• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmanın ardından aşılmaya çalışılan zor süreç ..

peki simdi aldatilmis degilde aldatmis olsaydiniz ne olcakti hanimlar??? ben hep bunu merak ederim hani hep derler ya erkektir aldatir özür diler gecer ama kadin aldatirsa namussuzluk yapmistir asla affedilmez....
Benim basima gelmedi ama gelseydi telafisi olmazdi esime hep derim bunu hayatta herseyi affedebilirim ama ben iki cocuguma kul köle olucam hergünüm ayni gecicek esimi mutlu etmek icin kendimden gecicen yemekmis temizlikmis ve o gidicek beni aldaticak sonra gelcek özür dilicek mümkün degil benim adima konusuyorum.... Cünkü hep bu sözü destekleyenlerdenim bir kere yapan adam veya kadin tekrar yapar tekrar aldattiginda tekrar affedilecegini düsünür!!!!

Hayatın insana neler getireceği belli olmuyor.
"Ben olsam asla şunu yapmazdım" demek doğru değil. İnsan bazen olayların içindeyken daha farklı düşünüyor.
Herkesin pişman olduğu keşke yapmasaydım dediği hataları olabilir. Önemli olan kendini affettirebilmek aynı hataları yapmamaktır.
Eşiniz sizi geri kazanmak için elinden geleni yapmış, tabi ki sizin de hemen unutup eskiye dönmeniz normal değil.
Ama bazen zaman ilaç gibi gelebiliyor insana.
İnşallah bir daha aynı durumu yaşamazsınız ve her zaman çok mutlu olursunuz.

arkadaşıkm benim olayıma okadar çok benziyorki olayın rabbim daha kolay atlatmamızı nasip etsin çok zor bidurum seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım çünkü

kızlar eşimde tabi bazı anlarda taştı artık yeter dedi

bagırdı çagırdı eskileri duymak istemiyorum artık

bana o konuyu asla açma (allah belamı versin benim ) diye çok bagırdı

çünkü birkaç tartışmada kapatılacak konu degildi...

eşiminde benimde taştıgımız anlar oldu

ama ne ben nede o bunca kavga arasında nefrett eettireek kelimeler kullanmadık

beni asla o kadınla kıyaslamadı öyle söz duysaydım agzından asla affetmedim zaten

ban dediği kelimeşuydu (onlar el kiri sen başımın tacısın başımın üstündesin bi hataydı )

eger durum böyle olmasaydı o kadına daha çok deger verdiğini hissetseydim yürütemezdim

kaldıramazdım zaten çok agır geliyordu herşey nefesi bile zor alıyordum hep kalbimde bir bıçak saplıydı

sanki,ama eşim eskisi ahllerinde kalsaydı asla yrümezdi

her yüzüne baktıgımda hatırlayıp nefret ediyorum düşünün bu durumu

şimdi yüzüne baktıgımda okakadar nefretle dolu olmadıgımı fark ediyorum buda beni rahatlatıyor

nefretle yaşamak ne kadar kötüymüş

kzılar arada yazıcam heral böyle içimden geliyor uzatıyorum ama kusura bakmayın

yorumlarınızı itinayla okuyorum hepinize çok teşekkür ediyorum

kızlar eşimde tabi bazı anlarda taştı artık yeter dedi

bagırdı çagırdı eskileri duymak istemiyorum artık

bana o konuyu asla açma (allah belamı versin benim ) diye çok bagırdı

çünkü birkaç tartışmada kapatılacak konu degildi...

eşiminde benimde taştıgımız anlar oldu

ama ne ben nede o bunca kavga arasında nefrett eettireek kelimeler kullanmadık

beni asla o kadınla kıyaslamadı öyle söz duysaydım agzından asla affetmedim zaten

ban dediği kelimeşuydu (onlar el kiri sen başımın tacısın başımın üstündesin bi hataydı )

eger durum böyle olmasaydı o kadına daha çok deger verdiğini hissetseydim yürütemezdim

kaldıramazdım zaten çok agır geliyordu herşey nefesi bile zor alıyordum hep kalbimde bir bıçak saplıydı

sanki,ama eşim eskisi ahllerinde kalsaydı asla yrümezdi

her yüzüne baktıgımda hatırlayıp nefret ediyorum düşünün bu durumu

şimdi yüzüne baktıgımda okakadar nefretle dolu olmadıgımı fark ediyorum buda beni rahatlatıyor

nefretle yaşamak ne kadar kötüymüş

kzılar arada yazıcam heral böyle içimden geliyor uzatıyorum ama kusura bakmayın

yorumlarınızı itinayla okuyorum hepinize çok teşekkür ediyorum

Bir musubet bin nasihatten evladır derler, eşinin eskiye nazaran çok daha iyi olduğunu, kahve alışkanlığını bıraktığını, seni anlamak için daha çok çaba sarf ettiğini yazmışsın. Belki de eşinin bazı şeyleri anlaması için yapması gereken bir hataydı bu. Çok zor zamanlar geçirmişsiniz ama bunları geride bırakmaya çalışın. Hata yapmış evet, aldatmanın bahanesi yok ama affetmişsiniz, bu şansı kendinize de verin, geride bırakmaya çalışın. Her hikaye böyle güzel bitmiyor, eşiniz suçlu olmasına rağmen sizi kazanmak için büyük bir savaş vermiş, hala da gayret ediyor anladığım kadarıyla. Mutlu olma şansını kendinize de verin. Çünkü sizde eşiniz kadar gayret etmişsiniz; çocuklarınız için,yuvanız için yaptığınız kolay bir şey değil, tebrik ediyorum gönülden. Allah yuvanıza huzur nasip etsin, bu ikinci şans ikinci bahara dönüşür umarım.

Hani demişsiniz ya ''iyi mi yaptım affetmekle? '' bunu ne sorun nede düşünün artık.
Doğru ya da yanlış bir yıl önce bir karar verdiniz ve şimdiye kadar bir sıkıntınız olmadı.
Madem bu şansı verdiğiz evliliğinize bundan sonra kurcalamayın içinizi.
Okumayın sizi üzecek konuları, başlıkları.

Allah bundan sonraki yaşamınızı sağlıklı, huzurlu, mutlu tamamlamanızı nasip etsin yavrunuz ve eşinizle birlikte.

Hani demişsiniz ya ''iyi mi yaptım affetmekle? '' bunu ne sorun nede düşünün artık.
Doğru ya da yanlış bir yıl önce bir karar verdiniz ve şimdiye kadar bir sıkıntınız olmadı.
Madem bu şansı verdiğiz evliliğinize bundan sonra kurcalamayın içinizi.
Okumayın sizi üzecek konuları, başlıkları.

Allah bundan sonraki yaşamınızı sağlıklı, huzurlu, mutlu tamamlamanızı nasip etsin yavrunuz ve eşinizle birlikte.

inşallah canım inşallah

bende öğreneli 4 ay oldu.çok kavgalar çok gürültüler koptu,
duruldum oğlum için sustum
değiştimde,hiçbirşey eskisi gibi değil artık
eşime ısanmaksa benim için hayalden ibaret
yaptığı,gösterdiği onca çaba olmasa
yüzüne bile bakamazdım...
SABIR ALLAHIM...

eve t canım aynen öyle

ama yüznüne bile bakınca aklına gelmesi ne acı

eskiden onun yüzüne nefretle bakıyordum bende:(

canım daha olayın taze zamanla daha iyi hissedeceksin inşallah kendini birden atlatılacak birşey degilmiş malesef :(

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.bende aldatıldım eşimden itiraf 2 ay önce geldi :14:kaç aydır evimde huzur yok sen ne yaşadıysan aynısını ben de yaşıyorum :5:bende çocuklarım için şans verdim ama çok zor yaşamayan bilemez:50:tekrar şans verdiğimiz için Allah pişman etmez inşallah bu günleri en az zararla atlatırız

inşallah öyle olur canım ben o huzursuzlukları çok iyi bilirim :(

inşallah rabbim mukafatlarını fazlasıyla göterecek bize sabır ve bol dua edelim

Ben de 2 ay oldu öğreneli.oncesinde 1 ay ayrı kalmıştık ,o süre zarfında bu kadını bulmuş.baristiktan sonra 2-3 ay daha görüşmüşler.telefondan yakaladım.aldattimi evet bence cinsel anlamda aldatti.ama ben yeni barışmıştım kavgami ettim.ama uzatmadım fazla o kadına kapılıp gitmesin diye.üstüne düştüm her anlamda sonsuz mutlu etmeye çalıştım .ama bu sefer o kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı.her gün gelip bana su asıkmış, bu bana asılıyor giibi kelimelerle beni daha çok çıldırtiip tahrik etti.kavgalar bAsladi.ben zaten aldatılmayı sindirip unutamamışim.yani sizler sanslisiniz .özür dileyip affettirmeye çalışan kocalarınız var.benimki 1 kere bile aldatmadım seni bile demedi.sona geliyorum .isin kötüsü ne param ne isim ne arkamda ailem var.:( benim 2 aydır hiç aklımdan çıkmıyor .unutamıyorum,güvenim sifir

benden evliliğimin 3.yılında aldatıldım,msjlarını yakaladım zaten osıralarada şüpheleniyordum hareketlerinden... okuduğumda nefret ettim ondan...kıyameti kopardım,terkettim onu...ama ayaklarıma kapandı,bana ev aldı,tatile götürdü,pervane oldu ikna etti ama çok soğudum ondan çocuk bile yapmadım

sonra bende çocuk istedim,hareketleriyle ikna etti beni ama içimde bir nefret kaldı ona karşı çocuğumuz oldu 2 yaşındayken yine aldattı yine evi terkettim,boşanacaktım kararlıydım sonra babama yalvardı bana yalvardı ikna etti yine her istediğimi aldı,tatile götürdü hareketlerini değiştirdi güvendim ama ikinci defa aynı şeyi yaşayınca ona nefretim dahada arttı ve onu sevemiyordum...seviyordum ama çok kırgındım

4 yıl sonra yine aynısını yaptı aldattı ama bukez önce terketti sonra kadın ortaya çıktı bende hırs yapıp yalvardım oana başka kadına kaptırmamak için oda daha çok şımardı,bide beni suçladı utanmadan,diğer kadın bunu çok sevmiş çok ilgi göstermiş ve boşanma davasını o açtı ben üstüne düştükçe o kadın daha değerli oldu maalesefki çevreninde gazına geldim aman kaptırma kocanı başkasına diye ama işin sırrı bu değil ilk öğrendiğinde resti çekmek ozaman koşuyolar peşinden

Aynı seyler banada söylendi.kavga etme yuvana sahip çık diye.ama olmuyor unutamıyorum .ayrıyken 15 .günde hemen hayatına yeni bir kadın sokması :((olmayınca olmuyor iste.adamın gözü bir kere dışarı kaydımı çok zor.aman ne halt ederse etsin sen keyfine bak diyorum .yok yapamıyorum .çünkü para yok cocuk var meslek yok....

6 yıllık evliyim. 2 çocuğum var.. defalarca aldatıldım. çocuklarım var..evliliği bitirmek bu kadar kolay mı dedim.. ? affettim,bazen şans verdim..
ama hep ağlayan ben oldum.. ne mutlu size.. ben beceremedim evlilğide, ayrılmayı da, affetmeyi de... hep yalnız kalan ben oldum...

arkadaşıkm benim olayıma okadar çok benziyorki olayın rabbim daha kolay atlatmamızı nasip etsin çok zor bidurum seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım çünkü

KIZLAR HEPİMİZDE FARKLI AMA ACISI AYNI OLAN BİR OLAY HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM RABBİMİZE EL AÇALIM BUNDAN SONRASI İÇİN DUA EDELİM ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİNDE...amin

yarumlarınız için teşekkür ediyorum kızlar

Son düzenleme:
Daha 10 gün önce aldatılan bir arkadaşıma mecburen 2. şans ver telkini yaptım. Ki ben böyle birşeyde 10dk. bile düşünmem derim. Her olay, her şart kendi içerisinde öneme sahip. Benim işim mesleğim var, evim var alır çocuğumu gönderirim adamı.

Ama ya arkadaşım ? mesleği yok, işi yok, biri lisede, bir ortaokulda 2 evladı var. Bu kız boşanıp ne yapabilir ? Nereye gidebilir o çocuklara yetecek parayı nasıl kazanabilir ? Temizlik yaparak mı, merdiven silerek mi, telefonlara bakarak mı ?

Arkadaşımın durumunda çocuklar büyük olduğu için baba başlarında olsun gibi birşey yok, sadece geçim derdi var. Dolayısıyla o seni aldattıysa, sende onu kullanacaksın dedim. Evine baksın, çocukların ihtiyacını karşılasın yeter. Cinsellik ise epey müddet yok.

[ı]6 yıllık evliyim. 2 çocuğum var.. Defalarca aldatıldım. çocuklarım var..evliliği bitirmek bu kadar kolay mı dedim.. ? Affettim,bazen şans verdim..
Ama hep ağlayan ben oldum.. Ne mutlu size.. Ben beceremedim evlilğide, ayrılmayı da, affetmeyi de... Hep yalnız kalan ben oldum... [/ı]

ahhhhhhhh canım benım kıyamam ben san ya ıcım burkuldu allah yardımcın olsun:43:

Boyle seylerı okudukca okadar cok canım yanıyorkı anlatamam etımden et kopuyor sankı su dunyadakı en acı sey aldatılmak herseyın acısı gecer hersey unutulur ama ıhanet asla unutulmaz!
Katlanılması ımkansız bır acı rabbım bu acıyı tadan kadınlarımıza yardımcı olsun kaldırılacak bır acı degil:43:

6 yıllık evliyim. 2 çocuğum var.. defalarca aldatıldım. çocuklarım var..evliliği bitirmek bu kadar kolay mı dedim.. ? affettim,bazen şans verdim..
ama hep ağlayan ben oldum.. ne mutlu size.. ben beceremedim evlilğide, ayrılmayı da, affetmeyi de... hep yalnız kalan ben oldum...

alllah dogrularla beraberdir ..
dualarını hiç eksik etme canım rabbim ellerimizi boş çevirmez inşallah :(

Son düzenleme:
Canım geçmiş olsun öncelikle ama doğru kararı vermişsin dediğin gibi çocuk sahibi olanlar ancak anlar bunu…işin en güzel yanı eşinin değişimleri gerçekten pişman demek ki…her şeyin daha güzel olmasını diliyorum senin için.

Hatasiz kul olmaz,esin de yapmis bir hata ve bunu duzeltmek icin bir cok sey yapmis ve yapiyor,ben olsam bu olayi tamamen aklimdan cikarir atardim ,biryandan da esimin bu hatayi yapmasinda benim payim var miydi diye dusunup kendi kusurlarimi ( varsa) duzeltirdim.hic kafana takma hepimiz insaniz seytana uyabiliriz onemli olan telafi etmek ve tekrarlamamak, zaman herseyin ilaci inan bana eger istersen eskisinden bile daha iyi ve mutlu yasarsiniz..bunlari esinin davranislarini dusunerek yaziyorum yoksa arsiz bir adam olsaydi,yaptiysam yaptim elimin kiri vs yaklasimlari olsaydi o zaman birdakka durma delimisin derdim.
mutluluklar diliyorum canim.

Canım geçmiş olsun öncelikle ama doğru kararı vermişsin dediğin gibi çocuk sahibi olanlar ancak anlar bunu…işin en güzel yanı eşinin değişimleri gerçekten pişman demek ki…her şeyin daha güzel olmasını diliyorum senin için.

Hatasiz kul olmaz,esin de yapmis bir hata ve bunu duzeltmek icin bir cok sey yapmis ve yapiyor,ben olsam bu olayi tamamen aklimdan cikarir atardim ,biryandan da esimin bu hatayi yapmasinda benim payim var miydi diye dusunup kendi kusurlarimi ( varsa) duzeltirdim.hic kafana takma hepimiz insaniz seytana uyabiliriz onemli olan telafi etmek ve tekrarlamamak, zaman herseyin ilaci inan bana eger istersen eskisinden bile daha iyi ve mutlu yasarsiniz..bunlari esinin davranislarini dusunerek yaziyorum yoksa arsiz bir adam olsaydi,yaptiysam yaptim elimin kiri vs yaklasimlari olsaydi o zaman birdakka durma delimisin derdim.
mutluluklar diliyorum canim.

çok teşekkür ediyorum kızlar...

inşallah rabbim birdaha şaşırtmaz

sizlerede rabbim asla yaşatmasın kızlar...

ewet çocugum olmasaydı kesin boşanırdım net ve açık olarak yazıyorum ama çocuk hele 2 çocuk olunca çok farklı ama bir noktadan sonra çocuklarıda görmez göz ya rabbim onu yaşatmasın inşallah :(

Eşin belli ki çok pişman olmuş.

Demek ki affetmek her erkekte aynı sonucu vermiyor.

Senin eşin de olumlu onuç vermiş.

İNşALLAH BİR DAHA BU KÖTÜ OLAYI YAŞAMASSIN..

Back