- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi GECERMI1985
-
ewet çocugum olmasaydı kesin boşanırdım net ve açık olarak yazıyorum ama çocuk hele 2 çocuk olunca çok farklı ama bir noktadan sonra çocuklarıda görmez göz ya rabbim onu yaşatmasın inşallah
İnşallah canım..ne denir ki..akşam babalarının eve gelmesini bekleyen minikler…zor durumlarda tek kalman… ne anne babanın yerini tutar ne de baba annenin yerini tutar.. hayat o kadar hızlı geçiyor ki evlilikler de yozlaşıyor eskiyor belki kısmen çünkü zaman ayıramıyoruz birbirimize en özelinden ve güzelinden… bazen reset atmak gerekiyor işte bu şekilde kış uykusundan uyanmak gibi meğer gidiyormuş elinden kayıyormuş da bir şeyler haberin yokmuş gibi… 1 yıl az bir zaman değil. Düzelme varsa geriye dönmez sanırım.
Umarım eşin hiç değişmez, sen de tüm kötü anılarını unutursun ve çok mutlu olursunuz
canım yazdıklarını okurken o kadar şaşırdım ki çünkü yaşadıklarımız neredeyse birebir aynı,sanki biri beni anlatıyor gibiydi...aynı şeyleri ilk çocuğuma hamileyken yaşadım,bebeğ,m 2 aylıkken aldatıldığımı ispatladım ve eşimi evden gönderdim,kararlıydım ayrılmaya bu sürede alıştırdım kendimi iyice buna...sonra aynı şeyler bizde de oldu ağlamalar,yalvarmalar,pişmanlıklar....nerdeyse 1.5 yıl oldu barışalı ama hiç kolay geçmedi tabi....eşimde çok çabalıyor pişman olduğunu her fırsatta gösteriyor,şu ana kadar da pişman etmedi beni bir şans verdiğime,kızıı da beni de el üstünde tutuyor...ama....ama hep keşke olmasaydı diyorum ve aklımdan bi türlü çıkaramıyorum işte...dediğin gibi zaman ii geliyor bazı şeyleri aşmaya ama sanırım bu hep bi iz bırakacak hayatımızda...ben de eski günleri çok özlüyorum onu çok sevdiğim günleri...şimdi yine seviyorum tabi ama aynı değil biliyorum(
canım yazdıklarını okurken o kadar şaşırdım ki çünkü yaşadıklarımız neredeyse birebir aynı,sanki biri beni anlatıyor gibiydi...aynı şeyleri ilk çocuğuma hamileyken yaşadım,bebeğ,m 2 aylıkken aldatıldığımı ispatladım ve eşimi evden gönderdim,kararlıydım ayrılmaya bu sürede alıştırdım kendimi iyice buna...sonra aynı şeyler bizde de oldu ağlamalar,yalvarmalar,pişmanlıklar....nerdeyse 1.5 yıl oldu barışalı ama hiç kolay geçmedi tabi....eşimde çok çabalıyor pişman olduğunu her fırsatta gösteriyor,şu ana kadar da pişman etmedi beni bir şans verdiğime,kızıı da beni de el üstünde tutuyor...ama....ama hep keşke olmasaydı diyorum ve aklımdan bi türlü çıkaramıyorum işte...dediğin gibi zaman ii geliyor bazı şeyleri aşmaya ama sanırım bu hep bi iz bırakacak hayatımızda...ben de eski günleri çok özlüyorum onu çok sevdiğim günleri...şimdi yine seviyorum tabi ama aynı değil biliyorum(
canım duygularını ve yaşadıklarını çok güzel dile getirmişsin seni çok iyi anlıyorum
hissettiklerinde çok haklısın
bana sorarsan bence eşine şans vermekle çok iyi yapmışsın bence eşinde pişman elindekilerinin değerini daha iyi anlamış bundan sonra seni kırmamak üzmemek için çok dikkat edicektir inşallah içinde kalan kalp kırıklıklarını tamamen silersin eşinle ve çocuklarınla çok mutlu olursun
inşallah canım bu kırıklar bazen okadar acıtıyor ki içimi geçti diyorum bir filim izliyoruz hatırlıyoruz benim içim paramparça oluyor hatırlatacak şeyler muhakkak oluyor içim kanıyor bu yara artık bana acı versin istemiyorum allahım duysun sesimizi dualarımızı bu yarayı silsin inşallah
böyle bsey en yakınımın yengemın basına geldi dayım aldatmıştı onu ve ögrendı yengem bi şekilde,önceden laf arasında konusurken ben boşarım diyordu 2 tanede kızı var ama başa gelınce öyle olmuyo bunu oda defalarca söyledi..
şimdi ise dayım cok pişman etrafında dönüyo yengemin,eskısınden daha güzel bi evliliği var...kendınde bunu söyledi hep...
zamanla iyileşcek dedi ve 4 sene gecti içi hala yanıodur belki ama mutlu huzurlu 2 side unutmak için ellerinden geleni yapıolar..
ve suan gayette iyi gidiyo zaman herşeyın ilacı sende cok daha mutlu olacaksın..kımse benım basıma gelmez dıyemez..
herkezin basına gelebilir.
Ben de 2 ay oldu öğreneli.oncesinde 1 ay ayrı kalmıştık ,o süre zarfında bu kadını bulmuş.baristiktan sonra 2-3 ay daha görüşmüşler.telefondan yakaladım.aldattimi evet bence cinsel anlamda aldatti.ama ben yeni barışmıştım kavgami ettim.ama uzatmadım fazla o kadına kapılıp gitmesin diye.üstüne düştüm her anlamda sonsuz mutlu etmeye çalıştım .ama bu sefer o kendini bulunmaz Hint kumaşı sandı.her gün gelip bana su asıkmış, bu bana asılıyor giibi kelimelerle beni daha çok çıldırtiip tahrik etti.kavgalar bAsladi.ben zaten aldatılmayı sindirip unutamamışim.yani sizler sanslisiniz .özür dileyip affettirmeye çalışan kocalarınız var.benimki 1 kere bile aldatmadım seni bile demedi.sona geliyorum .isin kötüsü ne param ne isim ne arkamda ailem var.benim 2 aydır hiç aklımdan çıkmıyor .unutamıyorum,güvenim sifir
Sen şanssız şanslılar grubundansın arkadaşım..
Seninle aynı durumda olan bir arkadaşım var anlatsam hayat hikayesini sana roman olur.Kimsesi yok hayatında bir eşi ve yavruları vardı şimdi eşi başkasının kollarında teselli ediyor kendini yavrularıyla kendisi berbat halde.Ne yazıkki onun eşi senin eşin gibi pişman olup yuvasına dönmedi bin beterini ediyor..
Arkadaşım pişman olsun kapımda sürünsün gelsin diyor ama nafile..Adam bildiğinden şaşmadığı gibi eşinin suratına hiç haketmediği kelamları dillendirip o kızla olan birlikteliğini utanmadan devam ettiriyor..
Ayrılmak istemiyor eşinden yaşama tutunma korkusu var aylarca destek olup anlatsam da nafile başarılı olamadım çünkü o kafasında bu evliliği bitirmedikçe ne desem kâr etmeyecek o sebeble artık ayrıl diyemiyorum.
Eşinde gelişmeler mevcut ALLAH bozmasın olan oldu artık kendini yiyip tüketmenin sana hiçbir faydası yok evet kadınlar unutmuş gibi görünselerde asla unutmazlar..
Madem böyle olumlu gelişmeleri var eşinin mutlu olmaya bak..Başarılar
Bir arkadaşında dediği gibi siz ' iyi ki affetmişssin' grubundasınız, herşeyden önce
düşünmeniz gereken iki yavrunuz var ve bence evlatlarınız için bu fedakarlığa
değer. Eşinizin bu denli pişman olmasına ve size bağlanmasına ayrıca çok sevindim.
Bu acıyı unutacağınızı sanmıyorum, ama zamanla onunla yaşamayı
öğreneceksiniz. Eğer imkanınız varsa profesyonel bir destek alın ve gün içinde
geçmişi düşünmemeye gayret edin.
Dua edin kendinize ve eşinize...
İnşaAllah herşey iyi olacak ve siz zamanla daha iyi hissedeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?