- 1 Temmuz 2009
- 5.923
- 6.349
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aldatma değil bu sapıklık eşiniz sapık şikayet etseniz yaptığı suç şu aşamada bile derdiniz aldatılmak veya kararsızsanız layığınız bu iğrenç adam işteKocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
Şikayet bir işe yaramaz. Aramız kötüydü iftira atıyor der. Hukuken ortada olan şeyler için bile yıllarca sürüyor davalar. Takipsizlil çıkar. Bir de bana iftira attı diye maddi manevi tazminat açar sapık adamKocanız sapık azıcık kadınlık gururunuz varsa kendısını şikayet edin bu yaptığı taciz
Sözel şikayet hiçbir yerde hiçbir işe yaramaz fotoyu silmediyse adamın telini şak diye elinden alıp o teli polise teslim ederse çıkar hiçbir şey çıkmasa çalıştığı kurumda mimlenir kim eğildiği an kadınların fotoğrafını çeken bir sapığı çalıştırmak ister ama bu kadın bunu yapar mı asla kadına göre bu basit bir aldatmamsı bir şeyŞikayet bir işe yaramaz. Aramız kötüydü iftira atıyor der. Hukuken ortada olan şeyler için bile yıllarca sürüyor davalar. Takipsizlil çıkar. Bir de bana iftira attı diye maddi manevi tazminat açar sapık adam
Evet boşanma sebebidir çünkü kocanız pis bir sapıkKocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
İğrenç bir sapık bu adam. Şok oldum okuyunca.Kocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?
Bende aynısını söyleyecektim ama hiç sanmıyorum. Bu olayın üstüne “aldatma sayılır mı?” Diyen birinin, gidip benim kocam sapık, gizli gizli kadınların resmini çekiyor diyebilecek karaktere sahip olduğunu sanmıyorum.Şikayet edecek misiniz eşinizi ? bu
sizin tek başınıza affedip affetmeyeceğiniz bi mevzu değil
Bi umut belki eşinin telefonunu karşıya koyup kendı telefonuyla video falan çekmiştir elinde kanıt vardır diye düşünmüştüm ama öyle değil galibaBende aynısını söyleyecektim ama hiç sanmıyorum. Bu olayın üstüne “aldatma sayılır mı?” Diyen birinin, gidip benim kocam sapık, gizli gizli kadınların resmini çekiyor diyebilecek karaktere sahip olduğunu sanmıyorum.
Keşke öyle olsa da cezasını çekseBi umut belki eşinin telefonunu karşıya koyup kendı telefonuyla video falan çekmiştir elinde kanıt vardır diye düşünmüştüm ama öyle değil galiba![]()
Tacizci biriyle evli olmak sizce boşanma sebebi değil miKocamın telefonunda iş yerinde çalışan bir kadının arkadan eğilirken çekilen bir fotoğrafını gördüm, silinen fotolarda duruyordu. Ne olduğunu sordum önce bilmiyorum falan dedi sonra dürüst olmak istiyorum anlık etkilendim çekmek istedim ama sonra ne yapıyorum ben ya diye düşünüp hemen sildim dedi. Özür diledi. Ben çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum yeni evliyiz sizce bu boşanma sebebi mi?