- 11 Mayıs 2022
- 2.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.932
- 63
- Konu Sahibi pembekuvars30
- #61
Ben duramam pat diye sorarım banane o düşünsün sonunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tarihte örnekleri de varmış işte doğru bilmişimBir konu açılmıştı böyle. Kocam yaz kış kilotlu çorap giymek istiyor diye.![]()
*afişeKonu dışı farklı yorumlar yapmazsanız sevinirim özel hayatımı oturup da afişte edecek halim yok konu Açık sadece fikir istedim saçmasapan yorumlar okuyorum
Arkadaşlar niye adamın günahını alıyorsunuz? Var mı elinizde bir kanıt, iftira etmek ayıp değil mi? Adam belki de o çorabı kafasına geçirip banka soygunu yaptı, bunu hiç düşünmez misiniz? Hemen önyargılar bir şeyler. İnsanlık ölmüş aaaa.
Crossdresser yorumu da geldi demin. Bence de mantıklı olabilirArkadaşlar niye adamın günahını alıyorsunuz? Var mı elinizde bir kanıt, iftira etmek ayıp değil mi? Adam belki de o çorabı kafasına geçirip banka soygunu yaptı, bunu hiç düşünmez misiniz? Hemen önyargılar bir şeyler. İnsanlık ölmüş aaaa.
E sormayın o zaman. Unutun gördüğünüzü. Zaten diyeceği belli “aşkım ben salak mıyım senin göreceğin yerde bırakayım seni aldatıyor olsam da. Tabi ki de kız kardeşimin bu. Bana hiç güvenmiyorsun…” cart curt gönül almaca ve kapanışYalanda söyleyebilirler biliyorsunuz erkekleri
Adam çöpü de boşaltmıştır şimdi. Saçmalama senin psikolojin bozulmuş, çikolata paketi falandır cevabı is loadingBen duramam pat diye sorarım banane o düşünsün sonunu.
Hiimss.. Ben de kaç gündür şu ufukan görünen,semaya doğru yükselen şeyler nedir acaba diyordum..yooo kazandırmış , Nur topu gibi boynuzları olmuş işte![]()
kesin diyemem ama aldatıyor gibi yani çok şüpheli bir durum. neden huzurunuzun kaçmasından korktunuz ki.eğer varsa öyle bişey kaçsın zaten şuan daha huzursuz bir durumdasınızMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?
kesin diyemem ama aldatıyor gibi yani çok şüpheli bir durum. neden huzurunuzun kaçmasından korktunuz ki.eğer varsa öyle bişey kaçsın zaten şuan daha huzursuz bir durumdasınız
Adam çöpü de boşaltmıştır şimdi. Saçmalama senin psikolojin bozulmuş, çikolata paketi falandır cevabı is loading![]()
Evde yalnız olduğunda kadın çamaşırları/ giysileri giymeyi seviyor olabilir. Hemen aklınıza aldatılmak gelmesin, sizinle sevişen birinin aslında kiminle savaştığını bilemezsinizMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?
Aklınıza bir kere şüphe düşmüş ona umursuyor izlenimi vermemek için sormuyorsunuz ama bu şüphenin ardı arkası kesilmez hep acaba mı dersiniz , muhtemelen sorsanız senin geleceğini bile bile o çöpü temizlemez miydim ,kafanda kurma, arkadaşım kalmıştı ... Gibi gibi şeyler diyecek yine inandırıcı gelmeyecek bu size keşke o gördüğünüz anda bir tepki vverseydiniz iyi sabretmissiniz ben anında bir açıklama bir şey isterdim![]()
Size doğruyu söylemeyip kıvırdığını düşünürseniz orda koparirdiniz ipleri biterdi, o konuma düşmezdiniz yani ben bu kızı kandırdım havasına girmezdi kimse bir şüpheyle kendinizi yiyeceğinize yüzleşip rahatlasaydinizErkekler hep kıvırıyor biliyorsunuz o yüzden o konuma düşmeden gözlemeyi düşündüm ama bir daki buluşmada kız kardeşin gelip kaldımı sorusundan girip konuyu anlamaya çalışacağım
Dağ dağa küsmüş dağın haberi yok.Arayı açtım şu an soğuk davranıyorum ve öyle bir insana benzemiyor niye kandırayım erkek mi bitti