sadece yazını okudum diğer yorumları okumadım ama çok üzülmüşsün hissedebildim ama hayat bu erkekler ne yazıkki böyleler eşlerinin değerini yanlarındayken asla anlamıyorlar biz yokmuşuz gibi davranıyorlar nede olsa nikahlarına aldılar onların malıyız mantık bu
yazışmasınada gelince gerçekten meraktan gibi geldi bana daha ilerletmemiş bence sadece yazmış çünkü ilerletseydi yani bir kadınla falan buluşsaydı mutlaka daha dikkatli olur kayıtları silerdi
benim eşimde bir ara yazışmış sonra bana itiraf etti meraktandı dedi ben umursamamış gibi yaptım inan şimdi hiç oaralı bile olmuyor geldi geçti
bence sende bu konuda çok üstüne düşme kendine bağlamak için daha sıcak davran belki özel hayatınızda farklılıklar istiyordur açıkça konuşmasını iste lütfen yanlış anlaşılması yazdıklarım ama mesala o kadınlar gibi gecelikler elbiseler al eşinin yanında giyin
canım ben zaten hep sıcak davranan taraftım cınsellıgede duskunum hep ben baslatırdım genelde ben hep konusurum benım esımle konusamadıgım hıcbırsey yok ya benımde aklım ermıyodu zaten ya gercekten esıme hafatada bır yetıyo oyle cok duskun bırı degıl olsa ben anlamazmıyım 2yılda bu adam duskun olsa anlasılırdı aslında burdan bıle anlamam lazımdı gercekten esıme haftada 1 yetıyo bır haftası dolmadan kendıne gelmez zaten e bzımde her hafta duzenlı olduguna gore bu kadınlarla beraber olcak olsa nasıl olcak dıye de dusunmustum.benım ıstedım dogrultusunda bazen haftada2 olur yoksa o tam kendıne gelemez ya kusura bakmayın cok acık yazdım afedersınız.gecelık konularına gelınce esım ole gecelıkten falan pek etkılenmez benım bıkac tane var ben cok ısterım esım sevsın ıstesın gecelık seksı camasırlar falan ama ıstemıyor jartıyer corabını begenıyor sadece onu arar tuhaf ama ole ona bıtek o tahrık edıcı gelıyomus tangalarım var bır suru gıyerım sevmez tanga manga
yorumun ıcın cok tesekkur ederım canım sagolasın