• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatma sayılır mı?

Kocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
Bu aldatma değil bu sapıklık eşiniz sapık şikayet etseniz yaptığı suç şu aşamada bile derdiniz aldatılmak veya kararsızsanız layığınız bu iğrenç adam işte

Kocanız sapık azıcık kadınlık gururunuz varsa kendısını şikayet edin bu yaptığı taciz
Şikayet bir işe yaramaz. Aramız kötüydü iftira atıyor der. Hukuken ortada olan şeyler için bile yıllarca sürüyor davalar. Takipsizlil çıkar. Bir de bana iftira attı diye maddi manevi tazminat açar sapık adam

Kocan iğrenç bir sapık.Aldatılmaktan önce ben bu sapıkla evli kalıcak mıyım diye sor kendine .Çünkü eşiniz çevresindeki kadınlar için potansiyel bir tehlike.İnşallah bir daha birinin resmini çekerken etraftan farkedilir de gereken yapılır.

Evet kardeşim boşanma sebebei ne belli bidaha bı anlık etkilenmeyecegi çalıştığı ortamdaki insana gözü Kaya'nın herkese gözü kayarrr

Şikayet bir işe yaramaz. Aramız kötüydü iftira atıyor der. Hukuken ortada olan şeyler için bile yıllarca sürüyor davalar. Takipsizlil çıkar. Bir de bana iftira attı diye maddi manevi tazminat açar sapık adam
Sözel şikayet hiçbir yerde hiçbir işe yaramaz fotoyu silmediyse adamın telini şak diye elinden alıp o teli polise teslim ederse çıkar hiçbir şey çıkmasa çalıştığı kurumda mimlenir kim eğildiği an kadınların fotoğrafını çeken bir sapığı çalıştırmak ister ama bu kadın bunu yapar mı asla kadına göre bu basit bir aldatmamsı bir şey

O pis röntgenci herifi koca diye koynunda mı tutuyorsun hala? Potansiyel sapık tecavüzcü herif.
Ama senin gibiler kadını suçlar kadına uyuz olur kocaya laf yok.
Bir de boşanma sebebi mi yeni evliyim diyorsun.
Zor bela bir adam mı buldun da bırakasın yok sizin gibilerden nefret ediyorum bu pis sapıkları siz besliyorsunuz

Kocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
Evet boşanma sebebidir çünkü kocanız pis bir sapık 😡

Konu sahibi konuya bakıp bakıp çıkıyor . Belli ki kendısı bunu hıc sapıklık açısından dusunmemıs sadece aldatıldım mı die kitlenmiş konuya şimdi de ne yapacağını bilemedi .

Ben bu bu aldatma sayılır mı mantığını da anlamıyorum. Aldatma olup olmadığına siz karar vereceksiniz. Yalnız bu aldatma ötesi bir durum sizin eş sapıklık yapmış üstelik suç işlemiş. Kriminal bir durum anlattığınız.

İğrenç bir sapık bu adam. Şok oldum okuyunca.
Aldatma mı diye soracağınıza onun iş yerine gider bu adamın bir sapık olduğunu herkese ilan ederdim kadınlar kendini korusun bu pislikten diye. Rezil pislik:KK62:

Şikayet edecek misiniz eşinizi ? bu
sizin tek başınıza affedip affetmeyeceğiniz bi mevzu değil
Bende aynısını söyleyecektim ama hiç sanmıyorum. Bu olayın üstüne “aldatma sayılır mı?” Diyen birinin, gidip benim kocam sapık, gizli gizli kadınların resmini çekiyor diyebilecek karaktere sahip olduğunu sanmıyorum.

Bende aynısını söyleyecektim ama hiç sanmıyorum. Bu olayın üstüne “aldatma sayılır mı?” Diyen birinin, gidip benim kocam sapık, gizli gizli kadınların resmini çekiyor diyebilecek karaktere sahip olduğunu sanmıyorum.
Bi umut belki eşinin telefonunu karşıya koyup kendı telefonuyla video falan çekmiştir elinde kanıt vardır diye düşünmüştüm ama öyle değil galiba 😔

Midem kalktı ya, adam düpedüz sapık. Bir çok kadın çalışıyor, eğilince foto çekmek de 🤢 . Çevremde böyle bi mahluk olmasını da istemem yani…sapık adama açık da kapalı da etkileyebilir.

Tacizci biriyle evli olmak sizce boşanma sebebi değil mi

Silmeyi unuttuğu fotoğrafı görmüşsünüzdür, diğerlerini depolayıp saklamıştır. Kendi gibi sapıklarla alış veriş yapıyorlar. Ama siz sakın üzülmeyin endişelenmeyin, sizi aldatmamış. Fiziksel temas olmadığı için kafanız rahat olsun. Başka kadınlarla buluşmasın beraberlik yaşamasın ama eğilirken fotolarını çekebilir değil mi? Keşke bana veya kızıma denk gelse, yakalasam da evine ailesine işyerine herkese rezil etsem.

Ben de konunun gerçek olduğunu sanmıyorum, istediği kadar erkek-koca delisi olunsun insanın midesi bulanır böyle adamdan.

Back