleriyle kendimi sinadim..en acisi depresyona girdim.kilo kaybi sinir..cocuguma birsey belli etmemek...ve su an'da ailesiyle birlikteyiz..bayram sebebiyle..ama cok yalnizim
.
Ayni durumdayiz..cocuk arkasina siginmak degil aslinda..ayaklari uzerinde durmak bile yetmiyor bazen..aci insanin icine isliyor.sorgulamalar basliyor.keskeler vs.Şu anda bende bilinmezdeyim eşimle mahkemeliyiz ve ben boşanmak istemiyorum aldatan o boşan demek çok kolay mesleğiniz varmış sizin en azından ben lise mezunu evhanımıyım çalışırım ama çocuklarımı annemlere götüremem ve ayrılırsam çocuklarımı bırakmak zorundayım 2 çocuğum var erkek 12 kız 7 erkek daha çok babayı dinliyo ben karar verdim ve boşanmıcam dişe diş allah selamete çıkarsın kendi kararınızı kendiniz verin hayat sizin keşke demeyin bana boşan diyen çok ama durumumu en iyi ben biliyorum
Eşiniz evliliği kurtarmak için çaba gösteriyor mu ki?Şu anda bende bilinmezdeyim eşimle mahkemeliyiz ve ben boşanmak istemiyorum aldatan o boşan demek çok kolay mesleğiniz varmış sizin en azından ben lise mezunu evhanımıyım çalışırım ama çocuklarımı annemlere götüremem ve ayrılırsam çocuklarımı bırakmak zorundayım 2 çocuğum var erkek 12 kız 7 erkek daha çok babayı dinliyo ben karar verdim ve boşanmıcam dişe diş allah selamete çıkarsın kendi kararınızı kendiniz verin hayat sizin keşke demeyin bana boşan diyen çok ama durumumu en iyi ben biliyorum
Onerim aile terapsitine gitmesiydi..ama benjm esimi bunun icin ikna etmem imkansizSizde Yardım almalısınız,ayrıca aynı durumu yaşayan size danışan bir hastanıza siz ne önerirdiniz bu cvpta önemli?
Zaman ilerleyince kendinizde bu gücü bulacaksınız, şuan kafanız karışık ihanet insanın aklını bulandırıyor dogru karar verilmiyor, zaman sadece birazcık zaman..Ayni durumdayiz..cocuk arkasina siginmak degil aslinda..ayaklari uzerinde durmak bile yetmiyor bazen..aci insanin icine isliyor.sorgulamalar basliyor.keskeler vs.
Evet..gosteriyor..unut diyor.aramiz iyiyken inkar.ufacik bir tartismada konu buyuyor.ben hemen bana bunu yaptin diyince,eger oyleyse bosan diyorEşiniz evliliği kurtarmak için çaba gösteriyor mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?