Ya valla çok mrk ettim, şu yıkma muhabbetini sorsana
yorumunu iyi niyetli bulmadım. bu konu bana ait değil. konu sahibini de ilgilendiren bir mesaj yazmıyorsun şu anda.
polemik girişiminde bulunduğunun farkındasındır umarım arkadaşım.
canım öyle deme nicegirl nicki gibi nice girl dür hakkaten :) şaka yapmış orda onun üslubu öyle hatun sert gece flowera az çektirmedi :) çok iyi niyetli bi arkadaşım yazıyla yanlış anlaşılmalar olur öyle. ikiniz de iyi niyetle yardımcı olmaya calısıyosunuz bana kırılmayın birbirinize
ben de geldim bakiyorum herkes burda
çiçek burdaysan ses verneden sadece mrsfreesia'yi ekledin soyle bakalim? ilginç...
ddimi ya oraya takıldım ben de. özel mesajla telefon numaramı bile verdim artıık kafayı kırıp o saatte ama tık yok, yazdıklarıma cevap yok ama ekleme talebi, bi de ben çıkar çıkmaz çıkmış konudan nicegirl takip etti. bi taraftan da onur çok emin bu kadar da salak olamaz. bak dedim bu kez yaptıysan yaptım de çnkü moderatörlerden birini tanıyorum öğrenirim kim olduğunu ama çok net saçmalama hasta mıyım ben diyo. bi tarraftan da adama burda ne hakaretler ettim o olsa ve onları okusa benden vazgeçerdi bence
yok ule ne kırılcam :)))
valla mrscim okudumda çok içten yazmış be... düzelebilir bak benimkide böle düzeldiydi
kv deyede veriştirdin :)))
anam adam erkek gibi hatunumu bile yumuşattı ben hala öküz mod :))) valla çok içten yazmış da o merveyle konustuğu gece de çok içten yazıyodu bana bi taraftan. iki ucu boklu değneğin sözlük tanımıyım su an.
valla ağzımdan aldın yaa şimdi onu yazıcaktım biz tamamız senlededim ya annesi de yalan söylüyodur bozacının şahidi sıracı bugün aynı deyimi whatsappta da yazdım özellikle (annesine aşıktır) düzgün konuş aysu annemle ilgili dedi, haklı olarak. yani dünki o olsa delirmesi lazımdı
Gitme be! demiş ya, acıdım vallaa
Çok yürekten o ''be'' çünkü. Ama o DiorAddict in vurguladığı yer yine çeliyo beni ne yalan söyliyim..bende oraya acıdım valla demekki aynı filmleri izliyoruz hepimiz :)))
Dünden beri baktım aslında konuna bir ara onur bey de teşrif etmiş gibi olmuş falan:)
Çok tatlı yazıyorsun, üslubun hoşuma gitti, karaları da bağlamamışsın, hislerin de çok yoğun değil gibi.
E adam da rahat durmayan tiplerden belli, yeni aşklara yelken aç derim.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ajan olacak kızmışsın
Çok yürekten o ''be'' çünkü. Ama o DiorAddict in vurguladığı yer yine çeliyo beni ne yalan söyliyim..
burayi okuyunca acaip sinir oluyorumn kiz tmm dese onur bey kosa kosa gidecek ya
00:05
Merve G.
Kafan karisik onur senin (ne istedigini bilmiyosun)
00:05
Onur Y.
o nerden çıktı ne alaka şimdi (neden ki)
00:06
Merve G.
Iki secenek
Ya ceyrek takmaya geliceksin (baskasiyla evlenmem sIkIntI olmuyor)
Yada sarayi basimiza yikmaya (baskasiyla evlenmem seni çildirtiyor)
00:06
Onur Y.
sence hangisini yapmalıyım (sen hangisinin gerçek olmasini isterdin? (lutfen 2. seçenek der gibi) )
yol göster beni
bana
00:07
Merve G.
Bilmiyorum o zamana bagli (simdilik bilmiyorum, zamanla bakicaz)
00:07
Onur Y.
zaman tükenmezzz (zaman çok, istedigi cvbi alamadigi için hayal kirikligi)
00:08
Merve G.
Sabir tukenir ama dmi (beklemezsin demi?)
ayy ben sulugözmüyüm acaba ağladım okurken ya hemde hüngür hüngür "- Onur: 2 haftadır bittim lan ben
27 Nis 12:51 - Onur: Aysu diye inliyo heryerim" burayo okudum başladım ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?