aldatılma ve evliliğim

Adam zaten sizden ayrılmak istemiş, sevmediğini söylemiş açık açık. Siz de bile bile kabul edip devam etmek istemissiniz. Ama adam sizi aldatmis. Siz hala ısrarla devam etmişsiniz. Burada boşuna ağlıyorsunuz. Acı cekmeyi siz istemissiniz . Adam şu anda bile bana göre vicdan yaptığı için sizinle beraber ondan iyi davranıyor. Sevdiğini düşünmüyorum . Zaten olay aralıkları çok uzun değil. İlişki boyunca sevmedi de aldatinca mi sevdi. Ya aglamayin devam ediyorsanız ya da ayrılın.
Bir de kadını kucumsediginiz için size aşırı derecede gıcık oldum. Kadın En masum kişi şu hikayede. Aldatması dışında adama da yazık.

Ben şöyle yapardım deyip büyük konuşmak istemiyorum ama Ağır travma ve sinir krizleri atlatmışsınız. İki çiçek iki tatil bir düğünle geçmeyebilir. Acil psikolojik yardım alın derim. Terapi çok iyi gelir. Sinirleriniz yıpranmış. O mutluluk evresi tamir etmemiş bir perde örtmüş. Geçmiş olsun

ama ayrılmak istediğini söyledikten sonra oldu bunlar. 2 ay sonra, o iki ayda herşey güzel gitmişti, eskisinden daha yakındık. yani bildiğin sevgiliyken, hatta aramızda cinsellik varken oldu. bunu kabul edemiyorum. keşke ayrılmak istediğini söylemeden önce olsaydı.

nasıl yaaa? insan aldatılınca ne yazık ki böyle tepki veriyor. yani eh gençler bi hata yapmış diyip kenara çekilemiyor ne yazık ki.

İşte kendiniz de diyorsunuz aramızda cinsellik varken başkası ile yakinlasti. Yani seven insan bunu yapar mı sizce?

Terapiste gidin beraber...tek çözüm bu...ben de senin gibiyim eski de olsa unutamıyprum her hatırlamada kahroluyorum....beraber terapistle düzeltin bu durumu...burdaki eleştirilere kulak asma cunku elinde değil
gerçekten de beni anlamışsınız. elimde değil. ben istemiyorum ki sabah seni seviyorum diyerek ayrıldığım, uykumdan uyandığımda öpüp tekrar yattığım adama ve kendime hayatı zehir edeyim. engelleyemiyorum, durduramıyorum kendimi.

Olan olmuş ve evlenmişsiniz. Destek alın geçmişi de unutun.

Bence de sevmiyor. Haddim değil ama bence şimdi de sevmiyor. Sadece vicdan yapmış.
öyle mi diyorsun? peki sevmese kendi deyimiyle neden ömür boyu beraber olmak için evlenme teklif etsin? neden bu öfke nöbetlerimi çeksin? yani o da bunları diyor.

Evlenmek şart mıydı ?

Bu konuda kimse sana yardımcı olamaz.
şart değildi ama onunla olmaktan keyif alıyordum, hayatım boyunca başımı omzuna koymak istedim, bir bebeğim olacaksa ondan olsun istedim.

öyle mi diyorsun? peki sevmese kendi deyimiyle neden ömür boyu beraber olmak için evlenme teklif etsin? neden bu öfke nöbetlerimi çeksin? yani o da bunları diyor.
Evet aşkından yapmış ozaman. Sırf size zarar vermemek için sizden ayrılmak istemiş.başkası ile bir şeyler yaşamış. İşte bunlar hep aşktan

sanı
sanırım en çok da bundan korktum, aldatan hep aldatırdan. bilmiyorum hiçbir falso görmedim o olaydan sonra, ben bir kere söz verdim, evlendim diyor, ama o acabalar yok mu o acabalar. zehir ediyor bana hayatı

Aklını temizle sen affetmeyi seçmişsin. Geçmişi eşeleme artık. Sevmese şöyle sevse böyle birşey yok. Hayat siyah ya da beyaz değil. Birliktesiniz mutlu ol. Diyelim ki 2 yıl sonra tekrar aldatacak sen de biliyordum diyeceksin sonrası üzüntü keder. Boşuna mutsuz geçmiş iki koca yıl. Çok yanlış yapıyorsun

nasıl yaaa? insan aldatılınca ne yazık ki böyle tepki veriyor. yani eh gençler bi hata yapmış diyip kenara çekilemiyor ne yazık ki.
Öyle bir şey yok . Her aldatılan sizin gibi filan degil. Insanlar öfke kontrol mekanizması oluyor genelde .
Ayrıca sizinki aldatma bile sayılmaz bence

şart değildi ama onunla olmaktan keyif alıyordum, hayatım boyunca başımı omzuna koymak istedim, bir bebeğim olacaksa ondan olsun istedim.
Sizi aldatan adamdan yani?
O zaman siz de gidip başkası ile opusun yakinlasin. Bakalım bebek istemeyi bırak adam sizin yüzünüze bir sn bakıyor mu.

İnanin adama acıdım siz tehlikeli birisiniz bunu unutmayın. Adamın telefonunu firlatmak darp etmek anahtarı denize atmak sizce normal mi hicccc değil. Bide dönüp eski sevdiğinize yazmışsıniz çocuktunuz sanırım o zamanlar .
(ilişkisi için emek gösteren kadın yok artık. artık ben ve benim isteklerim var, karşılamadığın anda çekip gitmekle kalmaz, seni kendime aşık ederim, eski sevgilimle buluşurum, yatarım, öyle ayrılırım )bu sözleri okuyunca masumiyet kalmadığını düşündüm kusura bakmayın ama gerçekler bunlar. Sonra nolmus adam size aşık olmuş değer veriyor ama geçmişe takılıp eziyet etmek istiyorsunuz bunu yapacaktin madem en başta affetmicektiniz. Sanırım siz herşeyi oyun saniyosinuz iyice bir düşünün bunları.ilk defa bir konu sahibine bu kadar sert oldum kusura bakmayın.

Öyle bir şey yok . Her aldatılan sizin gibi filan degil. Insanlar öfke kontrol mekanizması oluyor genelde .
Ayrıca sizinki aldatma bile sayılmaz bence
benimle ilişkiye devam eden, sevgili gibi takılan adam, hatta benimle o dönem cinsellik yaşayan adam kalkıp başkasını evine çağırıyorsa öpüşüyorsa bu bence bal gibi aldatmadır. ben de bunu hazmedemiyorum. amaan o aldatma sayılmaz ki diyebilsem zaten buraya böyle bir konu açmam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…