Aldatıyor mu?

afişe etmek ne demek?
Açığa vurmak, belirtmek, duyurmak.
(en)Bill, post, declare.
afişe fiyat

(en)Rack rates
afişe olmak

Açığa vurulmak.
Teşhir edilmek, gizlediğinin olumsuz olarak açığa çıkması.
etmek

Bir işi yapmak
Bir durumu ortaya çıkarmak.
"İyi, kötü" zarflarıyla birlikte davranmak.
Bulmak, erişmek
Birini bir şeyden yoksun bırakmak.
Herhangi bir değerde olmak
Vermek.
Eşit değer kazanmak.

Kısaca afişe etmek demek istemiş
Onu herkes anlamıştı bence 😂

ya şimdi bi düşündüm de fazla paranoyak olmaya gerek yok aslında, belki adam kış olduğundan dolayı üşüyüp pantolon altına giyiyordur ,olamaz mı sanki ,hepiniz fesatsınız !!! 🤪

Evet penti yok gibi. Büyük ayaklarını uzatarak, çorabı kaçmasın diye imtina ederek.

Evet penti yok gibi. Büyük ayaklarını uzatarak, çorabı kaçmasın diye imtina ederek.
hanfendi neden açık arıyorsunuz ,sürekli giyip alışkanlık ettiği iiçin çorabın kaçmasından imtina ediyordur ,önemli olan verdiği sıcaklık içlik alacak parası yok belki 🥲🥲 😂

Ağır ayak fetişleri kullanılmış kadın çorabı ayakabısı kokusuna bayılıyor tabi begendiği ayağın kokusuna. Sırf bu fetişler için kullanılmıs çorap ve ayakabı satan siteler var. Belkı de oralardan aldı fantazisini gerceklestırip attı.

Ağır ayak fetişleri kullanılmış kadın çorabı ayakabısı kokusuna bayılıyor tabi begendiği ayağın kokusuna. Sırf bu fetişler için kullanılmıs çorap ve ayakabı satan siteler var. Belkı de oralardan aldı fantazisini gerceklestırip attı.
Dolap uygulamasında bile var. Ayakkabı filan koyunca hemen erkekler yazıyor kirli mi ya da kirli çorap var mı filan diye.

En komik olarak şöyle bir şey görmüştüm; bir kadın annesinin mi ne varis çorabını koymuş. Ayak fetişisti onun altına kirli mi, kirliyse alacağım diye yorum yazmış.

Şimdi şoyle çorap fantezisi diye bisey var.Onu giyiyorsun seks esnasinda partner yirtiyor falan yani tek seferde corabin işi bitiyor sonra da kabinı çope atiyorsun yani o işi yapsam corap degistirmem diye bisey yok.Her ihtimale açık bir konu.Ya da eve gelen kadınin yolda corabi kacti yenisini aldı ve sevgilinin evinde degistirdi.Benim aklima gelen ihtimaller.

Şimdi şoyle çorap fantezisi diye bisey var.Onu giyiyorsun seks esnasinda partner yirtiyor falan yani tek seferde corabin işi bitiyor sonra da kabinı çope atiyorsun yani o işi yapsam corap degistirmem diye bisey yok.Her ihtimale açık bir konu.Ya da eve gelen kadınin yolda corabi kacti yenisini aldı ve sevgilinin evinde degistirdi.Benim aklima gelen ihtimaller.

Çamaşırın orta ağ kısmı olmayanını, çorabın da görmüştüm de Penti yok gibiye bu ekonomide para verip kullanana :eğlence:

Ben olsam mesafe koyardım
Sorarsa da ki önemseyen değer veren adam sorar.
Güvensizlik oluşturan birşeyler gördüm sende derdim.
Oda ne falan diyecek.
Kadın çorabı paketi var çöpünde.
Ya biri var hayatında yada kadın çorabı giyiyorsun.
Ve ben ikinci olasılığı daha yüksek görüyorum 🤣🤣

Bu kadar kesin ben bile konuşamıyorum çorap evde değiştirirmi bi kadın o da tuhaf yani ne bileyim o işi yapsam çorap değiştirip çöpe atmak kapını son yapacağım iştir tuhaf bi durum
Neden değiştirmesin ki. Belki fantezi için giyildi o çorap. Daha da kötüsü erkek arkadaşım kadın kıyafetleri bile giyiyor olabilir.

Back