ya kızlar delirdiniz mi izmirde yaşıyorum ben ve onur değilim.çok şükür biri bana inansın yaaa
delirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
olur onurun paranoya sevgilisi olur :))) bu arada mantıklı yani izmiri telefonla öğrenebilir. kızlar tarot baktırmak isteyen varsada bana özelden ulaşın ben yazamıyorum sonra bakıcam ama
olur onurun paranoya sevgilisi olur :))) bu arada mantıklı yani izmiri telefonla öğrenebilir. kızlar tarot baktırmak isteyen varsada bana özelden ulaşın ben yazamıyorum sonra bakıcam ama
onur telle ögrenebilir eyvallahta sen nerden ögreniyon hangi siteden haritaya ters bakıyon anlaşılan...
al burdan yak yaa
mrsfreesia, bak bakalım facebooktan attığın msjda görüldü yazıyo mu
ben de kendimi değişik değişilk kılıklara sokup yarılıyorum şu an gülmektenkum torbasına da onurun fotografını yapıştırmışım Allah ne verdiyse giydiriyorum hazır fotoğrafın çıktısını almışken boş durmamışım çoğalttırmışım da tabi sokak sokak asmışım wanted ilanıyla :))
yarın onur kaçta uyanacak çok merak ediyorum bennıormalde çok erken kalkar da
nicegirl valla her msjına gülmekten öldüm allah da seni güldürsün yaaaa ayva mayva yedirtmesin
bi dedektiflik işim olursa msj kutundayım hemen sendeyim yani sorcağım soruları de bana
bostanlıda vapur iskelesinin karşısında arkadaşım oturuyor. gidiyorum çarşamba sabahı kahvaltıya... öğleden sonra pazar... hem vapura binip hava almış oluyorum. daha önce 3 yolda oturdum oraya alışmışım arabamla 10 dak gidiyorum. değişiklik oluyor. şu an yol kapalı olduğu için otaraf tesr geliyor. hatay noktada eşimin işyeri o kadar da uzak değil:)
Evet yalan söylemesi düşündürüyor insanı işte:44:
Keşke dürüst olsaymış.Ben yine de daha ilişkiniz yeni olduğu için seni üzmekten,sinirlendirmekten korktuğu için yalan söylemiştir diye düşünüyorum.
Hatta yazışmalara bakılırsa daha çok kız Onur'a kur yapmış o bence baya bir geçiştirmeye çalışmış gibi.Bir erkek aldatmayı kafasına koyduysa karşısındakine asla zamana bırakalım filan demez çünkü.Geçiştirmeye çalışmış gibi.
Yine de bir şansı hakediyor diye düşünüyorum ben.Ama bundan sonraki en ufak hatasında yolu gösterirsin direk.
bu arada çakma izmirli olduğum doğru ben evlenince buaraya yerleştim. ama çok izmiliden daha fazla bilirim buarayı.
bu sefer ayvayı başka yerden yedirtmeyi düşünüyorum :))) sağol kuzum sende gülesin... hayır izmirin heryerini bilirim sokak sokak cadde cadde... kalkıp dangalakça bişey söylerse kızarım... hakimevlerine kadar metro var kalkıp gelmedi bizim oraya diyo haleye dolunay dıyo :))) mevsimlik çarşamba pazarına gidio mevsimlik giyinmeyi seviyormuş haspam biz yazın kazakla geziyoduk cünkü
kız kur yapabilir eyvallah ona da lafım yok, sevgilim var dememişse yapar tabi iki bekar insan olarak görerek. ama yok canım ya asıl kuru bariz onur yapmış bence, nikahı basacakmış adam baksana, kız yoruluyormuş ev işlerinde, kocan eşek deilse yormaz demiş, yani ben kocan olursam yormam bilesin diye resmen kendini işaret etmiş.
benim erkek arkadaşlarımla en ufak iletişimime kızan adamın böyle bir lüksü yok benim gözümde..
cidden yumuşamıştım ama bu gece tazelendim resmen
ayyy az önceki sayfada yazdın nicegirlcüğüm iş nedeniyle taşındım falan dicek bakın görün diyeeeeiçine doğdu heralde sen de mi onursun yoksa
Biz kimiz - Hepimiz Rockyizzzz
Ne istiyoruzzz - Çiçekleri yolmakkk
Ne duruyoruzz - Alalalalalala ( Burda hücuma geçtik)
Sen yarın onur'u bi yokla bakalım kızında günahını almayalım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?