onur yazsa direk burası link vericek zaten buyursun gelsin kendini tanır...
benim zaten böyle bi durum karşısında elimi kolumu falan bağlamaları lazım ulaşmamam için
çok haklısın valla, ama ne bilim böyle gelmiş ya balkonun oraya falan :26: ayyyyyy hasta olcam heralde ben
balkona gelmiş balkonda serenat yapmış bilmem ne özenmeyin bu tür şeylere... :))) bu devirde ediz hun maskeli adam parmak sayısı kadar
otur düşün çok iyi karar ver bugun merve olur yarın meltem çıkar karşına bunu ayıklayacak sabır ve guc var sende yolun acık olsun şuan muallaktasın zaten
ayy öyle deme bak, hepimizin sevdiği gelse şimdi balkona çık bi görcem seni dese in aşağı yürüyelim başbaşa dese
yok hayatım düşün düşün çıkamıyorum valla içinden bu flower olmayaydı daha kolaydı sanki işim
bugün bi de yolda giderken yanlış yola girdi bu, ben triplerdeyim bayır yukarı çıkmak zorunda kaldık, yukardan da bi araba daha iniyo sellektor yapıyo bizimki adam durmuyo kaldık orda aşağı tukursen sakal yukarı tukursen bıyıkmarkete çıkmışım 5 dk diye kaybolduk :))) ay gülsem mi ağlasam mı açtı camı adama giydiriyo gülücem zor tutuyorum yüzüne bakmıyorum baksam puhahaha diye kopucam:)) . iki dk bi yerde durup konusucaktık ara sokaklarda yol araya araya konuştuk
cessaire akıl vermeyin kız adamı otogarlardan zor topladı :))) gene gitmeye kalkar aman neme lazım... :)))
yorumunu iyi niyetli bulmadım. bu konu bana ait değil. konu sahibini de ilgilendiren bir mesaj yazmıyorsun şu anda.
polemik girişiminde bulunduğunun farkındasındır umarım arkadaşım.
benimki şakaydı canım sadece etkilenerek ilişkiyi tehlikeye atmana luzum yok demek istedim ben
canım ben bu tür şakadan, başka birinin konusunda benden örnek verilmesinden hoşlanmıyorum. iyi geceler.
konu sahibi tavsiyem olumlu yaklaş ama bu tür bir durumdan etkilenip devam ettirme sorunu yaşayacaksan hiç uzatma derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?