Aldatiliyorum ve hamileyim

Aldatiliyorum diye önceden konu açmıştım ama yanlış alarm mis o kız değilmiş bu kız aynı fabrikada onunla ve ben bunu aslında suphelenmedim ama esimme bu kızı seni niye takip etti dedim sen niye ettin diyince bir anda ertesi gün şifrelerini değiştirdi telefon kapatmaya başladı evde yemek yemedi hiç çocuğuna ve bana da hiç ilgili davranmıyor ve geçen cumartesi ise gidicem dedi tras oldu süslendi ve gitti ben aradimda telefonu kapalıydı tam 24 saat boyunca hiç açılmadı ertesi gün açtı ama gene kapattı eve geldinde boynunda morluk vardı iki taraflı noldu dedim dayak yedim kavga ettik bir arkadaşla dedi ne zaman ettin dedim 1 saat oldu dedi bende inanmadım ama o morluk öyle bir morluk değildi ben de sen beni aldatiyorsun dddim telefon şifresini istedim vermedi aileme dedim onlarda aldatiyorsa düzelir konuş dedi boşanıp gelme dedi ve hamileyim de çocuğu aldırmak için çok kararsız kaldım ama o çocuğun günahını çekemem yazık onun suçu yok ve bu cumartesi köye gidicem dedi sen gelme dedi amcamla gidicem orda kalcam dedi bayramda dönecek bende amcasını ariycam öyle birşey varmı yokmu diye ogrenicem ama yoksa da bayramda kavga çıkarıp rezil etsem mi yoksa bayramın bitmesini mi bekleyim uzun oldu çok özür dilerim ama gerçekten ailemden kimse baan yardım etmiyor mu
Diyelim ki adam sizi aldatmıyor ee öyle evlilik mi olur git 24 saat tlf kapat. Köye git canın sıkılınca geri gel. Sizin tel probleminiz aldatmak değil gibi geldi bana.

Zaten o yüzden rezil edicem sonra bosancam ama delil yok ki bulamıyorum şifre var
O rezil falan olmaz arsızlıga vurmuş isi sizin rezil ettiğiniz tek sey kendiniz ve çocuklarınız madem aldatildiginizdan şüphe ediyorsunuz niye cocuk yapıyorsunuz israrla gercekten yazik günah ya kendinize acımayın aman koca bulamazsınız falan mazallah da çocuk yapıp niye sizinle çile cekmelerini istiyosunuz

Sevindim bende öyle birşey olmamasına planlı bir gebelikse olur benim doktorum planlımi diye sordu evet diyince çıkar büyük ihtimalle demsiti bakam doktor ne diycek
Şu yazdığın mesaja bir bak , çok mutlu bir evliliğin varmış gibi planlı bir şekilde hamile kalmışsın, sana hersey müstahak, yazık değil mi o çocuklara hiç mi akıl yok sende ya hu ...

Ay sanki bana holding sahibi hasbam! Altı üstü fabrikada asgari ücretli biri. Araştıracağım delil gerek diyorsun. Ne delili yaw? Delil olsa nolur sana ne verebilir ki bu? Sanmaki gümbür gümbür nafaka alırım tazminat alırım. Maaşı 24 ise en fazla 6 alır oturursun. Sen bunları düşün! Ayakların üzerinde duruyor musun ailen arkanda mı basıp gidebilecek misin? Eğer bunlara cevabın evetse o adamı eve alma aç davanı. Ama yok rezil edeyim utanır oturur diyorsan hayır utanmaz! Daha da beterini yapar. Gözünün içine baka baka aldatır.

Aldatiliyorum diye önceden konu açmıştım ama yanlış alarm mis o kız değilmiş bu kız aynı fabrikada onunla ve ben bunu aslında suphelenmedim ama esimme bu kızı seni niye takip etti dedim sen niye ettin diyince bir anda ertesi gün şifrelerini değiştirdi telefon kapatmaya başladı evde yemek yemedi hiç çocuğuna ve bana da hiç ilgili davranmıyor ve geçen cumartesi ise gidicem dedi tras oldu süslendi ve gitti ben aradimda telefonu kapalıydı tam 24 saat boyunca hiç açılmadı ertesi gün açtı ama gene kapattı eve geldinde boynunda morluk vardı iki taraflı noldu dedim dayak yedim kavga ettik bir arkadaşla dedi ne zaman ettin dedim 1 saat oldu dedi bende inanmadım ama o morluk öyle bir morluk değildi ben de sen beni aldatiyorsun dddim telefon şifresini istedim vermedi aileme dedim onlarda aldatiyorsa düzelir konuş dedi boşanıp gelme dedi ve hamileyim de çocuğu aldırmak için çok kararsız kaldım ama o çocuğun günahını çekemem yazık onun suçu yok ve bu cumartesi köye gidicem dedi sen gelme dedi amcamla gidicem orda kalcam dedi bayramda dönecek bende amcasını ariycam öyle birşey varmı yokmu diye ogrenicem ama yoksa da bayramda kavga çıkarıp rezil etsem mi yoksa bayramın bitmesini mi bekleyim uzun oldu çok özür dilerim ama gerçekten ailemden kimse baan yardım etmiyor mu
Siz cenin günahı çekmeyin ama çocuğunuz babasının günahını ve annesinin garipliğinin günahını çeksin. Çok akıllıca ve fedakarca.

Ne garip hayatlar
Günahını çekemem diye doğurun o çocuk çeksin sizin günahınızı

Uçkuruna sahip olamayan baba
İşi gücü olmayıp boşanamayan annee
Ne güzel valla

Aklınızı başınıza alın
Kocanız rezil filan olmaz rezillik olacağını düşünen adam böyle şeyler yapmaz

Boşanacaksanız hamileliği devam ettirmeyin
Aileniz destek değil akıl var mantık var nasıl hayatta kalacaksınız iki çocukla
Boşanmayacaksanız da susun oturun ortalığı ayağa kaldırmayın
Şiddet filan yoksa çocuklarınızı büyütün okutun sahip çıkın

"Aldatıyorsa düzelir konuş boşanıp eve gelme " diyen bir aileniz var. Yani aileniz arkanızda değil . Eşiniz kesinlikle aldatıyor. Boynunun mor olması, telefonu kapalı tutması, yalanlar söylemesi, şifresini değiştirmesi ve size göstermemesi, bayramda amcamla gideceğim sen gelme demesi, her şey ortada. 2. Çocuğunuzmuş. Aldırıp aldırmamak size kalmış. İlk çocuk kaç yaşında?

2 çocuk, yaş 21, iş güç yok. Bence de boşanmayın, aileniz de arkanızda değil.
Bence hiç kurcalamayın. Açığa çıkarsa gizlemeden yapmaya başlar, bu daha da sinirinizi bozar. Şimdi hiç değilse kaçak göçek kısıtlı zamanlarda yapıyordur. Eğer ortaya çıkarsa her şey, eve falan uğramamaya başlar bu daha kötü olur.
Fabrika işçisi adamdan boşanarak bir şey elde edemezsiniz maddi olarak.

Bok gibi evliligi olan kadınların küçük cocugu olmasi ya da hamile olması kural mı anlamıyorum. Bosanmayacaksan kurcalama bosuna yuz göz olmamış olursun bari ne diyeyim artık. Ha bosanirim diyorsan zaten aldattigi garanti kanıtin olursa daha kolay boşar haklarını alirsin
Aslında nasıl oluyor biliyor Musun? Küçük çocuklu ya da hamile olunca kadın ister istemez kilo almış oluyor,kendine bakımı biraz daha düşüyor,yorgun hissediyor dinlenmek istiyor… bunlar bir araya gelince bizim azgın tekeler “bu geçici bir süreç,karım ailemiz için kendinden ne kadar fedakarlıkta bulunuyor” demiyor bakımlı,işveli cilveli bir kadın bulup bunu da kendine hak görüyor.

Yerinizde olsam adamı direkt terk ederdim.
Ama boşanacak gibi durmuyorsunuz, çünkü aile desteğiniz yok.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek güce sahipseniz (psikolojik olarak) adamdan ayrılın.
Değilseniz de, boşanmayacaksanız, kendinizi boş yere yıpratmayın.

Takmışsın bir rezil edeceğim isptalayacağım olayına. Zaten herşey ortada gibi. Adamda utanma olsa zaten yapmaz. Bu rezillik boyutu ile herkese duyurup alanen devam etceksiniz sadece kendini daha kötü bir pozisyona sokmuş olursun. Boşanacaksan da rezilliğe ne gerek var yoluna bakarsın. Üstelik hamilesin ne olacak o çocuk falan umrunda değil. Hayat ne toz pembe ya sizin gibilere günü yaşıyor geçiyorsun. Çocukları falan kim düşünsün ki.

Yani metresin vizyonsuzluguda bi garip asgari ucretli 2.bebek yolda olan adamdan ne elde etmeyi umuyorsun ki? Adami bosatsan elinize kalacak rakam 15 bin, hadi sende asgari ucret al, 35 bin ile ne kadar gecinebilirsiniz?

Konu sahibi R rumeysasrcn26

Yaş 21, 2.cocuk yolda, yakalasan ne gececek eline? Is yok, ailen arkanda degil, 2 cocukla ne yapabilirsin, birak ne hali varsa gorsun sen ev arkadasi olarak yoluna bak. Ha ben gucluyumdur hemen ise guce girer kendimi toparlarim diyorsan tabiki bosan.

Rezil etmeye ugrasma caban neden, ne gececek eline, beklentin nedir?

Aslında nasıl oluyor biliyor Musun? Küçük çocuklu ya da hamile olunca kadın ister istemez kilo almış oluyor,kendine bakımı biraz daha düşüyor,yorgun hissediyor dinlenmek istiyor… bunlar bir araya gelince bizim azgın tekeler “bu geçici bir süreç,karım ailemiz için kendinden ne kadar fedakarlıkta bulunuyor” demiyor bakımlı,işveli cilveli bir kadın bulup bunu da kendine hak görüyor.
Ben hepsinin öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Evet böyle olaylar adamlar da çok. Dediginiz gibi yapan adamlar dolu. Ama burda konuların çoğunda perşembenin gelişi çarşambadan belli olayı. Göz göre göre normali buymuş gibi yangından mal kaçırır gibi , çocukla evlilik kurtarırım kocayı elde tutarım gibi bir mantıkla yapılıyor.

Allah aşkına meslek sahibi bir insanım eşimde öyle. Yıllardır bir saygısızlığıni görmedimm.Cok da iyi insandir (Ben o kadar degilim mesela😁) . Büyük bir sıkıntımız hiç olmadı. Normal sakin bir evliligimiz var. (Bunlari hayatımı ovmek icin falan demiyorum. Hani şartlar gercekten cok uygun ve normaldi. ) Ona rağmen kırk kere düşündüm ya cocuk konusunda hakkıyla buyutebilir miyiz diye.
Böyle futursuzca koca pesinde cocuk ziyanligina deli oluyorum artık.

İnanın hiç alakası yok. Çevremde aldatılan kadınların bir çoğu gencecik daha hiç doğum yapmış olanlar. Bazı insanlar tek kişi ile yetinemiyor sorun bu.

Adam çocukla eve bağlanmaz. Sabi sübyanın günahına giriyorsunuz. Ben bu kadınları anlamıyorum hiç. 21 yaş evlilik, çocuklar vs vs arkanızdan atlı mı geliyor anlamıyorum ki?
boşanmayacaksanız (ki boşanmayacaksınız) kurcalayıp durmayın.
kimse kimseyi rezil edemez boşa kinlenip kendinizi de o pozisyona sokmayın.

İnanın hiç alakası yok. Çevremde aldatılan kadınların bir çoğu gencecik daha hiç doğum yapmış olanlar. Bazı insanlar tek kişi ile yetinemiyor sorun bu.
Boyle olan hayvan erkekler var ama mesele sadece kilo almak degil kadinin artik "anne" olmasi ve erkegin garip psikolojik alt kodlamalari. Gogusu artik sadece bebegine ait goren erkekte cok ya da vajina korkusu, vajina hasedi yasayan erkekte, dogurganligin sadece kadina verilmis bir guc olmasi erkekte "ezilmeye" sebep olabiliyor, aldatarak bu ezikligini dogurmus karisi uzerinde tahakkum kurma, onu hor gorme olarak yansıtıyor, cok zavalli hareketler bunlar.

Ozetle aldatmak isteyen aldatiyor aslinda sebebe ihtiyaci yok, karakteri olan ne yasarsa yasasin aldatmaz, aşık mı oldu bosanir yoluna bakar. Ancak bir karaktersiz aldatabilir.

Aldır yada aldırma demek bize düşmez ama senin yerinde olsaydım çocuğu aldırır, tek başıma hayat kurardım. Bekar bir anne olmak çok zor, ailen arkanda değil belli ki. Adam aldatıyor, aldatmaya da hep devam edecek.

Boyle olan hayvan erkekler var ama mesele sadece kilo almak degil kadinin artik "anne" olmasi ve erkegin garip psikolojik alt kodlamalari. Gogusu artik sadece bebegine ait goren erkekte cok ya da vajina korkusu, vajina hasedi yasayan erkekte, dogurganligin sadece kadina verilmis bir guc olmasi erkekte "ezilmeye" sebep olabiliyor, aldatarak bu ezikligini dogurmus karisi uzerinde tahakkum kurma, onu hor gorme olarak yansıtıyor, cok zavalli hareketler bunlar.

Ozetle aldatmak isteyen aldatiyor aslinda sebebe ihtiyaci yok, karakteri olan ne yasarsa yasasin aldatmaz, aşık mı oldu bosanir yoluna bakar. Ancak bir karaktersiz aldatabilir.
[/QUOTE]

Söylediğiniz birçok şeye katılıyorum, ama erkeklerin eziklik pisikolojisi ile aldattığı kısmı bana pek mantıklı gelmiyor. Bana daha çok birlikte olduğu kişiyi insan yerine koymadığı için yapıyor gibi geliyor.

Back
X