- 8 Eylül 2011
- 3.602
- 30
Aldatılmak aldatanın aldandığı bir durum aslında.
Aldatanı affetmek bir daha aldatabilmesine imkan sağlamak gibi geliyor bana.
Belki bir boşluk belki bir hata belki bir zaaf belki alkol, belki belki belki...
Bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın, tahmin edebiliyorum yükü çok ağırdır.
Ya 1 kereliğine affedecek her yastığa kafanı koyduğunda acabalarla yaşamaya devam edeceksin,
ya da kestirip atacak hayatına bakacaksın...
Allah kimseyi şaşırmasın.
Aslında ben erkeklere suç bulmuyorum, durduk yerde hiç bir erkek hiçbir kadına ''gel beraber olalım'' diyemez.
Kadındır erkeği yoldan çıkaran.
Ve yine kadındır kendi cinslerinin canını yakan.
Ve eşlerimiz ve sevgililerimiz ve abilerimiz ve babalarımızdır kadınların türlü oyunlarına gelen...
Hiç mi iyi kadın yok? Peki hiç mi önüne çıplak kadın da gelse göz ucuyla bakmayacak erkek yok?
Elbet vardır.
Ama bu iyi/kötü 'yü farkına varabilmek için herkesi kendimiz gibi sanmamayı öğrenmeliyiz sanırım...
Acı.
Acımasız.
Hayat değil ama.
İnsanlar.
Aldatılmış ya da günün birinde aldatılacak herkese, kendime de bir tavsiyem var hep.
Arkana yaslani gözlerini kapa ve herkesten farklı bir şey yap.
Düşün.
Yaşadığın için şükret.
Kimin sana ne yaşattığı önemli değil.
Sen sana ne yaşatıyorsun gerisi pırt!
neden hemcinslerinizi bu kadar ağır eleştiriyorsunuz bence erkektedir her şey erkeğin elindedir elindeki kadının değerini bilmezse kadını cinsel anlamda bir mal gibi kullanıp köşesine çekirlirse ailesine ezdirirse herzaman döverse kadına ailesi destek olmazsa kadın çocukları için herşeyden vazgeçmiş yaşarsa üstüne bide kocasından hertürlü zulümü görüyorsa ekonumik güzüde yoksa o kadının ne yapmasını bekliyorsunuz.
Erkekleri baştan çıkaran her kadın kötürüdür diyemeyiz aksine kadınlar çok zorda kalmazsada beraber olduğu erkeği asla aldatmaz kimbilir ne noktaya geliyor kadın sevgi arıyor çünkü hiç sevgi görmemiş kadınlar var
erkekler aç gözlülüklerinden bencilliklerinden aldatırlar ama kadınlar sevgi arıyaşından aldatırlar
ben bunları yazıyorum diye aldatmayı asla onaylamıyorum aldatan sevmiyordur ve aldatacağına hemen boşanmalıdır. Bence aldatmak ve yalanı kullananlar en iğrenç yaratıklardır. Ben sadece sizin kadınları bu kadar ağır eleştirmenizi eleştiriyorum
bu aldatma olaylarında kadınlar yüzde yüz suçludur da erkekler sütten çıkmış ak kaşıklarmı yani mesala bu olayda kadın aldatılan , acı çeken , üzülen ama kocası üzen burda bu adama bunları durduk yere bir kadınmı gelip yaptırdı
lütfen kadınlar siz kendi hemcinsiniz böyle ağır suçlarsanız bu erkekler aldatmayı meşrulaştırıp devam edecekler yine üzülen bizler olacağız.
oh ne güzel erkek evdeki kadınını mal yerine koysun aldatsın aaaa ne güzel etmiş deyip kutlayalımmı
kadın babasından eşinden kaynanasından ne kötülükler görsün sadece sevgi arayışında o iğrenç hataya düşsün o zaman öldürülsün toplumca kötü muamelemi görsün
işte bu zihniyeti sevmiyorum
bunları yazıyorum diye belki eleştirilicem ama ben yaşadığımı bilirim tabiki asla aldatmayı onaylamıyorum
ama benim babam hep bize zulüm etti alkol kullandı her fırsatta annemi dövdü sanki marifetmiş gibi aldattıklarıyla yaşadıklarını anneme anlatmış ama annem yine dayandı babam şuan altında motoruyla gezip dolaşıyor emeklisini bırakın kira gelirini bile keyfine harcıyor annem halen kardeşimle yaşam mücadelersi veriyor abim bakıyor tabi annem dayandı bırakmadı babamıda asla aldatmadı çocuklarına ve Allahına güvendi
ama bunları yaşıyan başka kadın bu kadar dayanaklı olmuyor ve sevgi arıyaşıyla başka erkeklere sığınıyorsa ben o kadınları yaptıkları yanlışta olsa asla eleştirmem