• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmak

1 sene boyunca az bi süre degıl herseyı yasamıs yapmışlar parayla olsa,inanmadıgından olsa 2.gunde kestirip atardı bir sene devam etmesi gayet karsılıklı olmus hersey.dediginiz gibi sizi sevdigi için degıl etrafa rezil olmamak için o kadını desifre etmeyin diye barısmak istiyor.sevseydi okadar ileriye gidemezdi. Kadın size nerden nasıl ulastı. Malesef bazen diyoruz kocama güveniyorum telefonunu hiç karıstırmam güvenmedigniz insanla zaten olmayın diye ama öyle olmuyor işte asla yapmaz dersin kurcalama geregi duymazsın. Oda nasılsa bakmıyor nasılsa kurcalamıyor diye daha rahat yapıyor ne yapacaksa. Baksan bu sefer yapacagı varsa daha temkinli yapar🤦🏼‍♀️ hay kökleri kuruyasıcalar. Napıp edip bir şekilde aldatıyorlar. Allah yardımcınız olsun onca sene yasamıssınuz az degıl ama o 16 yılınıza acımadan ihanet etmiş size ,siz neden affedesiniz ki isterse çatır çatır rezil olsun ister o haltları yerken ne seni ne cocuklarını ne de millet ne der diye düşünmüş zevkine bakmıs bir sene boyunca sımdı zevk sırası sizde. Hiç üzülmeyin.asıl affederseniz hergğn üzüleceksiniz durup durup aklınıza bu gelecek ve huzursuz olacaksınız. Bosanınca en azından hesabını sormus cezasını kesmiş olursunuz

Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Şeref yoksunu bir babam olacağına hiç olmasin daha iyi bugün anlamazlarsa ilerde anlarlar. Canına kıyacak olan insan bunu dillendirmez. Yapmayacak insan dillendirip blöf yapar.

Davayı aç,nafakayi al..
Butun cihana anlat kocanın ne mal olduğunu.
Üstelik parayla birlikte oldum diyerek kendisini savunmus birde..
Ulan akılsız adam,sen elin o..pusuyla evde gül gibi karın varken para karşılığı birlikte oldun diye temize mi çıktın,aklandin mi şimdi ?
Cinsel bir hastalik alsan,sonra karına bulastirsan ne olacak ?
Karının cocgunun hakkını yosmalara yedirgidigini hiç saymıyorum zaten..
Sen bunu boşa,cümle alemde bilsin yaptığını.

Boşanmak zor değil kendimi öldürürüm diyo gebersin hiç umrum değilde çocuklarım varya babasız kalacak bende babasız büyüdüm ya nasi anlatsam onun yaptığı için cocukkarimi cezalandırmak istemiyorum
Kimse kendini öldürmez merak etmeyin.Sizi kendini öldürecek kadar sevseydi aldatmazdı.Blöf yapıyor.

11 yıl önce parayla beraber olduğu kadın hayatta size ulaşmaz bunca yıl sonra. Ne olmuştur biliyor musunuz, bunlar uzun zaman baya baya dost hayatı yaşamıştır, çocuk olmuştur, sonra sizinki topuklamıştır. O zaman kadın size ulaşır işte. Sizde ayrılma emaresi hiç görmedim, kendiniz bilirsiniz hayat sizin. Kendini falan da öldürmez. Lafta o işler. Kendini öldürecek kadar ayrılmaktan korkan adam aldatmazdı. Hele ki bunca yıl önce, evliliğiniz o kadar da yıllanmadan. Muhtemelen o arada da yaptı bir şeyler çünkü ben hiç bir kere aldatıp bırakan adam görmedim. Bunları canınızı yakmak için söylemiyorum, gerçekleri görün diye söylüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kendini öldürmez tabii ki, çocuklar için kötü olan şey mutsuz bir ailede büyümektir, boşanan ailede büyümek değil.

1 değil, 11 yıldır aldatiliyorsuniz yalnız.
Durduk yere o kadar yıl sonra niye ulaşsın kadın size?
Saf olmak lazım buna inanmak için.
Eşiniz de tabi ki kendini öldürmez boşanınca. Kesin boşanma kararında nasıl cirkinlesecek yaşarsanız görürsünüz.

Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Dimi prenses annesi.
Kadın her türlü pisliğe katlansın.
Nasıl bir hayat yaşıyorsan artık , böyle muhteşem fikirlere sahipsin.

Üzülmeyin kimse yalnız değil 16 yıllık evliyim beni aldatmış üstelik 1 yıl ruhum bike duymadı taşa ki kadın bana ulaşıp yazana kadar üstelik çocuğu var diyo bu yok diyo kacgundur tramva yaşıyorum çocuklarım tam ergen 2 tane ama adam nasıl oldu bana karşı kedi öyle korkuyoki birisine derim bisarim diye aklı cikiyo şimdi bana sadece ne istersen herşeyi yaparım diyo kadınla para karşılığı oldum inanmadım tabi 1 yıl diyo ispatlayacam herşeyi unutturacam sana diyo ben okadar gururluydum ki okadar emindimki altilmadigimdan hayatta onu yapmayacak bı insan evlenirken söz vermişti bitek ihanet etme demiştim sürekli de dedim aldatma beni diye şuan hicbilmiyorum neolacak kafam almiyo gururum yemiyo ama çocuklarım ondan üstün geliyo yani benimki hickimseninkine benzemiyor banada biseyler söyleyin

11 yıl önce aldatmış hastalık gitmiştim geçenlerde baktirmistim haberim olmadan böyle olaydan

Her sey ortada biz ne desek bos. Zor bir durum. Kadinla para karsiligi oldugu icin mi cocugu varmis? Benim size onerim eger ki bosanacaksaniz esinizin haberi olmadan iyi bir avukatla gorusun. Acabiliyorsaniz o kadina da dava acin. Kadin muhtemelen esinizin evli oldugunu biliyordu ki size ulasti. Acima acinacak hale dusersin derler bunu hic aklinizdan cikarmayin.

Evliliklerde herkesin kaldırabileceği şeyler farklı. Gerçekten pismansa ben bir şans verirdim. Ayrilinca mi daha mutlu, huzurlu olursunuz evli kalınca mi? Kendiniz karar vereceksiniz. Ama kendini öldürmez emin olun. Kadın neden size ulaştı ben onu merak ettim.

Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin

Ya Allah askina insanin sinirini ziplatma ya. Onun icin mi ruyamda aldatildigimi gordum diye kosa kosa konu aciyordun. Biraz empati ya.

Çocukları varmış ne diyeyim sizin gibi hemen Bosan mi diyeyim
Kadın 11 yıldır aldatiliyor, çocukları biraz da babalar düşünsün. Erkekler her türlü pisliği yapsın, çoluk çocuk umurunda olmasın, kadınlar çocuklar var diye evliliği sürdürsün. Ne güzel dünya değil mi?

Ablacim tabiki bosan cocuklarin 3-4 seneye universite diye evden ayrilacaklar. Ondan 4 sene sonra is -evlilik derken yuvadan ucacaklar. Bu pislik yalanci adamla travmalar yasamana deger mi? Ki zaten bir kere affettigin anda adam aldatmaya devam edecek cepte nasilsa diye. Burada hamileyken aldatilip tek basina cocuk doguran guclu kadinlar gorduk.

Kadın 11 yıldır aldatiliyor, çocukları biraz da babalar düşünsün. Erkekler her türlü pisliği yapsın, çoluk çocuk umurunda olmasın, kadınlar çocuklar var diye evliliği sürdürsün. Ne güzel dünya değil mi?
O kadar da değil ben 11yildir aldatildigini görmemis dim üzgünüm

Back