Aldatılıyormuşum...

Niye denize atiyo canım, bana versin çok rahatsizsa

Taksiciydi galiba. Bi hayal etmeye çalıştım da öyle bi adamın samimiyeti nasıl hoşunuza gidebilir ya. Red flag'leri görmek de yetmiyor tabii ki, gördüğünüz an bıçak gibi kesmeniz lazım. Ders olsun bence. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız red flag gördüğünüz an görüşmeyi keseceksiniz. Canınız sevişmek istiyorsa da güvenilir fb gibi bir şey bulun, böyle tiplere bulaşmayın.

Ya bildiğin esnaf ağzıyla konuşması, kendi geniş bir çevresi olması, her yerde bi tanıdığın olması, başı sikisanin falan onu araması. Çok doğal bir adam gibi geldi.

Beni tek kelime etmeden terk eden aslında hiç sevmemiş olan sevgilim de saçımı okşardı

Meredith grey ile ben de aynı noktaya takıldım. Bir yazısında, ben uyurken saçlarımı oksayip öpüyordu demişti. Bizim kizlar da hemen, hepsi yapar, normal bu demişlerdi.

Bunu her sevgili yapmaz arkadaşlar. Bu o kadar basit bir şey değil. Kim sevgilisinin hem de o uyurken saçlarını öpüp koklar. Her sevgili bunu yapıyorsa, burada açılan konular ne o zaman?

Saçlarınızı öpüp öpüp, nasıl olur da başka bir kadınla gezip tozup sex yapar, ben de buraya takıldım. Tam takilmakik yer çünkü. Hani ilgisiz olsa, sevgisini belli etmese, tamam dersiniz ama hem böyle yapıp hem de başka bir kadınla her haltı yemesi, ben de çıkamadım işin içinden. Karaktersiz midesiz şerefsiz ya da başka bir küfür tam ifade edemiyor ortadaki çelişkiyi, çok tuhaf.

eskileri bilmiyorum ama bu konuyu hatırlıyorum. tahminimce kendini de bir sebeple değersiz gördüğün için değersiz gördüğün, küçümsediğin insanlarla takılıyorsun. belki onlara fazla olduğunu düşündüğün için onlar da böyle düşünecek bastığın yere tapacaklar sanıyorsun. başta kendini sonra kimseyi küçümseme. birilerinden daha iyi, güzel, zengin, tahsilli olmak onlardan üstün olmak anlamına gelmediği gibi daha tercih edilesi veya sevilesi olmaya da sebep değil. bazı insanlar ezecek geçecek kalbini eline verecek bu kaçınılmaz. kimse bu insanlara rastlamadan ölmez. sen de rastladın ve kim bilir daha kaç kişi kaç kılıkta kalbini çiğnenmiş tükürülmüş gibi hissettirecek. bunlara hazırlıklı ol arkadaşım. hayat böyle. bunları sindirip, kendimizle ilgili dersleri öğrenerek yaşamaya devam ediyoruz hepimiz. aslında hayatı renklendiren de bu insanlar ve öğrettikleri. yaşlandıkça insan bunu anlıyor.

Ya bildiğin esnaf ağzıyla konuşması, kendi geniş bir çevresi olması, her yerde bi tanıdığın olması, başı sikisanin falan onu araması. Çok doğal bir adam gibi geldi.
Esnaf ağzıyla konuşmasından üçkağıtçı ve işgüzar olduğunu anlamanız lazımdı. Ben olsam topuklarıma vura vura kaçardım. Öyle bir adamla girdiğim dükkan ve bindiğim taksi harici muhatap bile olmam, bırakın arkadaşlığı, sevgililiği.

Her sevgilinin yaptığı değil, yapması gereken dedik daha çok. Sevgili dediğimiz insanın bizi sevmesi gerek , değil mi? Aksi durum mantık ilişkisinde olur , aşk diye yutturuluyorsa bilemeyiz tabi.

Daha önce bu kadından hoşlanmıyorum bence sizin aranızda bir şey var demistim. Sen kafayı yemişsin demisti. Zaten bu yanıltan anlamam lazımdı, klasik erkek yalan gizleme yaniti.
öğrenmen iyi olmuş kurtuldun işte içinde şüphe de kalmayacak iyi ki bitti diyeceksin.bir süre sevgili işine de ara ver kafanı dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…