- 12 Nisan 2016
- 1.083
- 3.694
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Daha güzel anlatılamazdı vallaBilmediğim bir sokakta bilmediğim bir kedinin de başını okşuyorum şahsen ben, ama yanından ayrıldığımda sürekli onu düşünüp durmuyorum veya ertesi gün o sokakta o kediyi aramıyorum, ya da en önemlisi hayatıma dahil etmiyorum. Şimdi ben o kediyi seviyor muyum? Evet o anda seviyorum, ve başını okşamak bana kendimi iyi hissettiriyor. Ama o anda. Sevdiğim her kedide de onun yumuşaklığını falan aramıyorum, yani kediye aşık değilim.. Bilmem anlatabildim mi
Ayrılıyorsun bari seni üzdüğünü zannetmesin hatta onunda içine kurt otursun. Birsey yazarsa rahatsız ederse zaten benimde hayatımda başkası girmişti sana söyleyemedim sağ olsun kız arkadaşın mesaj atarak üstümden bir yükü aldı size mutluluklar yaz bırak. Bu onun içine oturur.Valla tatlım birkac üyeye mesajlari attim, çok mesut olacaksan sana da atayım.
Bu tarz bir şey yaptım desem.. Hatta daha üst levelini.Ayrılıyorsun bari seni üzdüğünü zannetmesin hatta onunda içine kurt otursun. Birsey yazarsa rahatsız ederse zaten benimde hayatımda başkası girmişti sana söyleyemedim sağ olsun kız arkadaşın mesaj atarak üstümden bir yükü aldı size mutluluklar yaz bırak. Bu onun içine oturur.
Nasıl yaniBu tarz bir şey yaptım desem.. Hatta daha üst levelini.
Özelden yazayım izniniz olursa.Nasıl yani
OlurÖzelden yazayım izniniz olursa.
Sana defalarca o çocukla olmazsınız yazdık yine de anlamadın bu da evrenin mesajı olmuş artık, çok anlam yükleme her şey geçiyor, kendine meşgale oluştur iyi gelir meselaHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Tam olarak nokta atışı olmuş. Psikolog olduğunuzu düşündüm. Ekran görüntüsü alıp ara ara okuyacağım.Ben sizin başından beri karakter yapınızın duygu olmadan cinselliğe dayalı ilişkiye uygun olduğunu düşünmüyorum. Tamam o an için yaptığınızdan keyif alabiliyor olabilirsiniz ama sonrasında böyle ilişkilerin size zarar verdiğini ve savunmasız bıraktığını, saçma sapan adamların en ufak insani hareketini gözünüzde çok büyüttüğünüzü görüyorum. Anlattığınız kadarı ile güzel, eğitimli, maddi durumu iyi ve üstelik babadan güzel bir mirasa varissiniz. Normal şartta o adam gibi on tanesini dizersiniz kapınıza. Adam gece böyle bir kadın nasıl bana baktı diye size bakmasını bile siz sevgi anlamışsınız. Bence artık ciddi manada kendinize biraz değer verin, hayatınızda illa erkek olmak zorunda değil. Hayatınıza alacağınız adam biraz emek harcasın, uğraşsın izin verin.
Muhtemelen o adam için siz büyük balıktınız, normal şartlarda elde edemeyeceği bir kadını sizin duygusal hezeyanlarınızdan kaynaklı olarak elde etmiş, o yüzden sizin peşini bırakmıyor, diğer kadınlada sizinleyken törpülemek zorunda kaldığı barzo tarafını besleyip ego tatmin ediyormuş işte. Sizde o adamı gerçekte sevmiyordunuz, sadece adamın size karşı sergilediği kıro bile olsa senden vazgeçmem havaları sizin o sevgisiz tarafınızı besliyordu bana göre.
Bakın cinsellik yaşamanız tamamen sizin tercihiniz ancak duygu olmadan yaşadığınız bu cinsel hayat, babanızın annenizle geçmişi ve size karşı tutumu birleşince bence sizi duygusal yönden zayıf ve sevilmeyen biri olduğunuzu düşündürüyor. Bence kadın erkek ilişkilerine bakış açınız baştan itibaren yanlış ilerlemiş, belkide babanıza ve ailenize tepki olarak ilişkilerinizde temele hep dugu değil, cinselliği koymuşsunuz, erkekleride kullandığınız veya sizi kullanan varlıklar olarak kodlamışsınız. Bir tür alışveriş gibi. O yüzden cinsellik yaşadığınız ve size en ufak karşılıksız bir yakınlık gösteren erkeğe gereğinden fazla bağlanıp, hata ve yanlışları görmezden geliyorsunuz. Yardım alacağınızı söylemiştiniz daha önce umarım biran bulursunuz ve kadın erkek ilişkilerine bakışınızla ilgili sorunlarıda çözersiniz.
Yani saçma sapan bir durum. Ben de öyle düşündüm. Kız da sevgili değiliz diyor. Benim parmağımda yüzük. Yani neyin kafası bu?Seni onla degil ama onu senle aldatmis yani
Sevgiliniz şerefsizligin kitabini yazmiş resmenHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Daha önce bu kadından hoşlanmıyorum bence sizin aranızda bir şey var demistim. Sen kafayı yemişsin demisti. Zaten bu yanıltan anlamam lazımdı, klasik erkek yalan gizleme yaniti.Sevgiliniz şerefsizligin kitabini yazmiş resmen
Konu sahibinin olaylara bakışı,kendisini koyduğu yer Amerikan dizisi gibi. Günübirlik derinliksiz ilişkiler , anında neeexxt diye daldan dala atlamalar, konya ovası genişliği,partilemeler falan.Ben sizin başından beri karakter yapınızın duygu olmadan cinselliğe dayalı ilişkiye uygun olduğunu düşünmüyorum. Tamam o an için yaptığınızdan keyif alabiliyor olabilirsiniz ama sonrasında böyle ilişkilerin size zarar verdiğini ve savunmasız bıraktığını, saçma sapan adamların en ufak insani hareketini gözünüzde çok büyüttüğünüzü görüyorum.
yine birakmayacakİsabet olmuş. Yoksa senin bırakacağın yoktu bu adamı. Dünkü konunda da belliydi zaten normal bir arkadaşlık olmadığı.
Inan bu ilişkim ve ayrılığından itibaren libidom öyle düştü ki. Sevişesim yok, oturup bir erkekle kahve içesim bile yok. Elime iki üç fırsat geçti degerlendirmedim, istemedim. Uzun bir süre seks yapmayı düşünmüyorum. Duygusal bir yönü de var bu kararımın tabi.Konu sahibinin olaylara bakışı,kendisini koyduğu yer Amerikan dizisi gibi. Günübirlik derinliksiz ilişkiler , anında neeexxt diye daldan dala atlamalar, konya ovası genişliği,partilemeler falan.
Ama içinde ,özünde Kore dramasi yatıyor. yatarken saçımı oksadi, hastayken çorba yaptı, saçlarımı bağladı diye bad boy oğlanlara aşık olması falan.
Hatta konu sahibi, çalışıyorsun,bilmem boş vaktin olur mu ama "because this is my first life' var netflixte. Oradaki uzun boylu kızı sana benzetiyorum ben. O da aslında özünde hassas ve sevilmeye aç bir kız. Ama bazı aile problemlerinden ve hırçın kişiliğinden dolayı onu sevmeye hazır insana bile "bana yatak arkadaşı gerekiyor,böyle zirvaliklarla geleceksen git" diyebiliyor. Toplam 16 saatte bitecek bir seri, tavsiye ederim^^ hem ayrılık zamanı Kore dramasi izlemek on numara aktivitedir, herkese iyi gelir
Gördüm. Hatta ilk tanıştığımızda ben istemedim onu, bir süre peşimden koştu, umudunu kesti. Sonra ben bir atak yaptim, biraz boşlukta olduğum bir dönemde.Ya valla o kadar insan girdi hayatıma, hiç bu adam gibi tiplerle karşılaşmadım. Hayatıma giren bütün erkekler nispeten düzgün insanlardı. Bir tuhaflık görürsem görüşmeyi kesiyordum çünkü. Ya da ilk tanıştığımda bile anlayıp samimi olmamaya çalışıyordum. Red flag diyorlar ya buna, siz red flag'leri iyi göremiyorsunuz belli ki. Görebilseydiniz iş bu seviyeye gelmeden biterdi. Gözünüz biraz daha açık olmalı.