öoncelikle ben yirmi yedi yasında calısan bir bayanım .. esimde aynıı yasta ve bir oglum var on altı aylık .. eşimle aramda bir sorun yokken davranıslarının degiştiginden suphelenerek arabasına ses kyıt cıhazı koydum sadece bir gun .o gunun sonunda beni işe bıraktıktan sonra bir bayanı aracına aldıgını ve bir ilişkisi oldugunu ögrendim . bunun akabinde telefonunun dokumune ulastım bir ay boyunca butun arama ve gorusme dokumunu aldım . esim benim kayıt ettigimi ögrenince tehditler savurdu . istemedigini sevmedigini falan söyledi bir ay boyunca cocugum için sesiz kaldım fakat esim bu sure zarfında eve gelmedi arada bir gelip ustunu degiştridi ne eve nede cocuguyla ilgilendi . bunun akabinde bayanın adresine ve kendisinin bilgilerinede ulastım . esim eger o ses kaydını ona karsı kullanırsam beni öldürecegini ailemi oldurecegini oglumu kacırıp bana acı cektiregi konusunda tehditleri var .. bunlarıda telefonuma kaydettim. simdi dun itibariyle evi terk etti . esimle ortak borclarımız var bunları ödemekten kacıyor.
*hem üçünü sahısa ve esime maddi ve manevi tazminat davası acabilirmiyim . acsam kazanabilirmiyim , sahitlerimde var.
*esimin serseri hap kullanan arkdasları var onlarla birlikte takıldııgı için bozuldugunu dusunuyorum aam bu konuda bir kanıtım yok mahkemede bahsetmelimiyim
*esiin ölüm tehditleri konusunda nasıl dava acabilirim..
*ortak borclar konusunda ne yapabilirim .
*ses kaydında müzkte var zor anlasıyor mahkeme bunu duzelte bilirmi
*esim gercekten tehditkar oldugu için ogluma kesin zarar verecegini dusunuyorum . onu görmemesi için ne yapabilirim yasal olarak .ncelikle kesinlikle bir avukat arıyorum , arastırıyorum en rahat bir sekilde atlatmak için .
daha dun en son tehditlerini ederek evden ayrıldıgı için bugun arastırıyorum .
ama kafamda cok soru işareti var
oglumu mahkeme görmesine izin verirmi ?
mal varlıgı yok . ama sigortalı calısan maasına el konulabilirmi ?
annesi agzından kacıırım sehir dısına hiç bir sey yapamazsın diye bişey soyledi . bu duurmda ne olabilir ?
ses kayıtları ve telefon gorusme dokumleri ve tehdit kayıtları ve sahitler işime yarayacakmı ?
birde bosanma davasını ben mi acmalıyım ...
kıza ve esime maddı ve manevi tazminat davasını acmak için
hakaret tehdit vs bunlar için nasıl bir yol izlemeliyim
*hem üçünü sahısa ve esime maddi ve manevi tazminat davası acabilirmiyim . acsam kazanabilirmiyim , sahitlerimde var.
*esimin serseri hap kullanan arkdasları var onlarla birlikte takıldııgı için bozuldugunu dusunuyorum aam bu konuda bir kanıtım yok mahkemede bahsetmelimiyim
*esiin ölüm tehditleri konusunda nasıl dava acabilirim..
*ortak borclar konusunda ne yapabilirim .
*ses kaydında müzkte var zor anlasıyor mahkeme bunu duzelte bilirmi
*esim gercekten tehditkar oldugu için ogluma kesin zarar verecegini dusunuyorum . onu görmemesi için ne yapabilirim yasal olarak .ncelikle kesinlikle bir avukat arıyorum , arastırıyorum en rahat bir sekilde atlatmak için .
daha dun en son tehditlerini ederek evden ayrıldıgı için bugun arastırıyorum .
ama kafamda cok soru işareti var
oglumu mahkeme görmesine izin verirmi ?
mal varlıgı yok . ama sigortalı calısan maasına el konulabilirmi ?
annesi agzından kacıırım sehir dısına hiç bir sey yapamazsın diye bişey soyledi . bu duurmda ne olabilir ?
ses kayıtları ve telefon gorusme dokumleri ve tehdit kayıtları ve sahitler işime yarayacakmı ?
birde bosanma davasını ben mi acmalıyım ...
kıza ve esime maddı ve manevi tazminat davasını acmak için
hakaret tehdit vs bunlar için nasıl bir yol izlemeliyim