- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Sinan bıyıklı olan Ali Kemal de ince, Karadenizli olan miAkasya Durağı Sinan ve Alikemal ikilisi bu adamlar
Ta kendisiSinan bıyıklı olan Ali Kemal de ince, Karadenizli olan mi
Tamam ama benim yorumumla ne alakası var şimdi bu cevabınızınİlerisi için istediğim kariyerimin devamlılığı, güzel bir aile kurmak. Malum aile kurmak daha doğrusu çocuk sahibi olmak için de belli bir yaşımız var. Sanırım bu da beni gerip ilişkiden ilişkiye konduriyor.
Konuma her zaman konumla ilgili yorum yapılmadığına göre, ben de son yazdığın gelecek zimbirtisi ile ilgili yazmış olabilirim dimiTamam ama benim yorumumla ne alakası var şimdi bu cevabınızın
İki üç sahne açim de izleyip neşelenem bari Sinan'ın bıyıklarını bürmesi falanTa kendisi
Şaka mı bu yaa, ıyy... seni seçiyormuş ha. Kimmiş ki bu adam? Bulunmaz hint kumaşı mı zannediyor kendini? Allah'ın üçkağıtçı yalancı esnaf kılıklı taksicisine kendini aşırı değerli hissettirmişsiniz. Yazık valla. Bu noktadan sonra bir saniye bile ayırmamanız lazım bu işlere. Üzerine düşünmeye bile değmez.Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Arada bi stalk perileri geliyor hatunla takiplesiyorlar mi bak bak diye onları defetmeye uğraşıyorumŞaka mı bu yaa, ıyy... seni seçiyormuş ha. Kimmiş ki bu adam? Bulunmaz hint kumaşı mı zannediyor kendini? Allah'ın üçkağıtçı yalancı esnaf kılıklı taksicisine kendini aşırı değerli hissettirmişsiniz. Yazık valla. Bu noktadan sonra bir saniye bile ayırmamanız lazım bu işlere. Üzerine düşünmeye bile değmez.
Boş versene artık bu kekoyu. Gitsin nargilesini içsin tesbihini çeksin (böyle hayal ettim neden bilmiyorum).Arada bi stalk perileri geliyor hatunla takiplesiyorlar mi bak bak diye onları defetmeye uğraşıyorum
Müsait bir yerde ineceğim deseydin keşke, taksimetre çok yazmasın.Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Iddiasına var mısın böyle olmayacağına AtartŞimdi bu taksici allem eder kallem eder gelir ve su cümleleri kurar :
Anam avradim olsun meredith karı bana yapıştı psikopatin biri kurtulamıyorum yapıştı yakama.senden önce öylesine takılıyorduk ,inancın olsun bi kere bile uyurken senin saçlarını oksadigim gibi sevmedim onu affet beni evlenek...
Öbürüne gider ; yavrum acıyordum ona sevgiye şefkate muhtaçtı kıyamadım ne yapsaydım insanlık yaptım annadin mi? Gel gadasini sevdigim kadınım
Iki hafta sonra bdv de konu açılır : Malum kisiye haksızlık etmişim galiba yalnızca beni seviyormuş o kadar özlemistim ki sarılıp uyumayı hem annemi de aramış bidaha meredith i uzmicem diye söz vermiş..
Iddiasına var mısın böyle olmayacağına Atart
Her seyin bir zorlugu var kolay olan ne var ki hayatta? Kendinizi sikmayin, aglayasiniz mi geliyor aglayin ne yapmak istiyorsaniz onu yapin bir gun boyunca dokun icinizi uzuntunuzu. Daha sonra yazin bir kagida onun eksilerini olumsuz ozelliklerini, ve o her akliniza geldiginde okuyun, kendinize telkinde bulunun zaten sizi haketmeyen birini niye hayatinizda bulundurasiniz ki? Bir kapi kapanir digeru acilir hayatinizda tikaniklik olusturmamaya calisin. Yeni hobiler edinin, akliniza o geldiginde gundeminizi ve yaptiginiz seyi degistirin. Biliyorum aklimda o icimden bir sey yapmak gelmiyor oylece durup aglamak istiyorum da diyebilirsiniz ama siz boyle caninizi siktiginizda degisecek mi, sizi degerli bir mucevher gibi hissettircek birinin karsiniza cikmasi icin belkide onun gitmesi gerekliydi, bilemeyiz. İcinizden bi sey yapmak gelmese bile zorlayin kendinizi havanizi değiştirir en azindan.Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti
Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.
Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.
Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.
Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Benim de aynı şekilde. Hatta çocuk “tam 24 saattir sevgiliyiz
Beni tek kelime etmeden terk eden aslında hiç sevmemiş olan sevgilim de saçımı okşardı
Aaaa bak sizi seçiyormuş işte ne büyük lütuf Allah razı olsun ya bi ara da gelip bizi seçsin de keyiflenelimBilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Seni mi seçiyormuş? Pardon? Hala seçebileceği bir şey olduğunu düşünmesi ilginç. Egoya bak, dağ gibi mübarek!Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Taksici kimsesiz gecelerin tesbihli prensiSeni mi seçiyormuş? Pardon? Hala seçebileceği bir şey olduğunu düşünmesi ilginç. Egoya bak, dağ gibi mübarek!
Taksici kimsesiz gecelerin tesbihli prensi
Arkadaşı ile beraber kafa bulmuşlar.Bilmediğim bir numaradan arandım. Açtım, arkadaşına arattırmış. Arkadaşı şey diyo XXX çok üzgün, üzüntüden konuşamıyor. Seni çok seviyormuş. Seni seciyormus. Yanına gelmek istiyormuş ama gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış
Uzun zaman gözünün içine baka baka aldatmış, hala öpme bisey yapma peşinde.
Gelirse öpmeden sarılmadan duramazmış, hele hele.
Oğlum iki senedir çatır çatır aldatmışsın, foyan ortaya çıkmış. Suçunla dur bari di mi? Daha yok seni seçtim yok öperim, yok sararım. Bu ne yav? Ben aldatmış olsam bu kadar sıvamazdım şahsen. En azından bir süre gözüne gözükme de sonra adam gibi bir konuşma hazırla da öyle çık karşısına. Ne bileyim ya, aşırı sakil hareketleri var adamın.