- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.352
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Niye denize atiyo canım, bana versin çok rahatsizsaKonularının birinde size demiştim, taksiciye üzülüyorum ama normal biri değil. Ve yine demiştim ondaki sevgi değil hırs diye.
Merak ettim, o kadına da tek taş almış mı? Verme sakın yüzüğü, at denize ama ona verme
Taksiciydi galiba. Bi hayal etmeye çalıştım da öyle bi adamın samimiyeti nasıl hoşunuza gidebilir ya. Red flag'leri görmek de yetmiyor tabii ki, gördüğünüz an bıçak gibi kesmeniz lazım. Ders olsun bence. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız red flag gördüğünüz an görüşmeyi keseceksiniz. Canınız sevişmek istiyorsa da güvenilir fb gibi bir şey bulun, böyle tiplere bulaşmayın.Gördüm. Hatta ilk tanıştığımızda ben istemedim onu, bir süre peşimden koştu, umudunu kesti. Sonra ben bir atak yaptim, biraz boşlukta olduğum bir dönemde.
Tipinden, kılık kıyafetinden, oturusundan vs her şeyinden belli. Ama samimiyeti hosuma gitti.
Ay bana da yazÖzelden yazayım izniniz olursa.
Ya bildiğin esnaf ağzıyla konuşması, kendi geniş bir çevresi olması, her yerde bi tanıdığın olması, başı sikisanin falan onu araması. Çok doğal bir adam gibi geldi.Taksiciydi galiba. Bi hayal etmeye çalıştım da öyle bi adamın samimiyeti nasıl hoşunuza gidebilir ya. Red flag'leri görmek de yetmiyor tabii ki, gördüğünüz an bıçak gibi kesmeniz lazım. Ders olsun bence. Bir daha böyle bir şey yaşamak istemiyorsanız red flag gördüğünüz an görüşmeyi keseceksiniz. Canınız sevişmek istiyorsa da güvenilir fb gibi bir şey bulun, böyle tiplere bulaşmayın.
Sen kızarsın ama :/Ay bana da yaz
Hep takıntılı olduğum bir nokta var söyleyerek sizleri bıktırdim biliyorum :/
Gecenin bir yarısı yanınizda horul horul uyuyan bir insanın saçını okşuyorsanız birtakim hislerinizi vardır gibime geliyor
Ama simdi uyuyan bir insanla uyanık bir insanınkini okşamak farklı ya jdjdjd
Beni tek kelime etmeden terk eden aslında hiç sevmemiş olan sevgilim de saçımı okşardı
Ay valla insanı çatlatırsınHep takıntılı olduğum bir nokta var söyleyerek sizleri bıktırdim biliyorum :/
Gecenin bir yarısı yanınizda horul horul uyuyan bir insanın saçını okşuyorsanız birtakim hislerinizi vardır gibime geliyor
Bunlar karı kocaların da aktiviteleriSevgilisi bile değilmiş. Kız söyledi. Sadece flort edip gezip tozup seks yapıyorlarmış.
Mesajları atman bir şey ifade etmiyor ki. Fake hesaptan kendi kendine attığın mesajlar da olabilir, arkadaşlarınla birleşmiş siteyi trollüyo da olabilirsinValla tatlım birkac üyeye mesajlari attim, çok mesut olacaksan sana da atayım.
O kadar şey yazmış, neden özelden yazıyor ki yaptığını, yazsın hele burayaAy bana da yaz
Esnaf ağzıyla konuşmasından üçkağıtçı ve işgüzar olduğunu anlamanız lazımdı. Ben olsam topuklarıma vura vura kaçardım. Öyle bir adamla girdiğim dükkan ve bindiğim taksi harici muhatap bile olmam, bırakın arkadaşlığı, sevgililiği.Ya bildiğin esnaf ağzıyla konuşması, kendi geniş bir çevresi olması, her yerde bi tanıdığın olması, başı sikisanin falan onu araması. Çok doğal bir adam gibi geldi.
Kizmiycam sözSen kızarsın ama :/
Bi de aramızda kalacağına söz verirsen oldu bu işşKizmiycam söz
Neden ozelden oluyo bu islerSen kızarsın ama :/
SözBi de aramızda kalacağına söz verirsen oldu bu işş
Her sevgilinin yaptığı değil, yapması gereken dedik daha çok. Sevgili dediğimiz insanın bizi sevmesi gerek , değil mi? Aksi durum mantık ilişkisinde olur , aşk diye yutturuluyorsa bilemeyiz tabi.Meredith grey ile ben de aynı noktaya takıldım. Bir yazısında, ben uyurken saçlarımı oksayip öpüyordu demişti. Bizim kizlar da hemen, hepsi yapar, normal bu demişlerdi.
Bunu her sevgili yapmaz arkadaşlar. Bu o kadar basit bir şey değil. Kim sevgilisinin hem de o uyurken saçlarını öpüp koklar. Her sevgili bunu yapıyorsa, burada açılan konular ne o zaman?
Saçlarınızı öpüp öpüp, nasıl olur da başka bir kadınla gezip tozup sex yapar, ben de buraya takıldım. Tam takilmakik yer çünkü. Hani ilgisiz olsa, sevgisini belli etmese, tamam dersiniz ama hem böyle yapıp hem de başka bir kadınla her haltı yemesi, ben de çıkamadım işin içinden. Karaktersiz midesiz şerefsiz ya da başka bir küfür tam ifade edemiyor ortadaki çelişkiyi, çok tuhaf.
öğrenmen iyi olmuş kurtuldun işte içinde şüphe de kalmayacak iyi ki bitti diyeceksin.bir süre sevgili işine de ara ver kafanı dinleDaha önce bu kadından hoşlanmıyorum bence sizin aranızda bir şey var demistim. Sen kafayı yemişsin demisti. Zaten bu yanıltan anlamam lazımdı, klasik erkek yalan gizleme yaniti.