Konu nerede?
Ayrılmak istemiyor muhtemelen affet diyen olmayınca silmiş olabilir.Cidden insanlari anlamak cok zor ya. Sabah sabah bu konuya uzuldum, herkes konu sahibine kendince destek olmak istedi bir bakiyoruz konu yok. Hani konuda cok fazla detay var ifsa olabilir korkusu ile sildi desek o da yok. Linclenedi desek o hic yok. O zaman biri bizimle kafa mi buldu diye insan dusunmeden edemiyor.
Durumunuzdan dolayi sizi alintilamamaya ozen gösteriyorum ama dayanamadim. Beni aldatan adam kendine zarar verirse niye vicdan azabi cekeyim ki? Aldatmasaydi. Körün istedigi bir göz Allah veriyor iki göz. Hem adamdan kurtuluyorsun hem maasi kaliyor.Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Ya bir kere sadece 1 kere akla uygun düzgün bir yorumunuz olsun.Ama yok olmuyor. Mahsus yaptığınızı düşünüyorum artıkBelki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Erkek olabilir sanki onların ağzından konuşuyor gibi. Dikkat çekmemek için de Prenses annesi işte.Ya bir kere sadece 1 kere akla uygun düzgün bir yorumunuz olsun.Ama yok olmuyor. Mahsus yaptığınızı düşünüyorum artık
Sizi bakkala giderken nasıl kandırmıyolar yaBelki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Ciddimisiniz35 haftalık hamileyim ve dün aldatildigimi öğrendim.
35 haftalık hamileyim ve dün aldatildigimi öğrendi
35 haftalık hamileyim ve dün aldatildigimi öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?