Aldatılıyormuşum...

Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti

Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.

Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.

Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.

Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
Hiç şaşırmadım desem🙄 Konu açıyosun aklın yolu bir yorumlar yapıyoruz herkesi tersliyosun. Olucağı da bundan farklı değildi zaten. Bu adamdan ne bekliyodun gerçekten insan sana hayret ediyo . inşallah aklın başına gelicek başına iş açmadan

Hiç şaşırmadım desem🙄 Konu açıyosun aklın yolu bir yorumlar yapıyoruz herkesi tersliyosun. Olucağı da bundan farklı değildi zaten. Bu adamdan ne bekliyodun gerçekten insan sana hayret ediyo . inşallah aklın başına gelicek başına iş açmadan
Bak adam bana uygun değildi, herkes olmaz dedi tamam.
Ama davranışları seven bir insanın davranışları gibiydi. Çoğu kişi de sanirim buna hemfikirdi. Kaç kişi beni aldatıyor olduğunu düşünürdük ki?
Neyse zaten konu şu ben bu üzüntüyü nasıl atlatırım?

Ama davranışları seven bir insanın davranışları gibiydi. Çoğu kişi de sanirim buna hemfikirdi. Kaç kişi beni aldatıyor olduğunu düşünürdük ki?
Davranışları da size körkütük aşık insan davranışları değildi. Olması gereken davranışlardı ama sizin bu konuda şemanız o kadar boş ki adamı kafanızda muhteşem bir yere koyuyordunuz.

Kendi kendinize atlatmaya çalışmayın. Mutlaka yardım alın çünkü sizin aldatılmaktan önce sevme sevilme konusunda çok büyük yanılgı ve eksikleriniz var. Bunları düzeltmezseniz benzer ilişki yaşamanız çok normal.

Ha bence bir süre de ilişki detoksu yapın.

Davranışları seven bir insan davranışları değildi ki. Sen seven insan görmemişsin. Bu adamın elle tutulur yanı yoktu.
Dün de yazdık sana, psikiyatriye görün terapiye başla.Bu kötü ya da yanlış bir şey değil. Toparlanmaya başladıktan sonra bu adama verdiğin tavizden utanıcaksın o derece.

Hatırlıyorum sizi
aranızda baya statü ve eğitim farkı olan ama sabaha kadar size kıyamayan üstünüzü örten taksici bu dimi
Allahın iyi kuluymuşsunuz
Daha ne diyelim bu saatten sonra size ulaşmasına asla müsaade vermeyin
Herşey gelirgeçer
yüzünü erken görmüşsünüz

Meredith hayatındaki erkeklere köpek çekerken, nasıl diyeyim senin peşinde koşmalarını sevip genelde açık ilişki üzerine yaşamayı tercih edip onların böyle senin için çırpınmalarını zevkle izliyordun.
Sonra en olmaz sorunlu tiplere de genelde aşık oluyordun.
Sorun sende.
Kimsede degil.
Kendine yediremediğin taksicinin sana bunu nasıl yapabilmiş olması, çünkü onu tercih etmiş ve kendinden aşagı bir statüte görüyor ve sana senin kafanca tapması bildigin seni ihya ediyordu.
Şimdi anladın mı hayatın bazı gerçeklerini ?
Hayatta herkese köpek çekerek ilerleyemezmiş insan.
Birileri de döner ona köpek çekermiş felan filan işte.
Tuvaletleri bile sizden farklı (!) JKABFHHAFJKDAF hala gülüyorum buna bir adamceyizle evlenecegim demen bile komediydi zaten.
Aşk ve seks detoksu yap biraz.
Şeyinin kurbanı olacaksın bir gün.

Yani sövme konusundaki bütün yeteneklerimi icra ettim. Dönmeye yüzü olmaz. Kaldı ki asla asla asla. Beni aldatan biriyle yapamam.
Yapmayın zaten hayatınıza bakın.
Sizi üzdügünü hayatı yaşamanıza engel oldugu mutluluğuna kapılmaması için yiyip içip gezin çalışın.olanlar oldu acı çektiniz ve bitti

Hayatımdaki insanın, bir kadın arkadaşından nedense rahatsız olup iletişimini bitirmesini istemiştim. O da tamam canim deyip instagramdan falan silmişti

Neyse dün akşam telefonuma bir mesaj geldi, o kadından. Çok fazla detaya girmek istemiyorum ama sevgilimle bizden bile önce 2 yıldır flört ettiklerini söyledi.
Kız bir süre önce onun telefonunda benim mesajımı görmüş, sormuş. Uzakta oturuyorum hiç görüşmedik silerim demiş. Daha sonra hayatımdaki insan Covid olduğunda kız Meredith'ten bulaşmıştır demiş o da başlayacağım Meredith'e diye yazmış.
Sonra kadın mevzuyu anlayınca kurtulamıyorum Meredith'ten falan demiş ama her ayrıldığımda kapımda biten, anneme yazan oydu. Kız niye beni instagramdan sildin hangi kız saldırdı demiş, o da kimse seni sildiremez ben istersem silerim :) demiş.

Sanirim aldatma eyleminden çok hakkımda dedikleri yaraladı beni.
Bu adamın beni sevdiğine inanıyordum yaptıklarıyla.

Covidken geldi yanımda oldu, annemle tanıştı, ayrıldım izin vermedi kapıma dayandı vs.

Üzüldüm, bu üzüntüyü nasıl atlatacagimi bilmiyorum açıkçası.
neyse en azından artık evlenmezsin zaten olmayacak bişeydi ama aldatması kötü olmuş tabi

Olaylar jet hızıyla ilerlemiş neyse ki hemen ogrenmissin aldattığını. Daha önce de başına geldi ilkini atlatan bunu da atlatır mi diyelim ne diyelim😕

En iyi terapi bir işle meşgul olmak ve ruhuna iyi gelen müzik dinlemek böyle ,böyle atlatılır seni öldürmeyecek dert seni güçlendirir ,hayattan herkes darbesini alıyor ama farklı şekilde

En iyi terapi bir işle meşgul olmak ve ruhuna iyi gelen müzik dinlemek böyle ,böyle atlatılır seni öldürmeyecek dert seni güçlendirir ,hayattan herkes darbesini alıyor ama farklı şekilde
Yani 3 çocuğumla ortada kalmadım ya. Geçecek belki seneye hatırlamayacagim bile diye düşünüyorum mantıklı düşünebildiğim anlarda.
Mesaiye falan kalırım kendimi oyalarım.

Şöyle düşün; bu adam sana göre değildi ama yine de kopamıyordun. Şimdi istesen de birlikte olamazsın. Sen ayrılamayınca evren ayırdı sizi, seni ayrılma zahmetinden kurtardı 😂

Erkeklere ben artık asla güvenemiyorum. Kimse için kesinlikle aldatmaz demem. Mesela beni her ortamda öven, gözümün içine bakan, sürekli vakit geçirmek isteyen, bir dediğimi 2 etmeyen adam; beni övdüğü ortamdaki bir kızla aldatıyormuş. Baya bir süre ben de şok olmuştum artık herkesten her şeyi bekliyorum 😅

hep ayni sey olmuyor mu, bir konu aciyorsun sonra haksiz bulununca kendinin hakli oldugunu gosteren bir konu daha aciyorsun. babanla ilgili olanda da ayniydi.

adamin romeo olmadigini binlerce kez yazdi insanlar inanmadin. nasil atlatacagim sorusu da samimi degil cunku herkese gore degisir. ben tatile cikarim sen fuckbuddy bulursun digeri arkadaslariyla takilir vs.

hep ayni sey olmuyor mu, bir konu aciyorsun sonra haksiz bulununca kendinin hakli oldugunu gosteren bir konu daha aciyorsun. babanla ilgili olanda da ayniydi.

adamin romeo olmadigini binlerce kez yazdi insanlar inanmadin. nasil atlatacagim sorusu da samimi degil cunku herkese gore degisir. ben tatile cikarim sen fuckbuddy bulursun digeri arkadaslariyla takilir vs.
Inanmadiysan sana da kadının attığı mesajları falan atabilirim yani.

X