- Konu Sahibi GECERMI1985
-
ewet canım hergün dua ediyorum ama ona bakarken eski eşimi çok özlüyorum
eski gözle bakamıyorum tam olarak malesef ama mutlu olmaya ve muttlu etmeye çalışıyorum
kendimce yorucu çabalarım oluyor inşallah sonuçta deger bu emegime saygıma zaman daha zaman var
bakalım inşallah yine aynı şeyleri yaşatmaz bana..
Doğru olanı yapmışsın. Hiç terddüte düşme kalbini tam tut eşine güven. Çocuklar varsa ayrılık olmamalı. Eşinde İnşallah artık şeytana uymaz..
Allah yardımcın olsun. Maartıkdem effettin artık acı çekmeyi bırakman lazım..kendi adıma söylersem ben affetmem.. çocuklar için bile afeedemem.. tabi herkes farklı. ben kendimi biliyorum. hergün ölürüm.. hergün ölmek yerine bir gün ölmeyi tercih edenlerdenim ben.. çocuklar herhale alışıyor. arkadaşımı kocası aldattı. iki kız var. devam etti.. çocuklar içine devam etti.. şimdi çocukların ikiisde başarıısız.. kendi abiside kendi yengesini aldattı.. yegesi ben affetmem dedi boşandı.. onunda iki çocuğu var.. çocular o kadar başarılı ve mutlu ki.. yani insanların çocuklar için kendi hayatlarını feda etmelerini ben tasvip etmiyorum.. bu yapı meselesi tabi.. çevre vs.. hayatı zehir içinde geçirmek ve üzüntü ile devam etmek bi yara kadar çocukları belki mutlu eder. ama farkettiklerinde onlar üzerinde olumsuz etki yapıyor bu durum.. psikolojileri bozuluyor.. kendilerini annelerinin mutsuzluğunun sorumlusu olarak görüyoelar..yani iyilik yerine kötülük yapılıyor çocullara.. beni yanlış anlamayın.. ben sadce şunu diyorum.. ya mutlu ol tamamen affet y da yooları ayır. böyle işlerin grisi yopktur ya beyaz ya siyahtır... affetmeyi seçtiysen unut artık.. yalnız atlatamıyorsan yardım al derim.. çünkü hiç bir şey olduğu gibi kalmıyor.. bu üzüntüler kırgınlıllar biriktiği zaman birkaç güzel söa insana yetmiyor işte o zaman büyük ptlamalar oluyor... onun için ya tamamen affet ve geçmişe sünger çek devam et.. kendini üzmeyi bırak.. yada kendi yoluna git.. dedimya bu işlerin grisi yok maalasef..kolay gelsin senin için en mutlu een iyi olanı seçersin inşallah..kalmayı seçtiğine göreede yardım al bir profosyeneleden lütfen kendini yiyip bitirme.. yarın ölürsün ardınad iki ağlarlar sonra yollarına devam ederler... onun için kendine iyi bak. sen mutluysan çocuklar mutlu olur aksi takdirde zaman içinde onlarda hereşeyi faredince mutsuz olurla. arkadışmdan biliyorm.. Allah kolaylık versin...
çocuklarım herşeyden habersiz be çok mutlular babalarıda onlara çok düşkün bende unutmaya çabalıyorum bazen hafifliyor geçti diyor mutlu oluyorum bazen bir filim karesi bile içimi yangın yerine çeviherkese yardım etsin banada birdaha yaşatmasın inşallah
ne guzel bır ornek keske hep boyle olsa yuvalar yıkılmasa cunku ozellıkle cocuklu aılelerde bu nır yıkım oluyor sızde cocuklarınız ıcın zor olanı secıp unutmayı secmıssınız ıns oda verdıgınız bu sansı hakkder ve sısı uzmez bundan sonra ılıskınızı guclendırebılmek ıcın bır bırınıze daha fazl zaman ayırın derım cocuklar olmadan dısarı cıkın hatta gıdebılıyorsanız ufak bır tatıle cıkın askını tazeleyın derım ben
Kimse başına gelmeden bilemez sanırım
bende hep derim eşime affedemeyeceğim tek şey aldatılmak
ama dedimya yaşamadan konuşmak boş olur sanırım
ama sizin konunuzu okuyunca iyiki affetmişsiniz içimden
bunu yazmak geldi eşinizin çabası pişmanlığı anlattıklarınızdan o kadar
çokki haketmiş eşinizden önce çocuklarınız haketmiş
sarılın dört koldan ailenize zamanla her şey daha güzel olur inş
rabbim bir daha yaşatmasın eşinizi şaşırtmasın inş
ne guzel bır ornek keske hep boyle olsa yuvalar yıkılmasa cunku ozellıkle cocuklu aılelerde bu nır yıkım oluyor sızde cocuklarınız ıcın zor olanı secıp unutmayı secmıssınız ıns oda verdıgınız bu sansı hakkder ve sısı uzmez bundan sonra ılıskınızı guclendırebılmek ıcın bır bırınıze daha fazl zaman ayırın derım cocuklar olmadan dısarı cıkın hatta gıdebılıyorsanız ufak bır tatıle cıkın askını tazeleyın derım ben
SAĞOL CANIM..
eşim çocuklarsız bireyre gitmiyor ilk zamanlarçıkıyorduk konuşuyorduk şimdi çocuklarsız içime sinmiyor yanımda olsunlar diyor onlarsız olmaz diyor çocuklarımızla çıkıyoruz ama eşimin çocuklarına böyle düşkün olmasına şükür ediyorum inşallah hep böyle düşkün olur yavrularımıza...
sizde haklısınız başbaşa vakit geçirmenin ayrı bir özelliği var ama eşim çocukalrla hep beraber onlarla boguşarak gezmeyi daha çok seviyor bende onaları izleyerek mutlu oluyorum işte..
Elbette cocuklrl bırarada olmak hem onlar ıcın hem sıızn ıcın onemlıdır ancak sızın onlardan oncede bır hayatınız vardı ve cogu zaman cocuklarınızla ılgılenırken kendınıze daha az zaman ayırıyorsunzudur mesela cocukların yanında en ufagından romantık bırkac cumle bıle etmek mumkun degıldır emınım suan sızın esınıze ısınmanız ıcın bence boyle ortamlara ıhtıyacınız var ama tabı bunu dusunmesı gerekende yıne esınız olmalı..
Elbette cocuklrl bırarada olmak hem onlar ıcın hem sıızn ıcın onemlıdır ancak sızın onlardan oncede bır hayatınız vardı ve cogu zaman cocuklarınızla ılgılenırken kendınıze daha az zaman ayırıyorsunzudur mesela cocukların yanında en ufagından romantık bırkac cumle bıle etmek mumkun degıldır emınım suan sızın esınıze ısınmanız ıcın bence boyle ortamlara ıhtıyacınız var ama tabı bunu dusunmesı gerekende yıne esınız olmalı..
Neden çocukların yanında romantik cümle etmek mümkün degildir?
2 çocugumuz var.
Hiç bir zaman çocuklarımızın yanında bunlardan çekinmedik.
Aksine çocuklar için önemli bir durum.
Çocuk anne-babanın birbirine karşı sevgisini ve saygısını gördükçe özgüveni daha da artar.
Çogu zaman eşimle birbirimizi ne kadar sevdiğimizi söyleriz.
Oglum şu an 6 yaşında çogu zaman kucagıma gelir yatar,
''Anneciğim seni çok seviyorum'',
babasına gider ''Babacıgım seni çok seviyorum'' der...
Durup dururken.
Ve bunu cümle kurmaya başladıgı andan itibaren yapar...
Kızım şu an 1,5 yaşında.
Abisine gider sarılır,
''Abimmm canımm'' der.
Ne mutlu ki bizlere çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı aşılamışız
Lütfen çocuklarınızın yanında siz de böyle davranın...
romantık cumlelerdekı sınırınız senı sevıyorum yada canımsa elbettekı rahatlıkla kullanılabıır buna bır ıtırazım yok ancak karı koca arasında kullanılan daha ozel kelımelerden bahsetmıstım sız esınızle basbasayken sadece senı sevıyorummu dersınız mesela bırbırınıze?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?