- 25 Temmuz 2013
- 12.891
- 52.765
- 798
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Soğuk davranıyorsanız tamam ya. Aldatıyorsa zaten anlar ve bırakır aldatmayı bu durumda.Arayı açtım şu an soğuk davranıyorum ve öyle bir insana benzemiyor niye kandırayım erkek mi bitti
Cuma açtığınız henüz öpüşmediğiniz ayağınızı yalayan, ayak fetişinin çöpünde çorap var. Ve sizin tek derdiniz aldatılmak mı?
Daha normal birini bulamaz mısınız? Konular gerçek mi yoksa yine bıyıklı Ercüment abinin fantezileri mi?
Çorapları kendi alıyor o zaman eve gelen kadınlara giydirip duruyor
Siz kendinizi kandırmaya devam o zaman, yapacak bir şey yokAldatılmak kadının suçu değil ama aldatıldığını bilip de devam etmek kadının suçu.
Bu adam ayak faşisti olan adamdı dimiBen çat diye sorardım ne bu diye.
O bitti ayak işi bana ters baya oldu o konu üzerinde
Soğuk davranıyorsanız tamam ya. Aldatıyorsa zaten anlar ve bırakır aldatmayı bu durumda.
Kız cuma yazmışsın bu mesajı. Hangi ara dere sevgili oldu da evinde gezmeye başladın.
Daha cuma günü açmışsınız o konuyu. Nasıl bayağı oldu o konu üzerine? Sizde günler ay olarak mı geçiyor acaba yaO bitti ayak işi bana ters baya oldu o konu üzerinde
Yalnız bu herşeyi sorgulamak olmuyor. Bariz bir olayı sorgulamak oluyorSürekli bir şeyi sorguladığı imajı oluşturmamak için ve çok önemsediğim havası olmasın istiyorum
Daha cuma günü açmışsınız o konuyu. Nasıl bayağı oldu o konu üzerine? Sizde günler ay olarak mı geçiyor acaba ya
Yalnız bu herşeyi sorgulamak olmuyor. Bariz bir olayı sorgulamak oluyorAsla kıskanç biri değilim ama aynı şey başıma gelse o ambalajı o adama yediririm mantıklı bir açıklaması yoksa.
Yalan veya gerçek olduğunu da siz anlayacaksınız bir zahmet. Tanımayla, güvenle ve akılla paralel olarak karar vereceksinizYalanda söyleyebilirler biliyorsunuz erkekleri
Hangisi daha kötü bilemedim şu anKendi crossdresser değilse, evet aldatıyor.
Cuma boştunuz. Bu yeni adamı ne zaman tanıdınız da evine gittiniz?Cuma boşken açtım o adam çok tuhaftı ya sadece ayak diyor beni hiç alıyordu ben istemiyorum bana ters dedim
Ünlü marka olmadan aldatma olmaz çünkü bilmiyor musunuz? Markaya göre aldatmanın seyri de değişiyor ayrıca.Neden ünlü bir marka diye üstüne basa basa belirttin?
Neyse ki çok önemsemis havası vermek istemiyorsun..Sürekli bir şeyi sorguladığı imajı oluşturmamak için ve çok önemsediğim havası olmasın istiyorum
Ooff doğru ya her seferinde unutuyorum bunuÜnlü marka olmadan aldatma olmaz çünkü bilmiyor musunuz? Markaya göre aldatmanın seyri de değişiyor ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?