Aldatıyor mu?

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.670
874
123
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşım var ve evine dün gittiğimde çöpünde külotlu çorap ünlü bir markanın açılıp atılmış çöpte ambalajını gördüm ve içime şüphe düştü ona direk soramadım huzurum kaçmasın diye ama bir erkeğin çöpünde külotlu çorap ambalajı ten yok gibi o ünlü markanın ne işi olabilir siz ne düşünürsünüz?Bir de telefonu ben eve geldiğimde hep sessizde ve yanımda da kime cevap verse bana açıklama yapar ve benim dışında konuştuğu olmadığını söyledi ama bilirsiniz önemli olan gördüklerimiz ne yapayım sizce ?
Kesin arkadaşa anahtar vermiştir kesin.

Marka ünlü olunca ne fark ediyor ?
Yani daha sıradan daha alışılagelmiş bir marka olsa tedirgin olmayacak miydiniz ?
Çorap işte,külotlu..
Siz yokken giymiyorsa ; gelmiş demek ki biri.
Eş,dost,akraba yahut başka biri..
Sonuç olarak bir kadin girmiş o eve.
En klasik yalan "arkadaşım rica edince evi kullanmasına izin verdim"

Sevgilim dediğiniz adama neden soramıyorsunuz, bu çöpteki ne iş diye? Böyle kendi kendini yemek daha mı iyi ?

Bu kadar kesin ben bile konuşamıyorum çorap evde değiştirirmi bi kadın o da tuhaf yani ne bileyim o işi yapsam çorap değiştirip çöpe atmak kapını son yapacağım iştir tuhaf bi durum
Sizin önceki konularınızı da biliyorum. Bence kandırılmaya çok açık birisiniz ve sevgilim dediğiniz kişi sizden habersiz herkesle flört/sevgililik halinde.

Bu kadar kesin ben bile konuşamıyorum çorap evde değiştirirmi bi kadın o da tuhaf yani ne bileyim o işi yapsam çorap değiştirip çöpe atmak kapını son yapacağım iştir tuhaf bi durum

adamın kandırnasına hacet yok ben kendi kendimi kandırırım diyorsun yani.

Aldatiliyorsunuz ama sorsanız evet benim başka sevgilimindi diyecek hali yok. Diyorsanız ki sevgilim giyiyor olabilir o zaman yapacak bir şey yok.
Ben olsam o işi yapıp çorap değiştirmem demissiniz de nereden biliyorsunuz ki o eve gelen kadın sadece cinsel iliski içinde? Belki de ciddi düşündüğü bir sevgilisi var.

büyük ayak seviyor ve öpüşmedim henüz ayağa ilgisi bariz benim istediğim bu değil açıkcası benimle de ilgilenen bir erkeği hayatıma almak isterim şu an görüşmüyorum ama kendisi başka ayak olmayacak konusunda bana teminat verdi ama yazmaması benimle ilgilenmemesi ona güvenmeme sorununa yol açıyor ve sessiz kalıyorum şu an iletişim bitti böyle iyi benden değerli değil

Cuma açtığınız henüz öpüşmediğiniz ayağınızı yalayan, ayak fetişinin çöpünde çorap var. Ve sizin tek derdiniz aldatılmak mı?

Daha normal birini bulamaz mısınız? Konular gerçek mi yoksa yine bıyıklı Ercüment abinin fantezileri mi?

Sürekli bir şeyi sorguladığı imajı oluşturmamak için ve çok önemsediğim havası olmasın istiyorum
Sevgilinizi sorgulamayıp önemsemeyip, başka kimi sorgulayıp önemseyeceksiniz? Neden böyle kasıntı ilişkileriniz var? Hiçbir şey kazandırmıyor bu.

Cuma açtığınız henüz öpüşmediğiniz ayağınızı yalayan, ayak fetişinin çöpünde çorap var. Ve sizin tek derdiniz aldatılmak mı?

Daha normal biri bulamaz mısınız? Konular gerçek mi yoksa yine bıyıklı Ercüment abinin fantezileri mi?
Çorapları kendi alıyor o zaman eve gelen kadınlara giydirip duruyor 😂😂

Siz kendinizi kandırmaya devam o zaman, yapacak bir şey yok 🤷🏻‍♀️ Aldatılmak kadının suçu değil ama aldatıldığını bilip de devam etmek kadının suçu.

Back