aslında normalde karaya çıktıklarında hemen atardı şurdayım fln nasılsın diye...
Okyanustalar sadece, gemide değil, düşün bir-iki ay boyunca pasifikte net yok, tel yok iletişim yokk
ilk gittiğinde ben arayamıyorum askım sen arar mısın diye ne msjlar atıyordu ama bnm tel de yurt dışına kapalıydı. Ben de o ara onu çok ihmal ettim. Fal baktırıyorum sevdiğin ilgi bekliyor diyo :) ilk kez başlamıştı çalışmaya, gemiye alışmaya çalıştı. Nete çağırdı giremedim arayamadım msj atamadım bazen.... Acemi o da telini yurtdışına acmadan gitti aceleyle biliyorum ..
Gitmeden önce telde seni seviyorum dedi 3 kez üstüste ben cvp vermedim. Biri seni seviyorum diyince sen ne diyorsun dedi:) şu an onu söyleyemem (hazır hissetmiyordum) dedim tmm dedi. Tekrar konustuk bikaç dk sonra orda söyletti 2- 3 kez gıcık :)
böle işte doğumgünüde msj atmıştım unuttu kesin..
yada ilişki oturmuş olucak
zaman gecicek
o zaman tutuyorlar
tutan var
örnek benimki
e olsun o kadarda bi zahmet
yaş kaç acaba merak ettım ögretmenın felan :)
7 yıla o adam hatırlamazsa tefe koyarlar vallahi :)))
Ben 19 yeni oldum, öğretmenim abd li 24 yaşındaydı, şu an dersime girmiyor tabi:)
aydebuz gemi seyehatim bugune kadar hiç olmadı
ksk konak arası vapur seyehatım oldu bugune kadar bir izmirli olarak yani gemide ne tür bir donanım var bilmemem normal
ayrıca arkadaş sorununda nice gemide net var ordanda yazabilir demedi ve bende fıkrımı bu yönde belirttim kendisine
erkekler özel günleri kafasına cakmazsan tutmazlar
kesinlikle unutmuştur
zaten daha bir başlangıç yok
niye bu ayrıntıları kafanıza takıyorsunuz ki
Tatlım bu evlilik konusu açıldığımda sen nasıl evleniceksin böyle altı ayda bir tc ye dönerek dedim, evlenenler tc de çalışıyor artık sadece ilk bi kaç yıl gemide çalışan daha kolay iş buluyor demişti. Kızlar aylık 3.500 dolara çalışıyor ilk siftahı daha meslek hayatındaki.zamana bırak diyorum ben...
Böyle gezici timle zorrrrr...!!!!
Sabır ister...
Sende pek net değilsin zaten
kadınlar önem verır böyle şeylere sen istisnasın sanırım ayrıca ennnnnnn odunu bıle hatırlar özel günü ( senı ne kadar önemsedıgınede baglı tabıı )
ama sonradanda kapıya koyma dedım farkındaysan yüzyüze gelmedıklerını bılemedımdı
Ben 19 yeni oldum, öğretmenim abd li 24 yaşındaydı, şu an dersime girmiyor tabi:)
sen 19musun..???
ben insan sarrafı olmuşum yeminle...
Tatlım bu evlilik konusu açıldığımda sen nasıl evleniceksin böyle altı ayda bir tc ye dönerek dedim, evlenenler tc de çalışıyor artık sadece ilk bi kaç yıl gemide çalışan daha kolay iş buluyor demişti. Kızlar aylık 3.500 dolara çalışıyor ilk siftahı daha meslek hayatındaki.
3.500 e değil
evlilik hayatında bu adamla 3.5 atmayarak yürütebilirmisin onu düşün o seviyeye geldiginizde...
kadınlar önem verır böyle şeylere sen istisnasın sanırım ayrıca ennnnnnn odunu bıle hatırlar özel günü ( senı ne kadar önemsedıgınede baglı tabıı )
ama sonradanda kapıya koyma dedım farkındaysan yüzyüze gelmedıklerını bılemedımdı
Evlenirsem tc de olur zaten...
Evlenirsem tc de olur zaten...
Aslında normalde karaya çıktıklarında hemen atardı şurdayım fln nasılsın diye...
Okyanustalar sadece, gemide değil, düşün bir-iki ay boyunca pasifikte net yok, tel yok iletişim yokk
İlk gittiğinde ben arayamıyorum askım sen arar mısın diye ne msjlar atıyordu ama bnm tel de yurt dışına kapalıydı. Ben de o ara onu çok ihmal ettim. Fal baktırıyorum sevdiğin ilgi bekliyor diyo :) İlk kez başlamıştı çalışmaya, gemiye alışmaya çalıştı. Nete çağırdı giremedim arayamadım msj atamadım bazen.... Acemi o da telini yurtdışına acmadan gitti aceleyle biliyorum ..
Gitmeden önce telde seni seviyorum dedi 3 kez üstüste ben cvp vermedim. Biri seni seviyorum diyince sen ne diyorsun dedi:) Şu an onu söyleyemem (hazır hissetmiyordum) dedim tmm dedi. Tekrar konustuk bikaç dk sonra orda söyletti 2- 3 kez gıcık :)
Böle işte doğumgünüde msj atmıştım unuttu kesin..
aydebuz sen çiçek de aldırıyosundur önemli günlerde :) bi biz beceremedik şunu yaptırmayı ha özel günler hatırlamak falan :)))
taktik ver bari olayı ne bu işin :)
bence seninki istisna canım yaa :)
canım ne evlenmesiii en az bi 23 ol bari şimdi bunları düşünme lütfen...
hem okul veya iş hayatın var mı ?
Ben zaten kimseyle çıkmak etmek istemiyorum, bir o istisna.. Bir yıl oldu..Neyse ya zaten gelince haber eder bakalım etmezse ben de salarım..yaş 19 be yavrucum yapmayın...
hayır bu yaşta gez toz takıl..
girmeyin böyle erkenden yokuşlu yollara
yorumlarından anladım yaşını var birşey dedim sonra 19 deyince puzzle tamamlandı
bebeğim şuan net birşey hissetmiyorsun
neyine bakıp evleniceksin...???
evlilik muhabbeti için benim kadar yol alman gerekmezmi..
haksızmıyım cessair ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?