Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kizlar açalim su topigi bir suru derdi oldugundan uyku tutmayan hatun bizi bekler
Ben kahvemi yapıp geliyorum adına siz karar verin bana hepsi uyar siz olduktan sonra![]()
kızlar yalnız bir konuya değinmek istiyorum.
biz bu topiği açtığımızda derdi olan geneli kapsamak gibi bir görevi üstlenmemeliyiz. biz diye konuşuyorum ancak asıl konuyu açacak olan mrs ye önerim.
bu site içinde bölüm oluşturmaya ve konuların dağılımını engellemeye girer.
genel bir topic oluşturmak mantıklı ancak derdi olan herkese yardım etme veya dinleme yahut dertleşme amacı gütme eylemlerini bir arada öne sürersek pek olmaz.
demek istediğimi anladıysanız kızlar beli bir konuya yönelmek gerektiğini belirttiğimi de anlamışsınızdır.
siz ne düşünüyorsunuz?
persembe arastırırm ben canım sagolunuz
ben senin sorunu yarın halledicem biletix satış noktasına gidip bizzat öğrenerek yarın benden haber bekle
kızlar yalnız bir konuya değinmek istiyorum.
biz bu topiği açtığımızda derdi olan geneli kapsamak gibi bir görevi üstlenmemeliyiz. biz diye konuşuyorum ancak asıl konuyu açacak olan mrs ye önerim.
bu site içinde bölüm oluşturmaya ve konuların dağılımını engellemeye girer.
genel bir topic oluşturmak mantıklı ancak derdi olan herkese yardım etme veya dinleme yahut dertleşme amacı gütme eylemlerini bir arada öne sürersek pek olmaz.
demek istediğimi anladıysanız kızlar beli bir konuya yönelmek gerektiğini belirttiğimi de anlamışsınızdır.
siz ne düşünüyorsunuz?
Niceee
'' Bileti önce Biletix'in internet sitesinden satın alıp sonra bir Biletix bayiisinde bastıracaksın.'' bulabildiğim şimdilik bu araştırmaya devam ediyorumm :)
116 sayfa ne konuştunuz arkadaş :102:
Şimdi biz bu konunun neresinden tutup yakalayalım bilemedim ki :100:
Şimdi neymiş bu son durum,
ben ilk 2-3 sayfasına baktım siber onur,flower değil miymiş,tarotçu flower sırra kadem mi bastı :103:
Onur'un akıbeti ne oldu?
Hastaneden çıktı mı?
Ayyyy soracağım öyle çok şey var ki
Hakkat noluyor burada yahu
Valla bizim çenemizden korkulur,116 sayfa yahu hem de kaç güncükte...
amanınnnn..
Edit: yahuuu ben yazana kadar 117 olmuş... taaam pes ettim ben
kredi kartı kullanmıyorum netten bilet alamam ki![]()
116 sayfa ne konuştunuz arkadaş :102:
Şimdi biz bu konunun neresinden tutup yakalayalım bilemedim ki :100:
Şimdi neymiş bu son durum,
ben ilk 2-3 sayfasına baktım siber onur,flower değil miymiş,tarotçu flower sırra kadem mi bastı :103:
Onur'un akıbeti ne oldu?
Hastaneden çıktı mı?
Ayyyy soracağım öyle çok şey var ki
Hakkat noluyor burada yahu
Valla bizim çenemizden korkulur,116 sayfa yahu hem de kaç güncükte...
amanınnnn..
Edit: yahuuu ben yazana kadar 117 olmuş... taaam pes ettim ben
Valla Modların yerinde olsam bu konuyu takip etmeme kararı alırdım
Hıza yetişemezlerler ki garipler
canım benim gideceğim yer bi alışveriş merkezi açık yani her daim.yarın 1 mayıs işci bayramı![]()
Allah iyiliğini versin buna çok güldüm :)))haklisin sadece iliskilerinde sorun yasayanlara (uzmanlik alanimiz) olabilir
birde yeni trend var ki zarima bisey oldu muona talep çok olur da
biz ne anlariz jinekologmuyuz