• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma sayılır mı?

Kocanız röntgenci bir sapık. Bu aldatılmış olmaktan da büyük bir dert. Yarın ailenizdeki kadınlara da dadanır.

Bu bir aldatma değil, bu düpedüz sapıklık. Aldatma dediğimiz şey karşılıklı gönül rızasıyla olur, burda kadının rızası yok. Kadına gerçekten üzüldüm. Böyle insanlar bırakın çalışmayı insan içine çıkmaktan men edilmeli. Aldatma sayılır mı diye sormussunuz yok aldatma değil diyorum ben, sanırım aldatma olmadığı için, içinize su serpmis olup hayatınıza kaldığınız yerden devam etme motivasyonunu vermiş olacağım. Bir kadına yapılmış(ki bu ilk değildir bence daha kimlere bu sapıklık yapılmıştır) bu sapıklığın sizde pek bir hükmü yok şayet olsaydı eşim sapık bunu nasıl nereye şikayet edebilirim diye konu açmış olurdunuz.

Rezillik. Mide bulandırıyor kocan. Tacizci. Aldatmak mi diye soruyorsun. Yahu tek kıstas aldatmak mi olmalı ? Kocan sapik sapık.

Boşamadan önce iş yerindeki kadını bulur, durumu ona izah eder şikayetçi olması konusunda desteklerdim öncelikle,
evdeki davarın sapıklığı ayyuka çıkına kadar evde tutar burnundan getirir, kadın şikayetçi olunca da kapının önüne koyardım,
ama önceliğim kesinlikle iş yerindeki mağdur kadın olurdu, çünkü bu çok iğrenç bir şey ve biz kadınlar olarak birbirimize sahip çıkıp destek olmayı borçluyuz.
eğer konu gerçekse çok üzgünüm bu arada, para kazanmaya gidiyorsun sapık, evine gelmeye çalışıyorsun sapık, toplu taşımaya biniyorsun sapık, sosyalleşmeye kalkıyorsun sapık. İçim daraldı.

Kabul edilir bir durum değil.
Güzel gördüğünüz birine yoldan geçerken bakmak başka birşey, gördüğünüz kadının uygunsuz fotoğrafını çekmek başka birşey.
Sapık bence, halı altı edilecek bir konu değil.

Vay röntgenci vay
Evet boşanma sebebi,evet aldatmış sayılır. Ama hayata geçirirseniz tabii. Hiç bir şey olmamış gibi oturmaya devam da edebilirsiniz tercihe bağlı

Bazen insan gercegi kendine bile inkar ediyor...
Yaptigi sey hic normal degil, kimbilir bu adam neler yapiyor sizden habersiz.

Kocanız sapık! Boşanmayı geçtim o resmini çektiği kadına da gidip resmi gösterir gerekli şikayetini yapmasını sağlardım. Böyle bir şey olamaz.

Kocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
Sapık bır kocan var güvenılmez.

Kocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
Arkadaş hiç bir yerde rahat davranamayacak mıyız yahu?
teknoloji gelişti mertlik bozuldu.

İğrenç bir hareket, bana göre boşanma sebebi. Kim bilir daha kimleri çekmiştir o.

Back