Eşiniz kendini mi öldürecek ,neden öldürsün ?Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Adamın bir yıldır bir eli yağda diğer eli balda,iki kadınla da beraber oluyor,sizce kendini öldürür mü? Yapmayın,bu kadar saf olmayın. Çocuklarınıza bir şey olmaz. Ama ayrılmazsanız size çok şey olur.Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Çocuklar niye babasız kalıyo? Boşanınca babalık bitiyor mu? Babalık yapmayacaksa olmaz olsun zaten.Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Ay afedersiniz mal resmen, para karşılığı olunca aldatma olmuyor muymuş? Ustelik bir yil boyunca.kadınla para karşılığı oldum inanmadım
Cocuklarim icin diyorsunuz, peki ya sizin düşünce ve duygulariniz?Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
11 yıl önce aldatmış hastalık gitmiştim geçenlerde baktirmistim haberim olmadan böyle olaydanHastalık kapmış mısınız ona bi baktırın. Sizinki de aşağı yukarı herkesinki gibi bi aldatılma neden kimseye benzemiyor? Çocuklarınız ergenmiş ufacık bebeğiyle boşanan var. Dik durun biraz.
11 yıl önce aldatmış ve kadın şimdi mi ulaşıyor?11 yıl önce aldatmış hastalık gitmiştim geçenlerde baktirmistim haberim olmadan böyle olaydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?