Başta biraz araştırmıştım ama kolay olduğu için çok fazla insan tarafından yapıldığını gördüm. Onların arasından sıyrılmaktansa dikişte gelişip fark yaratacak ürünler ortaya çıkarmak için çalışmaya karar verdim. En çok online satış yapan sitelere baktığım zaman mesela yapımı iki saatimi alan viskon bir pantolonun 60 tlden aşağı olmadığını gördüm. Üstelik benim aldıklarım birkaç yıkamada bozuluyor. Kumaşı duruşu güzel olsun derseniz 100 TL vermek gerekiyor ve online alışveriş çılgınlığına bakınca insanların bu paraları giyime vermekten imtina etmediklerini gördüm. Benim asıl üzerinde çalıştığım nokta şu. Mesela dikimi zor olmayan ama her döneme uygun elbiseler bluzlar dikip eteklerine, yakasına el nakışı işleyip ortaya benzeri olmayan ürünler çıkarmak. Böyle çalışan iki atölye takip ediyorum. Ürün yaptıkça fotoğraf paylaşıp fiyat söylüyorlar ve mutlaka birkaç saat içinde satılıyor. Ben günde iki ürün rahatlıkla çıkarabilirim bu da malzeme hariç 100 TL demek. Bu kadarı bana o kadar iyi gelir ki. Yeter ki diğer sayfalar arasından sıyrılıp görünür olabileyim. O da kk sayesinde olacak inşallah.