Aldatılıyormuşum...

öğrenmen iyi olmuş kurtuldun işte içinde şüphe de kalmayacak iyi ki bitti diyeceksin.bir süre sevgili işine de ara ver kafanı dinle
Verdiğim yanita kızacaksın ama hislerim tamamen bitmiş değil. O yüzden en azindan birkac ay ne bir erkekle konuşmak ne de sevişmek istiyorum. Onun dışında başka birine dokunma düşüncesi bile rahatsız ediyor. Tabi zamanla hislerim de suyunu çekecek, onu da unutacağım.

Verdiğim yanita kızacaksın ama hislerim tamamen bitmiş değil. O yüzden en azindan birkac ay ne bir erkekle konuşmak ne de sevişmek istiyorum. Onun dışında başka birine dokunma düşüncesi bile rahatsız ediyor. Tabi zamanla hislerim de suyunu çekecek, onu da unutacağım.
his hemen bitmez zaten o normal.reelde görüşme kapat bu defteri yeter

his hemen bitmez zaten o normal.reelde görüşme kapat bu defteri yeter
Neyse bence gizemi bitirip buradan yazayım yaptigim seyi. Ona tonla bana yakışmayacak hakaret ettim o cepte de, aldatılmış-kandırılmış pozisyonda olmak beni rahatsız etti. O asıl bu durumu yaşasın diye; eski flörtlerimle olan rahatsız olacağı birkac konuşmayı ss attım. Sen beni aldattığını sanarken boynuzların evine sigmiyordu dedim.
Yaptığım hoş bir şey değil ama o da kendini kötü hissetsin istedim, aldatılma hissini yaşasın. Ayrıca erkekler gururu tutar bana geri dönme yollarını aramaz böylelikle dedim.

Neyse bence gizemi bitirip buradan yazayım yaptigim seyi. Ona tonla bana yakışmayacak hakaret ettim o cepte de, aldatılmış-kandırılmış pozisyonda olmak beni rahatsız etti. O asıl bu durumu yaşasın diye; eski flörtlerimle olan rahatsız olacağı birkac konuşmayı ss attım. Sen beni aldattığını sanarken boynuzların evine sigmiyordu dedim.
Yaptığım hoş bir şey değil ama o da kendini kötü hissetsin istedim, aldatılma hissini yaşasın. Ayrıca erkekler gururu tutar bana geri dönme yollarını aramaz böylelikle dedim.
Boynuz mu yarıştırdınız aman ne güzel.

Her sevgilinin yaptığı değil, yapması gereken dedik daha çok. Sevgili dediğimiz insanın bizi sevmesi gerek , değil mi? Aksi durum mantık ilişkisinde olur , aşk diye yutturuluyorsa bilemeyiz tabi.

Benim evlenmeden once gayet sevistikten sonra sarilip uyudugum bir fuckbuddy`im vardi. Beraber yemek yapip, yer, sarmas dolas film izler sonra sevisip sarilarak uyuduktan sonra sabah ilk uyanan kahveyi yapardi, sonra da islere dagilirdik. Ama iliskimizin dogasi bundan ibaretti, bir ask yoktu, sadece ten uyumu olan ve birbirine deger veren iki insandik. Sevgili olmayi dusundugum biri olmadi hicbir zaman. Simdi ikimiz de baska kisilerle evliyiz. O yuzden bence buyuk bir isaret degil bu.

Benim evlenmeden once gayet sevistikten sonra sarilip uyudugum bir fuckbuddy`im vardi. Beraber yemek yapip, yer, sarmas dolas film izler sonra sevisip sarilarak uyuduktan sonra sabah ilk uyanan kahveyi yapardi, sonra da islere dagilirdik. Ama iliskimizin dogasi bundan ibaretti, bir ask yoktu, sadece ten uyumu olan ve birbirine deger veren iki insandik. Sevgili olmayi dusundugum biri olmadi hicbir zaman. Simdi ikimiz de baska kisilerle evliyiz. O yuzden bence buyuk bir isaret degil bu.
E çünkü cinsel çekim, ten uyumu, kafalar da uyuşuyorsa daha ne olsun. Dokunmalara doyamamak için öyle ölüm ölüm aşık olmaya gerek yok. Aynen.

Meredith grey ile ben de aynı noktaya takıldım. Bir yazısında, ben uyurken saçlarımı oksayip öpüyordu demişti. Bizim kizlar da hemen, hepsi yapar, normal bu demişlerdi.

Bunu her sevgili yapmaz arkadaşlar. Bu o kadar basit bir şey değil. Kim sevgilisinin hem de o uyurken saçlarını öpüp koklar. Her sevgili bunu yapıyorsa, burada açılan konular ne o zaman?
Bence çok sıradan bir cicim ayı aktivitesi. Sen uyurken saçını okşamasi, gözünü açtığında karşısında seni izleyen sevgiliyi bulma, kolunu yastık yapıp uyudugun zaman karincalandigi halde ve rahatsız olduğu halde sen rahat uyuyosun diye istifini bozmama falan.
Özel bir durum olduğunu düşünüyorum, bir sürü erkekte benzer davranislari ben gördüm. Hayatın doğal akışında ,klasikleşmiş flört aktiviteleri bunlar.
Ben de mesela özellikle bir yeşillik varsa şarkı söyleyip saç okşayıp flörtümü uyutmaya bayılırım,arada alnından gözünden öperim falan. Sarki dediğim de genelde keloglandan 'sen bir aysin ben kara gece' 😅 Saçlar bana çekici geliyor:)
Elele tutuşup yürürken elini öper ya da kalbime bastırır gülümserim. Yolumu uzatıp on dk görüşelim , sarılalim diye iş yerinin/evinin oradaki durakta beklerim falan.
İlginçtir ama bu çok seviyorum anlamına gelmiyor 🙈 sadece sevgisini göstermeyi seven biriyim, cumartesi böyleyken pazartesi bir hareketine bozulup noktayı koyabilir, birkaç günde olayı sindirip normal hayatıma donebilirim.
Benim hayatıma girmiş insanlar mesela kısa bir süre sonra "aşkla bakiyordu, yolda beni görünce koşup kucağıma atlıyordu,beni unutamamistir" falan dese doğru bir önerme olmaz.
O yüzden bu adamın gece kalkip saç oksamasi falan , ya o an öyle yoğun bir duygu hissettiğinden ya da çakal herif, kızın şefkat eksikliğini anlayıp buradan yürüdüğünden.

Şey mi bu, bak siz bana dün böyle böyle dediniz ama ben haklı çıktım konusu.
Ayyyyynen öyle ✌️ Bir ara da yine benzeri konu açmıştı taşlanınca sonraki gün babamla ilişkim kötü o yüzden saçma sapan adamlarla seksle tatmin oluyorum temalı konu falan açmıştı sjdjfjdkdk

Şey mi bu, bak siz bana dün böyle böyle dediniz ama ben haklı çıktım konusu.
Neyse sen yazmışsın benim yorulmama gerek kalmamış üzücü valla bi tedavi falan olsa keşke

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Tam olarak nokta atışı olmuş. Psikolog olduğunuzu düşündüm. Ekran görüntüsü alıp ara ara okuyacağım.
Ilk defa bu ilişkimle/bitişiyle birlikte erkeklere hatta cinsellige karşı soğuma hissettim. Eski Meredith olsa bu ayrılıktan sonra direkt biriyle sevişirdi. Elime bu fırsat geçmişken kullanmadım mesela.
Ama bir sorunum daha var. Hep kendi tabiatıma aykırı tipleri seçiyorum. Bunun sebebi ne ola ki? Sizin bir tahmininiz olabilir mi?
Psikolog değil avukatım ama aile hukuku alanında çok çalıştığım ve onlarca boşanmaya şahit olduğum için kadın erkek ilişkilerinde baya bir tecrübe edindim😊😊😊. Bence siz kendinize aykırı tipleri seçmiyorsunuz siz direk kıro ve daha anadolu tipi adam seviyorsunuz, zira o tip karakterlerin sözde aşkını ifade etmek için kadını yer yer kıroluğa varan sahiplenici tavrı sizi cezbediyor. Bakın kendinizle ve geçmişinizle barışmadan ben sağlıklı bir kadın erkek ilişkisi yürütebileceğinizi düşünmüyorum. Cinsellik genç bir kadın için önemlidir ancak siz cinselliği farkındamısınız bilmiyorum ama hem ruhsal yaranızı bastırmak, birazda babanızdan kendinizce intikam almak için kullanıyorsunuz. İstediğiniz tek gecelik ilişki tarzı bir yaşam olsa erkeklerin en ufak duygusal hareketlerine bu kadar anlam yüklemezdiniz.Sizin istediğiniz aslında normal duygusal bir ilişki ama böyle bir ilişki yaşadığınızda babanızın hoşuna gideceğini ve dikkatini çekmeyeceğini düşündüğünüz için istemiyorsunuz, bu adamla bile içten içe babanızın dikkatini ve tepkisini çekmek için evlenmeyi düşündünüz bana kalırsa. Zira eğitimli kariyerli kızının yapacağı böyle bir evlilik onun baya dikkatini çekip canını sıkardı.Artık bir durun kendinizi dinleyin, bakın herkesin geçmişinde yaraları var ama önemli olan bunları aşabilmek ve bence sizinde hem babanızı hem de anne babanızın kötü biten ilişkisini aşma zamanınız gelmiş. Siz bilerek ya da bilmeyerek annenizin evliliğinde yaşadığı durumda kalmamak için, erkeklerle ilişkilerinizi çok basit bir alışverişe indirgemizsiniz, hiç kimse sizi üzemesin diye herşeyi cinsellikle çözmeye uğraşıyorsunuz ama sırf cinsel tatmin size yetmiyor, o yüzden normalde kriteriniz bile olmayan sırf cinsel performansı yüksek diye hayatınıza aldığınız adamların en ufak duygusal yakınlığına böyle tutuluyorsunuz. Herkes babanız değil, her ilişkide onların evliliği değil illa evlenmek zorunda da değilsiniz ama bence partner seçerken daha seçiçi olmanız sadece yatağınızı değil hayatıda paylaşabileceğiniz bir ilişki çeşidine yönelmeniz ve partnerinize sizi kazanması için emek verecek kadar kendinizi sevmenizi tavsiye edebilirim.

Geçmişten bahsediyorum hani bu adami tanımadan öncesinden falan, o konuşmalar 🤦🏻‍♀️
Neden saklıyorsun o konuşmaları? Telefonunda şöyle bir şey mi var?
images (2).jpeg

Bana attığın ss leri taksicinin seni aldattığı kadının sana dün attığını nerden bileceğiz? Belki bütün bu olaylar yaşanalı birkaç hafta oldu, sen bize 2 gündür yaşıyorsun gibi anlatıyorsun? Çok gördük de burda .

Emin ol cok uzulmustur🙄 adamin umru degilsin demek ki aldatilan bile degilsin, senle baskasini aldatmis.. arada cerez niyetine yani…aldatilmak herkeste ayni etkiyi birakmaz.

Ama simdi uyuyan bir insanla uyanık bir insanınkini okşamak farklı ya jdjdjd
Of Meredith!
Saç okşamanın dışında benim için neler neler yapan herif, ayrılırken ciğerimi söktü, biliyor musun?
Bana özel iki kişilik doğum günü partisi planlayan, sana sevdiğin tatlıyı aldım in aşağı al diye mesaj atan, ağlamaktan cümle bile kuramazken telefonlarda 2-3 saat beni dinleyen herif kalbimi deşti. Yanında hıçkıra hıçkıra ağladım da öylece izledi. :olamaz:
Ben de inanamamıştım nasıl yapabildi, bana nasıl kıyabildi diye.

Son düzenleme:
X