- 8 Kasım 2020
- 146
- 573
- 53
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeref yoksunu bir babam olacağına hiç olmasin daha iyi bugün anlamazlarsa ilerde anlarlar. Canına kıyacak olan insan bunu dillendirmez. Yapmayacak insan dillendirip blöf yapar.Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Kimse kendini öldürmez merak etmeyin.Sizi kendini öldürecek kadar sevseydi aldatmazdı.Blöf yapıyor.Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Kendini öldürmez tabii ki, çocuklar için kötü olan şey mutsuz bir ailede büyümektir, boşanan ailede büyümek değil.Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Dimi prenses annesi.Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Üzülmeyin kimse yalnız değil 16 yıllık evliyim beni aldatmış üstelik 1 yıl ruhum bike duymadı taşa ki kadın bana ulaşıp yazana kadar üstelik çocuğu var diyo bu yok diyo kacgundur tramva yaşıyorum çocuklarım tam ergen 2 tane ama adam nasıl oldu bana karşı kedi öyle korkuyoki birisine derim bisarim diye aklı cikiyo şimdi bana sadece ne istersen herşeyi yaparım diyo kadınla para karşılığı oldum inanmadım tabi 1 yıl diyo ispatlayacam herşeyi unutturacam sana diyo ben okadar gururluydum ki okadar emindimki altilmadigimdan hayatta onu yapmayacak bı insan evlenirken söz vermişti bitek ihanet etme demiştim sürekli de dedim aldatma beni diye şuan hicbilmiyorum neolacak kafam almiyo gururum yemiyo ama çocuklarım ondan üstün geliyo yani benimki hickimseninkine benzemiyor banada biseyler söyleyin
Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
11 yıl önce aldatmış hastalık gitmiştim geçenlerde baktirmistim haberim olmadan böyle olaydan
Çocukları varmış ne diyeyim sizin gibi hemen Bosan mi diyeyimDimi prenses annesi.
Kadın her türlü pisliğe katlansın.
Nasıl bir hayat yaşıyorsan artık , böyle muhteşem fikirlere sahipsin.
Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Çocukları varmış diye öyle dedimYa Allah askina insanin sinirini ziplatma ya. Onun icin mi ruyamda aldatildigimi gordum diye kosa kosa konu aciyordun. Biraz empati ya.
Kadın 11 yıldır aldatiliyor, çocukları biraz da babalar düşünsün. Erkekler her türlü pisliği yapsın, çoluk çocuk umurunda olmasın, kadınlar çocuklar var diye evliliği sürdürsün. Ne güzel dünya değil mi?Çocukları varmış ne diyeyim sizin gibi hemen Bosan mi diyeyim
Çocukları varmış diye öyle dedim
O kadar da değil ben 11yildir aldatildigini görmemis dim üzgünümKadın 11 yıldır aldatiliyor, çocukları biraz da babalar düşünsün. Erkekler her türlü pisliği yapsın, çoluk çocuk umurunda olmasın, kadınlar çocuklar var diye evliliği sürdürsün. Ne güzel dünya değil mi?