kesin aldatılıyorsun diyenler neye dayanarak bunu söylüyorlar merak ettim
bakın eşiniz sosyal bir ortamda çalışıyormuş
orada sizin hoşlanmayacağınız bir samimiyet, sohbet içerisine girmiş olabilir ama bu aldattığını göstermez
CANIM ben suaraya su sebepten gidiyorum su tarihte DÖNERİM.
ben arkadasıma mesaj atsam söyle derim,canım babannem öldü iyi degilim uygunsan arasana...bu arkadastır.gereksiz samimiyetle.
canım suaraya gidiyorum su tarihte döncem.bu neden sebep yer belirtme olayıdır.samimiyetin bi üst noktasındaki kısım.
koca bakıp heeee x kişi bu ya diyor,
arayıp basın sagolsun kem küm edip,eşinin dinlemesine izin vermiyor.
madem bişey yok neden eşinin kalbi rahatlasın ortam gerilmesin mevzu uzamasın diye,bu su kişi askım bak arıyorum sende dinle ama biraz fazla samimi konusur yanlıs anlama. demez.
neden görüşmeler mesajlar telefonlar slinir? ve bunun gibi bi sürü neden diye sorabilirim?
bende bi kadına aldatılıyorsunuz demek istemezdim.ama evli ve aldatan adamların tipik özellikleridir bu.
'ayrıca bi gün eşimin telefonunun ekranına şöyle bi msj düştü,canım aklım sende kaldı nasıl oldun.eve geldim ama vallahi hep seni düşünüyorum.'
çüş dedim nooluyoruz,adam hem sıkıntılı hem derdini cekiyorum hemde boynuzlanıyomuyum dedim.
telefonun caldı baksana diye bagırdım.geldi mesajı okudu tekrar yerine koydu.
önemli bişeymi dedim yok dedi.
masaya oturduk,ben özgüvenli bi şekilde ayrılık konusması yaptım sakin sakin yemek yerken.
bide beni aldatmanı kaldıramam bununla basa cıkamam,uzatmayalım dedim.
şaşkın şaşkın bana baktı ben niye seni aldatayım,kimle aldatmısım ,kim görmüş,nerden cıkardın dedi.
telefonundaki mesaj ekranda kabak gibi duruyordu gördüm dedim,
ne yaptı biliyomusun,
hemen o numarayı aradı neredesin dedi,suradayım cevabını aldı,ayagımda terliklerle beni arabaya bindirdi,kadının oldugu yere gittik,
kadının kucagında bi çocuk arabaya bindi.
ne oldu x abi dedi..
tabi ben coştum artık,
kucagında cocugunla evli bi adama aklım sende kaldı ,hep seni düşünüyorum gibi mesajları hangi amacla yazdısysanız bu sebepten buradasınız.
görüyorumki kocanız camdan bakıyor istermisiniz ben kocanıza böyle bi mesaj atayım ve sizde geniş geniş oturun dedim.
ve bunun gibi bi çok sey.
kocası indi eşimle gayet samimiydi,olayı hiç kıvırıp cevirmeden anlattı eşim,kocası yenge boşa sıkmışsın canını deyip beni inandırmaya calıstılar.
o an ok dedim.ve bu kadını arastırmaya basladım.
meger kadın caycısından tüpçüsüne gayet lakayit,insan ilişkilerini bu sekilde yönlendiren bi kadınmış.
ha bak arkadas olabilir yazacaksanız,bu arkadaslık neden ispatlanmadı derim.
eşim ruh hali cok normal olmayan biri,ama o haliyle üzerine atılan bu iftiradan bu sekilde kurtulmaya calıstı.
sebebim budur.