Meredith grey ile ben de aynı noktaya takıldım. Bir yazısında, ben uyurken saçlarımı oksayip öpüyordu demişti. Bizim kizlar da hemen, hepsi yapar, normal bu demişlerdi.
Bunu her sevgili yapmaz arkadaşlar. Bu o kadar basit bir şey değil. Kim sevgilisinin hem de o uyurken saçlarını öpüp koklar. Her sevgili bunu yapıyorsa, burada açılan konular ne o zaman?
Bence çok sıradan bir cicim ayı aktivitesi. Sen uyurken saçını okşamasi, gözünü açtığında karşısında seni izleyen sevgiliyi bulma, kolunu yastık yapıp uyudugun zaman karincalandigi halde ve rahatsız olduğu halde sen rahat uyuyosun diye istifini bozmama falan.
Özel bir durum olduğunu düşünüyorum, bir sürü erkekte benzer davranislari ben gördüm. Hayatın doğal akışında ,klasikleşmiş flört aktiviteleri bunlar.
Ben de mesela özellikle bir yeşillik varsa şarkı söyleyip saç okşayıp flörtümü uyutmaya bayılırım,arada alnından gözünden öperim falan. Sarki dediğim de genelde keloglandan 'sen bir aysin ben kara gece'
Saçlar bana çekici geliyor:)
Elele tutuşup yürürken elini öper ya da kalbime bastırır gülümserim. Yolumu uzatıp on dk görüşelim , sarılalim diye iş yerinin/evinin oradaki durakta beklerim falan.
İlginçtir ama bu çok seviyorum anlamına gelmiyor
sadece sevgisini göstermeyi seven biriyim, cumartesi böyleyken pazartesi bir hareketine bozulup noktayı koyabilir, birkaç günde olayı sindirip normal hayatıma donebilirim.
Benim hayatıma girmiş insanlar mesela kısa bir süre sonra "aşkla bakiyordu, yolda beni görünce koşup kucağıma atlıyordu,beni unutamamistir" falan dese doğru bir önerme olmaz.
O yüzden bu adamın gece kalkip saç oksamasi falan , ya o an öyle yoğun bir duygu hissettiğinden ya da çakal herif, kızın şefkat eksikliğini anlayıp buradan yürüdüğünden.