Aldatiliyorum ve hamileyim

İşte boşuna demiyolar boşanmıcaksan irdeleme diye
Sanirim cocuk yaptikca kocam beni birakamaz psikolojisi bu yani ne dusunuyolae anlamıyorum her kadin evliligi yolunda gitmeyince cocuk dogurmaya girişiyor batan gemiye yolcu almaya devam ediyor bu sitede resmen okuduklarım bunu gösterdi kimi kaynanasi ile yasar hemen cocuk yapar biri aldatilir suphelendigi halde cocuk yapar daha niceleri cidden kadinlar aslinda akilli varliklar da malesef bazilarimiz konu koca olunca beynimizi köşeye birakiyor olmaliyiz baska aciklamasi yok

Sanirim cocuk yaptikca kocam beni birakamaz psikolojisi bu yani ne dusunuyolae anlamıyorum her kadin evliligi yolunda gitmeyince cocuk dogurmaya girişiyor batan gemiye yolcu almaya devam ediyor bu sitede resmen okuduklarım bunu gösterdi kimi kaynanasi ile yasar hemen cocuk yapar biri aldatilir suphelendigi halde cocuk yapar daha niceleri cidden kadinlar aslinda akilli varliklar da malesef bazilarimiz konu koca olunca beynimizi köşeye birakiyor olmaliyiz baska aciklamasi yok
Hemen çocuk yapma olayını anlamıyorum, kaynanayla yaşamayı, aile apartmanını, eş ailesine bu kadar müdaheleye izin verilmesini anlamıyorum. Neden evlendikten sonra karşı taraf kabul etsin diye uğraşılıyor çözemiyorum.
Birçok kadında ne yazık ki baba evinden kaçış kurtuluş olarak gözüküyo koca evi. Kendi değerlerini bilseler belki böyle davranmayı bırakırlar

Öncelikle geçmiş olsun canım kendini üzüp harap etmen bebeğini olumsuz etkiler Allah korusun.. Ne diyeyim bilemedim, Allah yar ve yardımcın olsun..

Hemen çocuk yapma olayını anlamıyorum, kaynanayla yaşamayı, aile apartmanını, eş ailesine bu kadar müdaheleye izin verilmesini anlamıyorum. Neden evlendikten sonra karşı taraf kabul etsin diye uğraşılıyor çözemiyorum.
Birçok kadında ne yazık ki baba evinden kaçış kurtuluş olarak gözüküyo koca evi. Kendi değerlerini bilseler belki böyle davranmayı bırakırlar
Çözemiyorum gercekten hic mi deger görmediler acaba bunu kendilerine layık görüyorlar

Cok uzuldum durumunuza yerinizde olsam aldirirdim heralde sonra ailemede gitmez kendi ayaklarimin ustunde durmaya cabalardim. Aldirin aldirmayin diyemem ama bosansanizda bebeginiz yuzunden aranizda hep bag olmus olacak. Bir sekilde ispat edin delil toplayin bosanin. Sessiz ilerleyin ortaligi karistirmadan hersey yolundaymis gibi davranin delil toplayin
Şifresini açamıyorum ki açsam daha kola zaten

Ya bir de aldatılıyor muyum diye araştırdım dönem hamile kalmaya çalışıyormuş. Ne anlatılır ki ?
Hamile kalmadan önce yoktu sonraran oldu ben hamileyim diye araştırdım da teelfonda sifrede biliyordum bakıyordum da hiç yoktu yeni oldu

Çözemiyorum gercekten hic mi deger görmediler acaba bunu kendilerine layık görüyorlar
Genelde takdir görme ihtiyacı duyuyorlar. Hiç öyle bi takıntıya girmedim. Eşime de hep dedim ben 50 kişiye kendimi sevdireceğime 50 kişi bana kendini sevdirsinler diye. Sevmeyende kendisi bilir açıkçası benden bişey eksiltmez. Beni aramayan kendi kaybeder, beni sevmeyende öyle. Kendi değerimi bilirim kimseye de laf ettirmem. Eşim dahi saygısızlık yapamaz o yapamadığı için hiç kimse yapamaz.

Baba evinde kütü muamele edildiği için kaçmıyorlar bazı bildiğin böyle hayatı seviyor. Maalesef başka bir şey aklıma gelmiyor.

Durumunuz cok kötü ama tek care boşamak adam arsizliga vurmuş isi yakiinda sizin evinize getirip susucaksin da der bu adam yeni böyle olmamistir zaten boyledir sizde kaza ile hamile kalmissinizdir kesin yani diyecek birsey birakmiyorsunuz ki hanimlar bile isteye su duruma sokuyorsunuz kendinizi
Zaten o yüzden rezil edicem sonra bosancam ama delil yok ki bulamıyorum şifre var

Baba evinde kütü muamele edildiği için kaçmıyorlar bazı bildiğin böyle hayatı seviyor. Maalesef başka bir şey aklıma gelmiyor.
Üzülüyorum sadece. Görüyorum akışta bazen. 20li yaşlarda evde kaldım kafasıyla evlenmek için çabalıyor, aile baskısından kaçarak evleniyor, kendini erkeğe muhtaç hissedip evleniyor.

Yani siz sustuğunuz sürece sadece boynu mor olmakla kalmayacak yakında yan odanızada getirecek o kadını arsız. Rezillik çıkarmaktan başka şansınız var mı? Bazı erkekler rezillik görmedikçe kadının içindeki o canavarla tanışmış olmuyor. Çok dolduğumda ben içimdeki canavarı salıyorum dışarı birazda başkası benimle uğraşsın diye. Alttan almayın, susmayın, susarsanız çok daha fazlasını yaşayacaksınız.
Evet ikisini de aslında rezil etmek istiyorum bı onu değil delil yok ki ne yapacağımı bilemedim

Zaten o yüzden rezil edicem sonra bosancam ama delil yok ki bulamıyorum şifre var

Boşanmayın. Neye boşanacaksınız? Elinde iş güç yok, 21 yaşında 2 çocukla siz rezil olursunuz. Eşinizde atar çocukları üzerinize hayatını yaşar. 2 çocuk yaparak her şeyi berbat ettiniz zaten
boşanarak daha da çıkmaza sokmayın herşeyi. Çocuklar okul çağına geldiğinde boşanın. Tabi bir tane daha yapmazsanız eğer.

Çalışmıyorsun, ailen arkanda değil, ikinciye hamilesin, bosanamazsın. Bırak ne yaparsa yapsın sen sadece ev arkadaşlığı yap kocana,çocukların biraz büyüyene kadar. Evden yapabileceğin iş var mı bak. Yoksa çocuklar biraz büyüyene kadar bekle sonra işe gir birikim yap, tekmeyi vur.

Ya bir de aldatılıyor muyum diye araştırdım dönem hamile kalmaya çalışıyormuş. Ne anlatılır ki ?
Aklı sıra bu şekilde kocasını eve bağlayacak ve kendine mecbur edecek ama tam zıddı olmuş, Allah akıl fikir versin, hiç acımıyorum böyle kişilere olan o masum yavrulara oluyor...

Şifresini açamıyorum ki açsam daha kola zaten
Acsaniz bosancak misiniz iki cocukla? Ailenizde kabul etmiyor ben sandim ilk cocugunuza hamilesiniz aldirsam mi diye dusunuyorsunuz. Hic kimseye rezil edeceginiz yok esinizi anca kendiniz rezil olursunuz cocuklar buyuyene kadar susup oturcaksiniz mecbur bir tane daha yapmayin bari

Back
X