• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatilmak

Cidden insanlari anlamak cok zor ya. Sabah sabah bu konuya uzuldum, herkes konu sahibine kendince destek olmak istedi bir bakiyoruz konu yok. Hani konuda cok fazla detay var ifsa olabilir korkusu ile sildi desek o da yok. Linclenedi desek o hic yok. O zaman biri bizimle kafa mi buldu diye insan dusunmeden edemiyor.

Cidden insanlari anlamak cok zor ya. Sabah sabah bu konuya uzuldum, herkes konu sahibine kendince destek olmak istedi bir bakiyoruz konu yok. Hani konuda cok fazla detay var ifsa olabilir korkusu ile sildi desek o da yok. Linclenedi desek o hic yok. O zaman biri bizimle kafa mi buldu diye insan dusunmeden edemiyor.
Ayrılmak istemiyor muhtemelen affet diyen olmayınca silmiş olabilir.

Aldatılan kadınların çocuklar için vs diye bahanelerle affetmesini anlayamiyorum.Valla ben 7 yaşında çocukla aldatan kocayı boşamak için 1 sene savaş verdim.Asla pişman olmadim.Bosanmamak için 40 takla atan adam bosandiktan 1 ay sonra aldattığı o.pu ile evlendi bir de.
Kızim benim Aldatılan sessiz kalan annesi olmamı asla istemezdi bence.
Maddiyat ve konfor alanindan çıkmamak icin boşanamıyor kadınlar.
Anlamadığım konu madem boşanmayacaksin ne diye araştırıp aldattı mi? diye kafanı yoruyorsun.He he de devam et.

Belki eşin kendine zarar verir vijdan azabı çekersiniz, bence bu kadar katlanmış siniz biraz daha katlanın çocuklariniz için katlanin
Durumunuzdan dolayi sizi alintilamamaya ozen gösteriyorum ama dayanamadim. Beni aldatan adam kendine zarar verirse niye vicdan azabi cekeyim ki? Aldatmasaydi. Körün istedigi bir göz Allah veriyor iki göz. Hem adamdan kurtuluyorsun hem maasi kaliyor.

Ya bir kere sadece 1 kere akla uygun düzgün bir yorumunuz olsun.Ama yok olmuyor. Mahsus yaptığınızı düşünüyorum artık
Erkek olabilir sanki onların ağzından konuşuyor gibi. Dikkat çekmemek için de Prenses annesi işte.

Kendini öldürecek kadar onurlu biri değil muhtemelen, siz onu düşünmeyi bırakın hepsi blöf...
Bir yıl boyunca insan eşine ihanet ederken neredeydi sevgisi?
Affı yoktur ihanetin.

Bence once ne yapacagnza karar vermeniz gerekir sindirecekseniz bu durumu kimseye anlatmayin kesin ve geri dönüşsuzse karariniz yakin arkdasz ve annen,e falan anlatabilirsiniz sebebini kendi ailesine de o anlatsn ayrica kanıt toplayin

Arkana bile dönüp bakma seni aldatan adama yemek yapıp çamaşırlarını mı yıkayacaksın hayatını yaşa çocuklar bir şekilde büyüyüp gidiyor

yazacaktım ama üyelik iptali yazıyor belki okuyordur bilmiyorum 😿 eşinizi affetmek icinizde hep bir acaba bırakır umarım herseyi düşunerek hareket edersiniz

Oldurmez kendini merak etmeyin. Siz bosamamak icin bahane ariyosunuz ölürse ölsünde yani öldürmez diger kadina gider kandirmayin kendinizj

Back