Aldatılıyormuşum...

Sevgilisi varken seninle onu aldatan aranızda dağ gibi fark olan birine üzülme bugüne kadar yaşadıklarınız tiyatroymuş bundan sonra kandırılmayacağına sevin. Üç gün bir ay bir süre sonra nasılsa geçecek. Şimdi çok taze tabi.

Sevgili meredith, size uzun zamandan sonra ilk kez yorum yapacağım. Babanızla ilgili olan travmanız hakkında sizi savunup sizi anlayıp hak vermeye çalışmıştım. Hatta konularınızı çok iyi bilen üyelere neden bu kadar sert çıkış yaptınız diye sormuştum. O an anlam verememiştim ama artık konularınıza az buçuk aşinayım. Ve dışarıdan göründüğü kadarıyla, hep bir bahanenin arkasına sığınma eğiliminiz var.

Yaptıklarınızın sorumluluklarını almıyorsunuz, almak zorunda kaldığınızda da hep sizi mağdur durumuna sokan bir şeyler yaşamış oluyorsunuz.

Yapmayın. Ben artık o konuda size kızan üyelere hak veriyorum. Mantıklı davranmıyorsunuz. Ve bunu da bilerek yapıyorsunuz.

Açıkçası bahsettiğiniz kadar cool ve business woman olmadığınızı düşünüyorum. Çünkü geçenlerde bize burada sizin kadar zaman harcayamam işim gücüm var diye dalga geçmiştiniz ama hiç de öyle değilsiniz bence.

Yaşamınızda olan bitenlerin günahını çıkarmak veya onaylanmak için devamlı buraya yazıyorsunuz. Burada size gösterilen ilgi hoşunuza gidiyor. Hatta bundan besleniyorsunuz.

Seks hayatınız kimseyi ilgilendirmez açıkçası umrumda da değil. Ama bazı şeylerin dozunda bırakılması lazım. Siz seks de dahil olmak üzere hayatınızdaki birçok şeyin limitini zorluyorsunuz artık.

Üzgünüm ama konunuza da inanmıyorum. Bize bir şey ispat etmek zorunda elbette değilsiniz, ama artık dışarıdan bir bütün olarak okuyup yorum yapan bizlere geçmiyor hikayeniz. Olmuyor. Bence terapi alıp biraz kendi ruh sağlığınızla ilgilenin. Hayat böyle geçmez. Genç kalmayacaksınız her zaman. İleride nasıl bir yaşamınız olsun istiyorsunuz onları da düşünün. Bu yol bence yol değil.

İlerisi için istediğim kariyerimin devamlılığı, güzel bir aile kurmak. Malum aile kurmak daha doğrusu çocuk sahibi olmak için de belli bir yaşımız var. Sanırım bu da beni gerip ilişkiden ilişkiye konduriyor.

Sadakatsiz volkan vakası.. kesin ikinizi de aynı anda seviyordur o şimdi

Sadakatsiz volkan vakası.. kesin ikinizi de aynı anda seviyordur o şimdi
Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış

Sen pikaçu musun kızım?

konunu gündüzde okumuştumda yorum yapmamıştım. ama şuna ne alaka yahu yazmak istedim. kaç yaşındasın ki allasen.
kız bi sayfa yazı yazmış verdiğin cevap yine saçma sapan bir bahane
neyseki aldatılmışsın akım bkum derken evlenecektin taksiciyle.
ilişkiden ilişkiye konma sebebin bu aile kurmak vs olsa düzgün tiplerle ilişki kurarsın.
senin sevgililerin hep nasıl desem hırbo tipler.

Olayın endüstri meslek lisesinde geçtiğine eminim artık

Kurtulmussunuz böyle düşünüp hayatınıza devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…