Aldatıyor mu?

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?

Takip etmek ve emin olmak için direkt sormadım deseniz bu anlaşılır ama siz huzurunuz kaçmasın diye sormamissiniz. Siz huzurunuz kaçmasın diye her şeye bu kadar tepkisiz kalırsanız merak etmeyin o huzur hiç kaçmaz zaten.

Cuma açtığınız henüz öpüşmediğiniz ayağınızı yalayan, ayak fetişinin çöpünde çorap var. Ve sizin tek derdiniz aldatılmak mı?

Daha normal birini bulamaz mısınız? Konular gerçek mi yoksa yine bıyıklı Ercüment abinin fantezileri mi?

Konu cozuldu o zaman 🤣 hayir sunlari bastan konuya yazsalar olmuyor sanki. Yok sustum, yok huzurum kacmasin diye konuyu yesillendirmeye ne gerek vardiysa.

Konu dışı farklı yorumlar yapmazsanız sevinirim özel hayatımı oturup da afişte edecek halim yok konu Açık sadece fikir istedim saçmasapan yorumlar okuyorum

Cuma açtığınız henüz öpüşmediğiniz ayağınızı yalayan, ayak fetişinin çöpünde çorap var. Ve sizin tek derdiniz aldatılmak mı?

Daha normal birini bulamaz mısınız? Konular gerçek mi yoksa yine bıyıklı Ercüment abinin fantezileri mi?
Şu önceki konulara bakma alışkanlığını bir an önce edinmem gerek sanırım

Konu dışı farklı yorumlar yapmazsanız sevinirim özel hayatımı oturup da afişte edecek halim yok konu Açık sadece fikir istedim saçmasapan yorumlar okuyorum
Tamam ben sadece konuya yorum yapıyorum.
Aynı markanın aynı çorabından alın sevgilinize hediye edin. Sevinirse anlayın ki başka biri var ve ona hediye edecek.

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?

O çorap asla ona ait değildir ya kuzenin ya arkadaşındır. Bu yalanlara inanacaksanız sorun

Afişte etmek ne demek. Aşüfte falan mı demek anlamadım ben :(

Tamam ya tamam. O çoraplar benim arkadaşlar. Konu sahibiyle sevgilisinin arası açılmasın daha fazla. Koştur koştur bir yere yetişmeye çalışıyordum çorabım kaçtı. Neyseki yedek çorap vardı çantamda. Bir köşede degistirdim, poşetini de fırlatıp attım, muhtemelen ki konu sahibinin sevgilisinin penceresi acıkmış çöpe düşmüş. Bunda abartacak bir şey yok. Bir dahakine çöplerimi firlatmam.

ya şimdi bi düşündüm de fazla paranoyak olmaya gerek yok aslında, belki adam kış olduğundan dolayı üşüyüp pantolon altına giyiyordur ,olamaz mı sanki ,hepiniz fesatsınız !!! 🤪
Bir konu açılmıştı böyle. Kocam yaz kış kilotlu çorap giymek istiyor diye. 😂

Afişte etmek ne demek. Aşüfte falan mı demek anlamadım ben :(
afişe etmek ne demek?
Açığa vurmak, belirtmek, duyurmak.
(en)Bill, post, declare.
afişe fiyat

(en)Rack rates
afişe olmak

Açığa vurulmak.
Teşhir edilmek, gizlediğinin olumsuz olarak açığa çıkması.
etmek

Bir işi yapmak
Bir durumu ortaya çıkarmak.
"İyi, kötü" zarflarıyla birlikte davranmak.
Bulmak, erişmek
Birini bir şeyden yoksun bırakmak.
Herhangi bir değerde olmak
Vermek.
Eşit değer kazanmak.

Kısaca afişe etmek demek istemiş

Back