- 21 Şubat 2021
- 913
- 3.024
Çocuğunuzun çok güçlü bir annesi var. İkiniz kurduğunuz dünyanızda huzurlu ve çok mutlu olacaksınız. Emin olun tüm kalbimle inanıyorum buna. Siz en zor şeyi yapıp davanızı açıp, tüm bu zorluklara göğüs gerdiniz zaten. Şimdi önünüze bakıp hayatınızı yaşayın çok mutlu olun lütfen. Endişelerinizi anlıyorum ama dava sürecinin de hayatınızı etkilemesine izin vermeyin, dediğim gibi avukatınız tüm haklarınızı koruyacaktır eminim.Çok teşekkür ederim. Tek isteğim çocuğumla bundan sonra güzel bir hayat geçirmek. Dediğiniz gibi kendini başka ispatlamakta yolu yoksa ancak delil olarak kabul ediyor ama bu kayıtlar resmen algı oluşturmak için kurguyla yapılmış kayıtlar. Biz de itiraz edeceğiz. Zaten dün annem ve kayıtlarda adı geçen kişilerle şikayet dilekçesi verdik. Yaptığı bana göre ciddi suç ama savcıya sorduğumda çok ciddi sayılmaz takipsizlik bile çıkabilir dedi. Sonucu bekleyip göreceğim. Dediğiniz gibi boşanma davalarında çirkinlikler olabiliyor ama bu kadar ileri gidebilen de nadirdir sanırım. Hadi yaptıklarını kabul etmemesini anlıyorum da üzerine iftiralar vs.ler.. Bir de avukatım annenizle konuşması hoş olmamaış mahkeme açısından dediği için ben de mahkemeyi etkiler mi diye endişe ettim. Avukatım evliliği beceremeyen boşanmayı da beceremiyor diyor. Sanırım doğru…
Şikayet etmeniz çok iyi olmuş, hem boşanma hem ses kaydı ile ilgili yargı sürecinden en olumlu sonucu alırsınız umarım
Bu arada bilirkişi sadece duyduklarını yazıya dökmüş. Konuşmalarda tarih bile olmadığı belirtilmiş. Kayıtların kurgu programında birleştirilip orijinal gibi sunulduğunu düşünüyorum. O yüzden anlaması imkansız.
İlk bilirkişi ses kayıtlarının oynandığını fark etmemiş olabilir, ancak bu alanda uzman bir bilirkişiye tekrar tevdii edilip ses kayıtlarının kesildiğinin tespit edilmesi çok önemli bence. Umarım bu hususu tespit ettirebilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun