karışmıyorum![]()
Kız hadi topic adına karışmıyosun topiğin içindeki dertlere karışmamakda nerden çıktıı:26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karışmıyorum![]()
gs kartım yok canım:44:
benimde derdim var ama çözülmüyordemekki neymiş sıraylaymış
![]()
bi de öyle bir detay var hiç buluşmamıştınız dimi sahi. belki de adam seni su an diğer kızlar gibi görüyor henüz görmediği için ciddiyete binmemesi de normal. o zaman su asamada bu kadar katı olmayalım ama sen yine de rahat ol sradan bir görüşme gibi düşün kasma. bi görüş madem belki çok etkilenir bi anda ilgi manyağı yapar. ne zaman görüşeceksiniz? (diğer manyaktan da uzak dur o kısmı atlamışım kusura bakma)
aklıma mor ve ötesi bir derdim var parçası geldi, içinden başlığa uygun cümle ayıklamaya calısıyorum:)
ama kk acil servis ekibi filan fena değil sanki. gel artık ilham perisi gelllll:44:
![]()
nice ağır bir giriş yaptı...
mrs ise haklı sebeplerini öne sürerek niceın gönlünü alacak gibi görünüyor...
![]()
derdini söylemeyen derman bulamaz ki yalvardım sana o gün anlat diye üstünden geçtik, ilk senden başlıyoruz o zamaan
Tc ye gelsin ne olcak bakalım.. Gelince de geldim der heralde di mi :)Onu da ben mi sorayım..
Gitmeden önce bir gün msj atmamıştım, aksam ondan msj geldi '' unutulduk'' diye. O kadar da nazlı beyfendi.
Ama ne yalan söyliyim çok dürüst acı da olsa söylüyo eşşek!
hadi kizlar açalim su topigi bir suru derdi oldugundan uyku tutmayan hatun bizi bekler
Bilet mi?:26: Eğer oysa ben bildiğimi söyledim ama Aysu daha net konuştuğu için o konuda seni yanıltmıyım diye cvp vermedimm.
Annemmm senin derdin olurda biz çözmezmiyiz dur bakalım araştırıyım bende :)