• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç ..

seni üzmeyecekse cevap verip vermemekte özgürsün eşin ne yapmıstıda aldatmıştı seni?
bence sen çok güçlü bir insansın çünkü kolay kolay kimse sünger çekemez[/QUOTE

mesajlarını falan yakalamıştım ve ben hamileydim bi o...dan yararlandı bunu yazarken bile içim eriyor sünger çekebilmiş degilimki tam anlamıyla onun destegiyle sevgisiyle o süngeri çekmem için çabalamasıyla düzelmeye çalışıyorum yoksa unutulmuyor ki

sizden tek bir ricam var görüyorum sitede aldatma vs soruyorlar ne olur cevap vermeyin, çıkarın atın kafanızdan , eskilere döndürmeyin kendinizi, kötü günleri deşmeyin, artık çok mutlu bir aileniz var sizi seven bir eşiniz var mutlu bir yuvanız var, GELECEK GELECEK GELECEK....

haklısın canım benim bende öyle düşünüyorum zaten yazarken bile yaram kanıyacak tekrar :(

bak yine yazdın cevap geçmiş yok gelecek var:) ohoooo geçmişe baksaydım şimdi yasayamazdım heralde:)

canım yaa :) çok sağolun kötü tepkier alırımda moralim daha beter bozulur diye konu açmaya kararsızdım

boşasaydın tarzında,

gururun nerde tarzında

ama sağolun desteginiz ne iyi geliyor sevaba giriyosunuz valla :)

2 çocugumuz var 6 senelik bi evliliğimizde bu olay beni mafeetti bitirmişti

2. bebegime hamileydim çok zordu bir sene geçti üzerinden eşim çok pişmandı ve beni asla bırakmak istemedi bırakmadı

onu çok zor affetmiştim aslında affetmekte degil bir şans vermiştim sadece

sadece 2 çocugum var onlar içindi bu şans ve bunuda ona defalarcxca söyledim aylarca

kavgalarımız oldu arada onda kendimede zehir ettim herşeyi içimdeki yangın dinmiyordu

en küçük bir yanlışında mahkemede görüşecegiz seninle diye

oda bir daha o hatayı yaparmıyım hiç çok pişmanım dedi

pişmanlığını günlerce dile getirdi

bana karşı çok ciddi bir eşti ve benim için aglamasına çok şaşaırmıştım evimize dön beni bırakma diyerek

çok çabaladı çok dil döktü yeminler sözler verdi

bende 2 çocugun için çok zor bi kararla en ufak bir hatasında boşamak düşüncesiyle evime döndüm

çok kavgalar ettim çok şeyler saydım çok agladım kendimi yedim içime gururuma

yediremedim çok zordu canlı canlı mezara gömülmüş

gibiydim kalabalıklardan kaçıyordum heryerde boguluyordum

sabah uyanır uyanmaz aklıma geliyordu geceleri uykuya dalana kadar beynimde kuruyordum

ben bu adamı niye boşamadımda hala onla yaşıyorum o beni hak etmiyor diyordum...

eşim çok degişmişti evden dışarıya çıkmaz oldu kahve alışkanlığını bile bıraktı bana karşı daha saygılı sevgili bana deger veren birisi oldu

çıktı hep alttan aldı ben ondan uzaklaştıkça o beni sıkıca bagrına basıyordu hep çok zor süreçlerden geçtik

şimdi toparlandım eşim hep yanımızda çok dikkatli davranıyor dinlediği şarkılara bile dikkat eder oldu

iyiki 1 şans vermişim demiyorum keşke boşansaydımda demiyorum ama zaman gerçekten ilaç olmaya başladı galiba

artık ne kavgalarımız var nede o olayı açıyorum eşim biizimle beraberken çok huzrlu gözlerinden belli oluyor

ama önceleri bana el kadar uzaktı şimdi ise kırdıgı zaman hemen farkına varıyor gönlümü alıyor

eskiden umrunda bile olmazdı bu olay onu çok degiştirdi bu olyı bana yaşatmadan önce bana karşı böyle olsaydı benden mutlu kimse

olmazdı heralde ama şimdi içimde hep birşeyler eksik yarım tam anlamıyla mutlu olamadıgım anlar oluyor

inşallah zamanla buda geçer diye hergün dua ediyorum

bide aylarca ondan nefret ettim beddualar ettim ama şimdilerde azda olsa içim birazcık eşimi sevmeye başlıyor gibi hissediyorum sanki..

çocuklarımda çok mutlu eşimde

ama ben tam anlamıyla degili ama eskiye göre eşimin degişmesi ve bazı şeyleri bana kanıtlamaya çalışmasıyla yavaş yavaş düzelmeye

başlıyorum galiba ama ona eskisi gibi asla güvenemiyecegim asla eskisi gibi sevemiyecegim işte en acı gerçek bu benim için ...

kızlar sizce bu şansı vermekle iyi yaptım acaba ailem eşimin bukadar degiştiğini görerek iyi yaptıgımı artık eşimin beni üzmeyecegini

söylüyorlar inşallahta hep öyle olur 1 sene sonunda geldiğimiz durum bu buna şükürler olsun

( eskisi kadar kötü hissetmemeye başladım kendimi ) bunu yazabiliyorsam büyük bir yol kat etmişim demektir ama daha aşmam gereken

sancılarım var arada depreşiyor ama rabbim bana o duygularında sogguklugunu vericek inşallah

bazen ona nasıl davranacagıma bile karar veremez halde oluyorum

bir yanda öfkem diğer yanda bu öfkenin bana getirecegi eksiler

ama şu bir gerçekki ben ona karşı saygılıyım bu saygın beni eziyor bile demişti

utanan o olsun ben degil..

çocugu olmayan asla effetmezdim ben olsam diyenler lütfen yorum yapmasın zaten ben zor aşıyorum beynimden bu düşünceyi

yaşamadan bilemezsiniz

rabbim kimsenin başına vermesin çok zor ..

uzunca YAzdım özür diliyorum ...

bende seninle aynı şeyleri yaşadım hemde aynı diyebileceğim kadar yakın merak etme başına gelmeyen pek anlamaz kimse aldatılmayı kabullenemez ama bazı şeyler bu şekildede gelişiyorsa vardır bir hayır inan öncesi ve sonrası aynıyım beynimden atamadım ama zamanla iyileştiğimi hissediyorum eskisi kadar yanmıyor canım sanki...

malesef bende yaşadım. ilkin kabulenemedim.sevgimi haketmiyor gidecektim.ama oğlum babasına çok düşkün bir şasn verdim. çok pişman olduğunu binlerce kere dile getirdi. ama kalbimden beynimden atamıyordum. hep yüzüne vuruyordum.ikimizde mutsuz oluyorduk herşeyi içime attım artık bahsetmiyorum şimdilik sorun yok çünkü yuva bozmak kolay değil sonuçta çocuklar var kendimiz için onların hayatını mahfedemezdim.ama ona karşı o büyük sevgim yok güvenini bitirdi. kendisinede dedim. asla benden beklentin olmasın.sen beni bu hale getirdin. oda söz veriyorum tekrar sevgine layık olacam dedi. ama çok şey değişti. mesala eskiden birgün ayrı kalsaydım. dayanamazdım.ama şimdi öyle değil sanki ev iş güç çocuk hayat geçiyor ama eskisi gibi olmayı çok isterdim.ama galiba çok zor

Son düzenleme:
Canım cok sevındım senın adına gozlerım doldu okurken rabbım yasadıgın acının mukafatını verıyor galıba sana:43:

inan okurken çok duygulandım..o kadar doğal içinden geldiği gibi yazmışsın ki yaşadıklarını hissettiklerini,eşinin tavrını,...eşine bile ni nebze acıdım biliyomusun??ben ki allah göstermesin böyle aldatma olaylarında çok katıyım yani affetmekten yana değilim..ama senin eşin kelimenin tam anlamıyla köpek gibi pişman!!!yani eğer onu affetmeseydin belki için içine sürekli yiyicekti,yuvan yıkılıcaktı çocukların mutsuz olucaktı..ama şimdi??sana daha fazla saygı duyan üzerine daha fazla düşen bi eş..tabikide keşke böyle bi olay yaşamadan eşin senin üstüne çok düşseydi...ama bazılarımız bazı olaylar yaşamadan sevdikllerimizin kıymetini bilemiyoruz cnm...senin eşinde bu olay sayesinde senden ayrı kalamyacağını anlamış,seni kaybetme korkusu yaşamış,bunu ona yetmiş bile...

Sen zaten mesajında belirtmişsin eleştircek olanlar yazmasın ben teselli istiyorum diye o yüzden buraya yazan herkes teselli etme yüreklendirme çabasında yazılar yazıcak doğal olarak.
Zaten ayrılmamayı seçmişsin bizlerede mutluluk dilemek düşer. Ben olsam şunu yapardım diyemem herkes kendi durumunu daha iyi bilir affedilcek şey vardır affedilmicek şey vardır neler yaşandı sorup deşmek istemiyorum ama sadece dediğin gibi mesaj olayı falansa bencede affedilmicek bişe değil.
Amaaa çocuklarını bahane ederek değil eşimi sevdiğimden kıyamadığımdan affettim diye düşünürsen daha mutlu olursun benim annem daha 2 gün önce bana "senin doğmanı hiç istemedim sen olmasan bende şuan babanla evli olmazdım" dedi bu çok üzücü birşey benim ömrüm iki taraftanda bu lafları duyarak kendimden nefret ederek geçti ne kadar ölmek istemişliğim vardır kimbilir..
Sende yarın öbürgün çocuklarına kin duycaksan tekrar düşün hakediyosa mutlu olmaya çalış daha fazla düşünüp uzatma zaten 1 yıl geçmiş. Arada hepimiz gibi kontrol et iyice ipini salmadan normal bi aile gibi yaşa. Ben eşinin tekrar aynı şeyleri yaşatacağını sanmıyorum öyle biri olsa hiç düzelmezdi zaten.
Buraya yazıp binbir türlü kafadan binbir çeşit fikir alman senin için iyi olmaz gayet normal şeyler yaşayıp düzlüğe çıkmışsın canını sıkcak yazılar okuyup eskiye dönersin sen herşeyi unutup yeni bi sayfa açmaya bak millet 2. eş olarak evlenip ilk eşin adını bile unutturuyolar sen onun eşi çocuklarının annesisin araya karışmış bi paraziti unutmak ve unutturmakta senin elinde (zaten çoktan unutmuşturda hatırlatma sende yani) Allah huzur versin...

Eşiniz de her insan gibi bir hataya düşmüş, ama hatasını ve sorumluluğunu kabullenmiş, telafi etmeye çalışmış. Bu işin tüm ağırlığını taşımış. Bu gayet güzel bir şey bence.

Her aldatma, ayrılmayla veya boşanmayla sonuçlanmıyor. Aldatma nedeniyle çift terapisine giden bazı çiftlerin, aralarındaki sorunları çözerek ilişkilerini eskisinden daha iyi şekillendirdiklerini okumuştum.

Zamanında ben de psikologumla eski erkek arkadaşımın beni aldatması hakkında konuştum. Bana "ayrıl" demedi, aramızdaki ilişkiyi ve 3.bir şahsın nasıl araya girebildiğini sorguladı. Sorunlarımızı çözmeye yardımcı olmaya çalıştı. Bu deneyimimden hareketle, tıpkı sizin şu an yaşadıklarınız gibi, ilişkide açılan yaranın kapatılabileceğini düşünüyorum.

Biz o zaman bunu yapamadık, ben bir süre sonra ayrıldım. Siz ne mutlu ki daha iyiye gidiyorsunuz.

Bu arada, eşime eskisi kadar güvenemem demişsiniz. Zaten bir insana sonsuz güvenmek ne kadar doğru, hep bir yanılma payı bırakılsa daha iyi değil midir diye düşünüyorum bazen. Ben şu an, 2 yıldır tanıdığım erkek arkadaşıma güveniyorum, ama bir gün hata yapmayacağının garantisini veremem ki...

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.bende aldatıldım eşimden itiraf 2 ay önce geldi :14:kaç aydır evimde huzur yok sen ne yaşadıysan aynısını ben de yaşıyorum :5:bende çocuklarım için şans verdim ama çok zor yaşamayan bilemez:50:tekrar şans verdiğimiz için Allah pişman etmez inşallah bu günleri en az zararla atlatırız

bende öğreneli 4 ay oldu.çok kavgalar çok gürültüler koptu,
duruldum oğlum için sustum
değiştimde,hiçbirşey eskisi gibi değil artık
eşime ısanmaksa benim için hayalden ibaret
yaptığı,gösterdiği onca çaba olmasa
yüzüne bile bakamazdım...
SABIR ALLAHIM...

sız affetmıssınız bunun eleştırısını yapmak bıze duşmez zaten, allah yavrularınızdan ayırmasın, ınsallah huzurlu mutlu gunlerınız olur,
alladatılmadım bılmıyorum mutlaka cok acıdır,

ama mutlu olmak ıstıyosanız hıc olmamıs yasanmamıs gıbı dusunmeye calısın madem bı şans verdınız eşınızde mucadele edıyo, sızde çaba sabredın, cok zor dur mutlaka ama sızde çabalayın

allah yardımcınız olsun

Ben de 2 ay oldu öğreneli.oncesinde 1 ay ayrı kalmıştık ,o süre zarfında bu kadını bulmuş.baristiktan sonra 2-3 ay daha görüşmüşler.telefondan yakaladım.aldattimi evet bence cinsel anlamda aldatti.ama ben yeni barışmıştım kavgami ettim.ama uzatmadım fazla o kadına kapılıp gitmesin diye.üstüne düştüm her anlamda sonsuz mutlu etmeye çalıştım .ama bu sefer o kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı.her gün gelip bana su asıkmış, bu bana asılıyor giibi kelimelerle beni daha çok çıldırtiip tahrik etti.kavgalar bAsladi.ben zaten aldatılmayı sindirip unutamamışim.yani sizler sanslisiniz .özür dileyip affettirmeye çalışan kocalarınız var.benimki 1 kere bile aldatmadım seni bile demedi.sona geliyorum .isin kötüsü ne param ne isim ne arkamda ailem var.:( benim 2 aydır hiç aklımdan çıkmıyor .unutamıyorum,güvenim sifir

yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım, eşinizin sizi kazanma çabası beni çok etkiledi, gerçekten iyiki onu affetmişsiniz, ama hala niye soru işaretleri var kafanız da ben onu anlayamıyorum, tamam geçmişte bir hata yapmış ama artık geriye bakmayın sorular sormayın kendinize iyimi yaptım diye, çünkü herşey eskisinden daha iyi olmuş, geçmişe bakarak yaşarsanız hep mutsuz olursunuz,
eşiniz 2.şansı da sonuna kadar hak etmiş, o yuzden onu eskisinden daha çok sevmeyi deneyin, yavaş yavaş içiniz ısınıyormus tekrar zaten , biraz daha zamana ihtiyacınız var sabredin...

evet geçmişte bir hata yapmış ama yaptığı hata bi poşet yumurtayı kırmak gibi bişey değil kalp kırılmış bir kere.güven sarsıldı mı bir daha kolay kolay düzelmiyor.çok iyi anlıyorum başlık sahibini.aldatılmadım ama anlayabiliyorum..ben olsam asla affetmem diyorum ama belli ki doğru bir karar vermiş 180 derece dönmüş ilişkileri herşey çok daha güzel olmuş.daha çok taze. 1 sene az değil diyoruz ama aslında 1 sene çok değil.yıllar içinde oturur birşleyler daha zamanı var bence ama herşey böyle giderse neden düzelmesin..zaman içinde bu olayı eskilerde kalmış bir hata olarak göreceğine eminim..

Ben de 2 ay oldu öğreneli.oncesinde 1 ay ayrı kalmıştık ,o süre zarfında bu kadını bulmuş.baristiktan sonra 2-3 ay daha görüşmüşler.telefondan yakaladım.aldattimi evet bence cinsel anlamda aldatti.ama ben yeni barışmıştım kavgami ettim.ama uzatmadım fazla o kadına kapılıp gitmesin diye.üstüne düştüm her anlamda sonsuz mutlu etmeye çalıştım .ama bu sefer o kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı.her gün gelip bana su asıkmış, bu bana asılıyor giibi kelimelerle beni daha çok çıldırtiip tahrik etti.kavgalar bAsladi.ben zaten aldatılmayı sindirip unutamamışim.yani sizler sanslisiniz .özür dileyip affettirmeye çalışan kocalarınız var.benimki 1 kere bile aldatmadım seni bile demedi.sona geliyorum .isin kötüsü ne param ne isim ne arkamda ailem var.:( benim 2 aydır hiç aklımdan çıkmıyor .unutamıyorum,güvenim sifir

benden evliliğimin 3.yılında aldatıldım,msjlarını yakaladım zaten osıralarada şüpheleniyordum hareketlerinden... okuduğumda nefret ettim ondan...kıyameti kopardım,terkettim onu...ama ayaklarıma kapandı,bana ev aldı,tatile götürdü,pervane oldu ikna etti ama çok soğudum ondan çocuk bile yapmadım

sonra bende çocuk istedim,hareketleriyle ikna etti beni ama içimde bir nefret kaldı ona karşı çocuğumuz oldu 2 yaşındayken yine aldattı yine evi terkettim,boşanacaktım kararlıydım sonra babama yalvardı bana yalvardı ikna etti yine her istediğimi aldı,tatile götürdü hareketlerini değiştirdi güvendim ama ikinci defa aynı şeyi yaşayınca ona nefretim dahada arttı ve onu sevemiyordum...seviyordum ama çok kırgındım

4 yıl sonra yine aynısını yaptı aldattı ama bukez önce terketti sonra kadın ortaya çıktı bende hırs yapıp yalvardım oana başka kadına kaptırmamak için oda daha çok şımardı,bide beni suçladı utanmadan,diğer kadın bunu çok sevmiş çok ilgi göstermiş ve boşanma davasını o açtı ben üstüne düştükçe o kadın daha değerli oldu maalesefki çevreninde gazına geldim aman kaptırma kocanı başkasına diye ama işin sırrı bu değil ilk öğrendiğinde resti çekmek ozaman koşuyolar peşinden

Aynı seyler banada söylendi.kavga etme yuvana sahip çık diye.ama olmuyor unutamıyorum .ayrıyken 15 .günde hemen hayatına yeni bir kadın sokması :((olmayınca olmuyor iste.adamın gözü bir kere dışarı kaydımı çok zor.aman ne halt ederse etsin sen keyfine bak diyorum .yok yapamıyorum .çünkü para yok cocuk var meslek yok....

6 yıllık evliyim. 2 çocuğum var.. defalarca aldatıldım. çocuklarım var..evliliği bitirmek bu kadar kolay mı dedim.. ? affettim,bazen şans verdim..
ama hep ağlayan ben oldum.. ne mutlu size.. ben beceremedim evlilğide, ayrılmayı da, affetmeyi de... hep yalnız kalan ben oldum...

korkma her şey düzelecek bence çok büyük bir ders olmuş bu olay eşine
seni seviyormuş ki bu kadar dayanabilmiş.Her ilişki parmak izi gibidir.sizin yaşadığınız can sıkıcı hatta çok acıtıcı bir durum .Ama eşin bir daha böyle bir şey en azından sana olan sevgisi bu kadar güçlüyken yapmaz yapamaz.sevmese istemese bir iki barışalım der sende barışırdın sonra o, o hayatına gene devam ederdi ama çok değişti diyorsun sen niye yoruyorsun kendini
boşan diyemem kimseye ben çünkü ilişkiler kendi içinde yaşanır ben bilemem ki ne yaşıyor. burada kötü anlarınızı paylaşırsanız bizde aa kötüymüş iyileri paylaşırsanız iyi bilirim. ilişkiniz bir yara almış ama aile düzeniniz için ikinizde sabretmişsiniz işallah kazanmışsınızdır birbirnizi hem insanlar sevgiliyken aldatılıyorda yine o adamla evleniyor siz niye bukadar üzüyorsunuz kendinizi

tavsiyem bu olayı olmamaış gibi düşünün sanki siz yanlış anlamışsınız gibi ama bunu sadece kendinizle paylaşın kendinizi fedakarlık yada kocanıza bir ödülmüşsünüz gibi görmeyin önce kafanızda şartları eşitleyin ama dediğim gibi bunu kimseyle paylaşmayın özellikle yakın çevrenizle eşinizle bile sadece siz bilin zamanla dahada hızla iyileşiyor yaralar emin olun

Back