• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç ..

ewet canım hergün dua ediyorum ama ona bakarken eski eşimi çok özlüyorum :(

eski gözle bakamıyorum tam olarak malesef ama mutlu olmaya ve muttlu etmeye çalışıyorum

kendimce yorucu çabalarım oluyor inşallah sonuçta deger bu emegime saygıma zaman daha zaman var

bakalım inşallah yine aynı şeyleri yaşatmaz bana..

ewet arkadaşım okuyunca duygulandım ewet BENDE ONA BAKTIGIMDA ESKİ EŞİMİ ÇOK ÖZLÜYORUM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM :(

Doğru olanı yapmışsın. Hiç terddüte düşme kalbini tam tut eşine güven. Çocuklar varsa ayrılık olmamalı. Eşinde İnşallah artık şeytana uymaz..

Doğru olanı yapmışsın. Hiç terddüte düşme kalbini tam tut eşine güven. Çocuklar varsa ayrılık olmamalı. Eşinde İnşallah artık şeytana uymaz..

bilmiyorum canım ilerde bu hatayı tekrarlarsa ben okadar pişman oluum ki ona bu şansı verip senelerimi heba ettiğime bu kadar yara almışken sabırla içimde yaralarımı iğleştirmeye çalıştıgıma ama dilerim rabbim birdaha yaşatmaz inşallah dogru olanı yapmışımdır inşallah

Allah yardımcın olsun. Maartıkdem effettin artık acı çekmeyi bırakman lazım..kendi adıma söylersem ben affetmem.. çocuklar için bile afeedemem.. tabi herkes farklı. ben kendimi biliyorum. hergün ölürüm.. hergün ölmek yerine bir gün ölmeyi tercih edenlerdenim ben.. çocuklar herhale alışıyor. arkadaşımı kocası aldattı. iki kız var. devam etti.. çocuklar içine devam etti.. şimdi çocukların ikiisde başarıısız.. kendi abiside kendi yengesini aldattı.. yegesi ben affetmem dedi boşandı.. onunda iki çocuğu var.. çocular o kadar başarılı ve mutlu ki.. yani insanların çocuklar için kendi hayatlarını feda etmelerini ben tasvip etmiyorum.. bu yapı meselesi tabi.. çevre vs.. hayatı zehir içinde geçirmek ve üzüntü ile devam etmek bi yara kadar çocukları belki mutlu eder. ama farkettiklerinde onlar üzerinde olumsuz etki yapıyor bu durum.. psikolojileri bozuluyor.. kendilerini annelerinin mutsuzluğunun sorumlusu olarak görüyoelar..yani iyilik yerine kötülük yapılıyor çocullara.. beni yanlış anlamayın.. ben sadce şunu diyorum.. ya mutlu ol tamamen affet y da yooları ayır. böyle işlerin grisi yopktur ya beyaz ya siyahtır... affetmeyi seçtiysen unut artık.. yalnız atlatamıyorsan yardım al derim.. çünkü hiç bir şey olduğu gibi kalmıyor.. bu üzüntüler kırgınlıllar biriktiği zaman birkaç güzel söa insana yetmiyor işte o zaman büyük ptlamalar oluyor... onun için ya tamamen affet ve geçmişe sünger çek devam et.. kendini üzmeyi bırak.. yada kendi yoluna git.. dedimya bu işlerin grisi yok maalasef..kolay gelsin senin için en mutlu een iyi olanı seçersin inşallah..kalmayı seçtiğine göreede yardım al bir profosyeneleden lütfen kendini yiyip bitirme.. yarın ölürsün ardınad iki ağlarlar sonra yollarına devam ederler... onun için kendine iyi bak. sen mutluysan çocuklar mutlu olur aksi takdirde zaman içinde onlarda hereşeyi faredince mutsuz olurla. arkadışmdan biliyorm.. Allah kolaylık versin...

Allah yardımcın olsun. Maartıkdem effettin artık acı çekmeyi bırakman lazım..kendi adıma söylersem ben affetmem.. çocuklar için bile afeedemem.. tabi herkes farklı. ben kendimi biliyorum. hergün ölürüm.. hergün ölmek yerine bir gün ölmeyi tercih edenlerdenim ben.. çocuklar herhale alışıyor. arkadaşımı kocası aldattı. iki kız var. devam etti.. çocuklar içine devam etti.. şimdi çocukların ikiisde başarıısız.. kendi abiside kendi yengesini aldattı.. yegesi ben affetmem dedi boşandı.. onunda iki çocuğu var.. çocular o kadar başarılı ve mutlu ki.. yani insanların çocuklar için kendi hayatlarını feda etmelerini ben tasvip etmiyorum.. bu yapı meselesi tabi.. çevre vs.. hayatı zehir içinde geçirmek ve üzüntü ile devam etmek bi yara kadar çocukları belki mutlu eder. ama farkettiklerinde onlar üzerinde olumsuz etki yapıyor bu durum.. psikolojileri bozuluyor.. kendilerini annelerinin mutsuzluğunun sorumlusu olarak görüyoelar..yani iyilik yerine kötülük yapılıyor çocullara.. beni yanlış anlamayın.. ben sadce şunu diyorum.. ya mutlu ol tamamen affet y da yooları ayır. böyle işlerin grisi yopktur ya beyaz ya siyahtır... affetmeyi seçtiysen unut artık.. yalnız atlatamıyorsan yardım al derim.. çünkü hiç bir şey olduğu gibi kalmıyor.. bu üzüntüler kırgınlıllar biriktiği zaman birkaç güzel söa insana yetmiyor işte o zaman büyük ptlamalar oluyor... onun için ya tamamen affet ve geçmişe sünger çek devam et.. kendini üzmeyi bırak.. yada kendi yoluna git.. dedimya bu işlerin grisi yok maalasef..kolay gelsin senin için en mutlu een iyi olanı seçersin inşallah..kalmayı seçtiğine göreede yardım al bir profosyeneleden lütfen kendini yiyip bitirme.. yarın ölürsün ardınad iki ağlarlar sonra yollarına devam ederler... onun için kendine iyi bak. sen mutluysan çocuklar mutlu olur aksi takdirde zaman içinde onlarda hereşeyi faredince mutsuz olurla. arkadışmdan biliyorm.. Allah kolaylık versin...

çocuklarım herşeyden habersiz be çok mutlular babalarıda onlara çok düşkün bende unutmaya çabalıyorum bazen hafifliyor geçti diyor mutlu oluyorum bazen bir filim karesi bile içimi yangın yerine çeviriyor rabbim bu durumu yaşayan herkese yardım etsin banada birdaha yaşatmasın inşallah

Son düzenleme:
çocuklarım herşeyden habersiz be çok mutlular babalarıda onlara çok düşkün bende unutmaya çabalıyorum bazen hafifliyor geçti diyor mutlu oluyorum bazen bir filim karesi bile içimi yangın yerine çeviherkese yardım etsin banada birdaha yaşatmasın inşallah

Anlattiklarinla sanki benim hislerimi yansitmissin.demekki kadinlar acilari benzer sekilde yasiyor.aynen bende affettim
Kocami sonrasinda zorlu surec basladi.uzun dure basina kalktim yuzune vurdum..geceleri uyuyamiyirdum sabah uyandigimda aklima geliyordu kafayi yemek uzereydim.su anda hersey yolunda ne istersem yapiyor agziima bakiyor resmen bilmiyorum cocuklar olmasa belkide bitmisti

kızlar eşimi hep gözlemliyorum eskiye dönecekmi degişecekmi diye çok şükür evine ve bana baglı olarak ilerliyor herşey ben hiç ama hiç unutmadıgım bu olayı içime gömdüm içimde yaşıyorum herkes unuttugumu çok mutlu oldugumu düşünüyor dışarıdanda öyleyiz,ewet bazen mutluyum ama mutlulugum hep yarım eşim eger bukadar degişmeseydi pişmanlıgını hissetmeseydim yaptıgım onca kavgalara ragmen pes etmediyse" nasıl olsa inanmıyor bana "diye bu hatayı tekkrarlasaydı asla yürütemezdim hala aklıma takılan sahneler gözümün önüne geldiğinde canım acıyor ama eşim bana sevgiyle güldügünde bir nebze duruluyorum çocuklarım için içime gömmem gerekti bu konuyu aylarca tartıştım artık bende ruhumda yorgun susuyorum ama gülümsemeyide unutmuyorum inşallah verdiğim bu şansı eşim asla kaybetmez ve bana hep böyle gülen seven gözlerrle bakar baksın ki benim kinim azda olsa dinsin sönsün eskiisnden daha iyiyim çok şükür hiçbir yanlış bi durum yok bazen galiba gerçekten çok pişman olduki böyle degişebildi bana sevgiyle bakan sevgiyle sarılmaya doyamayan bir koca oldu çıktı heran birşeyler yaşayacakmışımda üzülecekmişim gibi hisler doguyor bazen içime alıştım huzursuzluga ondan galiba :) huzurlu olunca birşeyler olacak diye korktugum oluyor inşallah olmaz bu yorgun kırgın gönlüm artık öfkelerini dindirsin ve huzura mutluluga kavuşsun istiyorum

kızlar sizlerle paylaşmak çok rahatlatıcı bana destek olmuştunuz hepinize çok teşekkür ediyorum..
rabbim inşalllah hiçbirinize bu durumu yaşatmaz güzel ve moral verici yorumlarınız çok iyi gelmişti çok çok teşekkür ediyorum hepinizede..

ne guzel bır ornek keske hep boyle olsa yuvalar yıkılmasa cunku ozellıkle cocuklu aılelerde bu nır yıkım oluyor sızde cocuklarınız ıcın zor olanı secıp unutmayı secmıssınız ıns oda verdıgınız bu sansı hakkder ve sısı uzmez bundan sonra ılıskınızı guclendırebılmek ıcın bır bırınıze daha fazl zaman ayırın derım cocuklar olmadan dısarı cıkın hatta gıdebılıyorsanız ufak bır tatıle cıkın askını tazeleyın derım ben

ne guzel bır ornek keske hep boyle olsa yuvalar yıkılmasa cunku ozellıkle cocuklu aılelerde bu nır yıkım oluyor sızde cocuklarınız ıcın zor olanı secıp unutmayı secmıssınız ıns oda verdıgınız bu sansı hakkder ve sısı uzmez bundan sonra ılıskınızı guclendırebılmek ıcın bır bırınıze daha fazl zaman ayırın derım cocuklar olmadan dısarı cıkın hatta gıdebılıyorsanız ufak bır tatıle cıkın askını tazeleyın derım ben

ewet canım zor olanı seçtiç çocuklarım için seçtim denemek istedim ama çok çok çok zordu hala bazen çok zor geldiği anlarım oluyor ama eskisi kadar degilim çocuklarımda eşimde çok huzurlu inşallah bende zamanla onlar kadar huzurlu olacagım inşallah zamanla bana dahada düzeldiğini kanıtladıgınd aherşey daha güzel olur diye dua ediyorum rabbim yaşadım o cehennem azabı gibi günlerime sabrettiğimin mükafatını verir inşallah
yorum yapmanız çok güzel moral oluyor bana canım çok teşekkür ediyorum

Kimse başına gelmeden bilemez sanırım
bende hep derim eşime affedemeyeceğim tek şey aldatılmak
ama dedimya yaşamadan konuşmak boş olur sanırım
ama sizin konunuzu okuyunca iyiki affetmişsiniz içimden
bunu yazmak geldi eşinizin çabası pişmanlığı anlattıklarınızdan o kadar
çokki haketmiş eşinizden önce çocuklarınız haketmiş
sarılın dört koldan ailenize zamanla her şey daha güzel olur inş
rabbim bir daha yaşatmasın eşinizi şaşırtmasın inş

Kimse başına gelmeden bilemez sanırım
bende hep derim eşime affedemeyeceğim tek şey aldatılmak
ama dedimya yaşamadan konuşmak boş olur sanırım
ama sizin konunuzu okuyunca iyiki affetmişsiniz içimden
bunu yazmak geldi eşinizin çabası pişmanlığı anlattıklarınızdan o kadar
çokki haketmiş eşinizden önce çocuklarınız haketmiş
sarılın dört koldan ailenize zamanla her şey daha güzel olur inş
rabbim bir daha yaşatmasın eşinizi şaşırtmasın inş

duygularıma kayıtsız kalmayıp yorum yaptıgınız için çok teşekkür ediyorum hepinizede güzel düşünceelriniz bana moral evriyor hep diyorum bunu teşekkürler

RABBİM İNŞALLAH SİZLEEREDE ASLA YAŞATMAZ..

SAĞOL CANIM..

eşim çocuklarsız bireyre gitmiyor ilk zamanlarçıkıyorduk konuşuyorduk şimdi çocuklarsız içime sinmiyor yanımda olsunlar diyor onlarsız olmaz diyor çocuklarımızla çıkıyoruz ama eşimin çocuklarına böyle düşkün olmasına şükür ediyorum inşallah hep böyle düşkün olur yavrularımıza...
sizde haklısınız başbaşa vakit geçirmenin ayrı bir özelliği var ama eşim çocukalrla hep beraber onlarla boguşarak gezmeyi daha çok seviyor bende onaları izleyerek mutlu oluyorum işte..

Son düzenleme:
SAĞOL CANIM..

eşim çocuklarsız bireyre gitmiyor ilk zamanlarçıkıyorduk konuşuyorduk şimdi çocuklarsız içime sinmiyor yanımda olsunlar diyor onlarsız olmaz diyor çocuklarımızla çıkıyoruz ama eşimin çocuklarına böyle düşkün olmasına şükür ediyorum inşallah hep böyle düşkün olur yavrularımıza...
sizde haklısınız başbaşa vakit geçirmenin ayrı bir özelliği var ama eşim çocukalrla hep beraber onlarla boguşarak gezmeyi daha çok seviyor bende onaları izleyerek mutlu oluyorum işte..

Elbette cocuklrl bırarada olmak hem onlar ıcın hem sıızn ıcın onemlıdır ancak sızın onlardan oncede bır hayatınız vardı ve cogu zaman cocuklarınızla ılgılenırken kendınıze daha az zaman ayırıyorsunzudur mesela cocukların yanında en ufagından romantık bırkac cumle bıle etmek mumkun degıldır emınım suan sızın esınıze ısınmanız ıcın bence boyle ortamlara ıhtıyacınız var ama tabı bunu dusunmesı gerekende yıne esınız olmalı..

Elbette cocuklrl bırarada olmak hem onlar ıcın hem sıızn ıcın onemlıdır ancak sızın onlardan oncede bır hayatınız vardı ve cogu zaman cocuklarınızla ılgılenırken kendınıze daha az zaman ayırıyorsunzudur mesela cocukların yanında en ufagından romantık bırkac cumle bıle etmek mumkun degıldır emınım suan sızın esınıze ısınmanız ıcın bence boyle ortamlara ıhtıyacınız var ama tabı bunu dusunmesı gerekende yıne esınız olmalı..

Neden çocukların yanında romantik cümle etmek mümkün degildir?

2 çocugumuz var.
Hiç bir zaman çocuklarımızın yanında bunlardan çekinmedik.
Aksine çocuklar için önemli bir durum.
Çocuk anne-babanın birbirine karşı sevgisini ve saygısını gördükçe özgüveni daha da artar.

Çogu zaman eşimle birbirimizi ne kadar sevdiğimizi söyleriz.
Oglum şu an 6 yaşında çogu zaman kucagıma gelir yatar,
''Anneciğim seni çok seviyorum'',
babasına gider ''Babacıgım seni çok seviyorum'' der...

Durup dururken.
Ve bunu cümle kurmaya başladıgı andan itibaren yapar...

Kızım şu an 1,5 yaşında.
Abisine gider sarılır,
''Abimmm canımm'' der.

Ne mutlu ki bizlere çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı aşılamışız :nazar:

Lütfen çocuklarınızın yanında siz de böyle davranın...

Son düzenleme:

canım çouklarım daha küçük eşim onaların yanındada istediği cümleyi kuruyor tabi öyle çocuksuz eşler gibi sarmaş dolaş sohbet imkanı pek olmuyor onlarla ilğilendiğimizden dolayı..
ewet ama bende arada tek ikimiz çıkalım diyorum çocuklar her dakka ilği istiyor malum..

Son düzenleme:

Neden çocukların yanında romantik cümle etmek mümkün degildir?

2 çocugumuz var.
Hiç bir zaman çocuklarımızın yanında bunlardan çekinmedik.
Aksine çocuklar için önemli bir durum.
Çocuk anne-babanın birbirine karşı sevgisini ve saygısını gördükçe özgüveni daha da artar.

Çogu zaman eşimle birbirimizi ne kadar sevdiğimizi söyleriz.
Oglum şu an 6 yaşında çogu zaman kucagıma gelir yatar,
''Anneciğim seni çok seviyorum'',
babasına gider ''Babacıgım seni çok seviyorum'' der...

Durup dururken.
Ve bunu cümle kurmaya başladıgı andan itibaren yapar...

Kızım şu an 1,5 yaşında.
Abisine gider sarılır,
''Abimmm canımm'' der.

Ne mutlu ki bizlere çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı aşılamışız :nazar:

Lütfen çocuklarınızın yanında siz de böyle davranın...

romantık cumlelerdekı sınırınız senı sevıyorum yada canımsa elbettekı rahatlıkla kullanılabıır buna bır ıtırazım yok ancak karı koca arasında kullanılan daha ozel kelımelerden bahsetmıstım sız esınızle basbasayken sadece senı sevıyorummu dersınız mesela bırbırınıze?

romantık cumlelerdekı sınırınız senı sevıyorum yada canımsa elbettekı rahatlıkla kullanılabıır buna bır ıtırazım yok ancak karı koca arasında kullanılan daha ozel kelımelerden bahsetmıstım sız esınızle basbasayken sadece senı sevıyorummu dersınız mesela bırbırınıze?

Elbette ki hayır :D

Ama öyle bir yazmışsınız ki çocukların yanında
eşlerin tamamen kendilerini soyutması gerektiği gibi anlaşılıyor...

Back