- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Alacağım, bir arkadaşım iyi birini önerdi.Aklımda nedense öyle kalmış. Peki neden almıyorsun, başka yerlere bakabilirdin, en kötü ne olabilirdi ki?
Hadi inş.Alacağım, bir arkadaşım iyi birini önerdi.
E tabii ki ayrıldıkSiz hala bu adamdan ayrılmadınız mı? Valla siz akıllanmazsınız.
İlerisi için istediğim kariyerimin devamlılığı, güzel bir aile kurmak. Malum aile kurmak daha doğrusu çocuk sahibi olmak için de belli bir yaşımız var. Sanırım bu da beni gerip ilişkiden ilişkiye konduriyor.Sevgili meredith, size uzun zamandan sonra ilk kez yorum yapacağım. Babanızla ilgili olan travmanız hakkında sizi savunup sizi anlayıp hak vermeye çalışmıştım. Hatta konularınızı çok iyi bilen üyelere neden bu kadar sert çıkış yaptınız diye sormuştum. O an anlam verememiştim ama artık konularınıza az buçuk aşinayım. Ve dışarıdan göründüğü kadarıyla, hep bir bahanenin arkasına sığınma eğiliminiz var.
Yaptıklarınızın sorumluluklarını almıyorsunuz, almak zorunda kaldığınızda da hep sizi mağdur durumuna sokan bir şeyler yaşamış oluyorsunuz.
Yapmayın. Ben artık o konuda size kızan üyelere hak veriyorum. Mantıklı davranmıyorsunuz. Ve bunu da bilerek yapıyorsunuz.
Açıkçası bahsettiğiniz kadar cool ve business woman olmadığınızı düşünüyorum. Çünkü geçenlerde bize burada sizin kadar zaman harcayamam işim gücüm var diye dalga geçmiştiniz ama hiç de öyle değilsiniz bence.
Yaşamınızda olan bitenlerin günahını çıkarmak veya onaylanmak için devamlı buraya yazıyorsunuz. Burada size gösterilen ilgi hoşunuza gidiyor. Hatta bundan besleniyorsunuz.
Seks hayatınız kimseyi ilgilendirmez açıkçası umrumda da değil. Ama bazı şeylerin dozunda bırakılması lazım. Siz seks de dahil olmak üzere hayatınızdaki birçok şeyin limitini zorluyorsunuz artık.
Üzgünüm ama konunuza da inanmıyorum. Bize bir şey ispat etmek zorunda elbette değilsiniz, ama artık dışarıdan bir bütün olarak okuyup yorum yapan bizlere geçmiyor hikayeniz. Olmuyor. Bence terapi alıp biraz kendi ruh sağlığınızla ilgilenin. Hayat böyle geçmez. Genç kalmayacaksınız her zaman. İleride nasıl bir yaşamınız olsun istiyorsunuz onları da düşünün. Bu yol bence yol değil.
Sadakatsiz volkan vakası.. kesin ikinizi de aynı anda seviyordur o şimdiHayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmışSadakatsiz volkan vakası.. kesin ikinizi de aynı anda seviyordur o şimdi
Sen pikaçu musun kızım?Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Ablacım ben de güzel seçim bro demedim. Sungurlu bir iki laf edip kapattımSen pikaçu musun kızım?
İlerisi için istediğim kariyerimin devamlılığı, güzel bir aile kurmak. Malum aile kurmak daha doğrusu çocuk sahibi olmak için de belli bir yaşımız var. Sanırım bu da beni gerip ilişkiden ilişkiye konduriyor.
Olayın endüstri meslek lisesinde geçtiğine eminim artıkBilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Sen pikaçu musun kızım?
Taksi durağında geçiyor o da kabul mü, arkadan telsiz sesi falan geliyo jdjjsOlayın endüstri meslek lisesinde geçtiğine eminim artık
Kurtulmussunuz böyle düşünüp hayatınıza devam edin..Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Akasya Durağı Sinan ve Alikemal ikilisi bu adamlarTaksi durağında geçiyor o da kabul mü, arkadan telsiz sesi falan geliyo jdjjs
Ayı diyorduk, saçımı okşuyor, gelirken eli kolu dolu geliyor diyordu. İyi oldu, elleme.hırbo ağır mı oldu diye düşündüydüm yazarken ama seni seçtim ne ya