Aldatma sayılır mı?

Bir erkek bunu yapsa bile inkar eder bence son ana kadar. Yeni açılmış bir hesap. Erkek olduğunu düşünüyorum konu sahibinin. Mune
Hayır önce inkar etti ama sonra gelip söyledi. Tavrı bunu çok önemsemiyor gibiydi kendince önemsiz gördü bence. Ama evden kovdum ve ayrılacağımı söyledim ondan sonra dank etti ona. Ben napıcam kafayımyiycem

Söylemez arkadaşım. Bu varlıklar yatakta yakalasan inkar eder. Yanlışla çekilmiş, tuş basmış vs. ıQ seviyesine göre bir inkar yöntemi bulurdu.
Ayrıca bunu yapan bir koca için hangi kadın boşanmalı mıyım diye sorar ? Karşıdaki kadının yerine kendini koymaz.
Mübarek ayda trol trol sapıklıklarınızla mı uğraşıcaz.

Konu eğer gerçekse kararınızda sabit durun boşanma davası açıp ayrılın. Böyle sapık bir erkeğin iş yerinde kadının fotoğrafını çekmesi basit bir durum değil. Aldatma sayılır mı diye başlık atmanız da şok edici. Aldatılmaktan önce eşim bir sapık mı röntgenci mi diye düşünmeniz lazım. Kim bilir başka hangi kadınların fotoğrafını çekti.

Gecenin dördünde konuşacak kimsem yok kafayı kırmışım buraya yazmışım, trollükle ne alakası var siz kimsiniz de beni suçluyorsunuz

Sapıklık.

Haklısınız, ben hala şoktayım. İlk defa böyle bir şey yaşadım dışardan bakılınca örnek gösterilen bir insan, hala inanamıyorum bu yüzden. Ama bunu kendime yediremem bu sapıklık evet

Aldatsa eyvallah bir anlıktı aşkım cart curt hadi affedin. Buna bile okeyim. Ama bu sapıklık başka da bir şey değil. Iğrenç.

Bir kadının, kocasının başka bir kadının fotosunu gizlice çekmesini aldatmamı diye düşünmesini anlamıyorum.
Düşünmeyi gerektirecek birşey bile değil bu direkt olarak ahlaksızlık. Ki ahlaksızlık sapıklık aldatmadan bile daha kötü bir mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…