Aldatiliyor olabilir miyim?

Neden bu adamla birliktesiniz cocuk icinmi
 
P poncik159 hanım siz böyle bir evlilikte neden duruyorsunuz biliyor musunuz çünkü kendinizi daha iyisine asla layık görmüyorsunuz.

Ebeveynlerinizin biri ya da her ikisi tarafından bu değersizlik, güzel olan hiçbir şeye layık görülmeden yetişmiş olabilir misiniz acaba?
Veya sürekli tenkit edilerek?

Çünkü eşinizin bu kadar olumsuz özelliğine rağmen boşanırsanız ,insanların sizi suçlu göreceğini düşünüyor bu yükü üstünüzden atmak için de aldatılsam tüm suçu ona atar kurtulurum diyorsunuz.

Tavsiyem öncelikle bireysel olarak bir terapi almanız ve değişime kendinizden başlamanız , gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten.
 
Evet soylemleriniz hoş değil...
 
Evet soylemleriniz hoş değil..
 
Tam da dediğiniz gibi bir çocukluk genç kızlık geçirdim. Asla gorulmedim, beğenilmedi yaptıklarım. Eleştiri hakaret ne arasanız vardı her zaman.
Suç atmak gibi bir düşüncem yok aslında. Sadece bu kadar çabalarken esim olacak beyefendi de beni görmüyor, bile isteye bu çıkmaza sürüklüyor kendi hatalarindan kaynaklı olduğunu görmesini istiyorum.

Bireysel terapi aldim. İse yaramadi aksine daha da kötü oldum. Halı altına süpürüp anlık patlamalar yaşıyor gibi hissettim.

Farklı bir çok hastaligim çıktı bu süreçlerde içime atmaktan, üzüntüden.
 
Sorunlarla yuzlesmemek için cinsellikten vazgeçmiş daha doğrusu kendini 10saniyede tatmin etmiş durmuş.
 
Ya suç atmak yanlış olmuş haklısınız, sorumluluğu üzerinizden atmak desem daha doğru olurdu.
Sadece ben bu kadar çabalarken derken neyi kastettiniz bilmiyorum ama sizde de çaba yok kabullenilmişlik var sadece.

Lütfen terapi aldım işe yaramadı demeyin,tekrar tekrar deneyin gerekirse psikiyatriye gidin ilaç kullanın mutlaka sizin için de bir çözüm var bir yerlerde pes etmeyin hemen.
 
Evet soylemleriniz hoş değil...
Ama söylediklerim GERÇEK. Evlilikte cinsellik yaşamadan, muhabbet etmeden, beraber vakit geçirmeden yılları geçirerek ne olmasını bekliyorsunuz? Üstelik buna kocanızı geçtim kendinize reva görüyorsunuz. Cinsel probleminiz varmış, cinsel hayatı oturtmadan çocuk yapmışsınız. Evliliğinizin bu hale gelmesinde kimin suçu daha çok bilemem ama böyle birşey yaşanıyorsa iki tarafta da suç vardır. Kaldı ki adam size sıfır ilgi emek verirken, kadın olarak bile ihtiyaçlarınızı görmezden gelirken siz bu evliliği bu hali ile yürütmeye devam ediyorsanız, bugün değilse yarın aldatır zaten. Kocanızın kendine gelmesi çabalaması için önce sizin buna razı olmadığınızı ve gerekirse vazgeçebileceğinizi görmesi lazım
 
Hanımefendi önünü arkasını bilmeden nasıl böyle peşin hükümlü olabiliyorsunuz? Hayatı oturmadan ne alaka. Vakti zamanında gayet birbirine bağlı, sevgi ve saygı ile sürdürdüğümüz güzel bir ilişkimiz vardı. Cinsellik, planlı hamilelik her şey güzeldi. Çocuk sonrası problemlerimiz oluştu. Çok rica ediyorum bu kadar önyargılı ve bu kadar peşin hükümlü olmayın.
Evliliğim hatalı, yanlis, kötü evet kabul ediyorum. Ancak bu noktaya gelmek benim keyfime bağlı olmus bir şey değil. Hiç kimse evliliğini bu şekilde yaşamak istemez yapmayın lütfen.
 
Cabalamamtan kastım; psikolojik destek aldım, evliligimizi iletisimimizi duzeltebilmek için konuştum, anlattım, dinledim. Onun isteklerini göz ardı etmedim rahatsız olduğu şeyleri düzeltmeye gayret ettim. Hem evi hem işi hem çocuğu aksatmadan götürmeye çalıştım. Her şeyi ev ile ilgili çocuk ile ilgili giderler ihtiyaçlar aklınıza ne gelirse her şeyi ben düşünmek zorunda kaldım vb.
Kabullenemiyorum bu durumu. Her ne kadar kabullenmiş gibi yansisada sizlere içten içe kendimi her gün gece dk sorguluyorum. Çaresizlik = ben
Terapiye yeniden başlayacağım. Farklı bir terapistle.
 
çocugu ne zaman yaptıklarını nerden biliyosun da pat pat yazıyosun anlamadım kadın açıkça boşanamıyorum demiş, demek ki bi problemi var. ilgisiz değersiz büyümüş olabilir bu hayata zaten alışkındır. çocuguyla tek kalmamak istiyo olabilir. bana kalsa bence de boşansın ama sırf yapamıyor diye bu kadar şey yazılmaz. zaten sağlıklı dusunen biri coktan bosanırdı ama yazdıklarınız biraz acımasız olmuş
 
Eğer sizi aldatmıyorsa, ve önceki konularınızı göremedim sürdürebilme şansınız var ise konuşup son bi şans vermenizi öneririm madem siz de bosanmaktan korkuyosunuz, ben de yeni evliyim her zaman böyle büyüleyici hissetmicem biliyorum. ama hafif bi sarsıldıgımızda çabalamamız gerekir. hatta bazen buyuk sarsıntılarda bile. şiddet küfür aldatma vs dısında. eğer iyi bi baba ve zamanında iyi bi koca olduguna eminseniz bir şans daha vermek amacıyla konusun derim. 15 yıl kısa bi süre değil. ama bu dediklerimden de tezat bi karakter ise aldatılmayı beklemeyin gücünüzü toplayıp boşanın
 
Evliliğinizi ilk günkü aşk sevgi ve saygı ile surdurmenizi dilerim

İyi bir baba. Siddet, küfür argo kelime dahi yok. Zamanında çok güzel anılar biriktirmistik hayal gibi. O adam bu adama nasıl dönüştü
Son bir kez o kadar çok konuştum ki umudum hiç yok. Yine de düşüneceğim tekrar bu fikri.
 
Bence bu dedikleriniz gibi ise orta yaş sendromu her iki tarafta da olabilir. son bi kez denemelisiniz belki de.. odaları birleştirerek başlanabilir her gun telefonsuz en az bi yarım saat geçirerek.. hatta afedersiniz heyecan katarak sevişerek bile. eskiden yapmayı ya da gitmeyi cok sevdiğiniz aktiviteleri yapmaya calısın. eğer barısmayı kendi de istiyosa ters tepmeyecektir. çift terapisini de şiddetle öneriyorum.

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. umarım aşk sevgi ve saygı yşam boyu devam eder. hiçbi kadın hatta hiçbi erkek de boşanmak için evlenmez. çocugunuzun sevgiyle büyümesi için birbirinizi sevin.
 
Yok tabii ki asla bunu savunacak degilim, eger varsa oyle bir sey, bu da basbayagi aldatmadir elbette ki. Hic konustunuz mu peki aranizdaki bu durumu, hani neden cinsellik yok, herhangi bir paylasim yok gibisinden? O ne diyor bu duruma? Bosanmayi o istiyor mu ki?
 
İstemiyor boşanmayı. Düzelteceğim sen ne dersen tamam diyor ama uygulamada yok maalesef.
Zaman zaman öfke patlamaları yaşıyorum dile getiriyorum bu duygusal boşluğu bildiğiniz duvar gibi bana bakıyor. İfadesiz bomboş.
 
Kocaniz buyuk ihtimalle aldatiyor.
Siz bu durumla ilgili tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Ortaya cikarmak mi? Bosanmak istemiyorsaniz bunu yapmayin bence, bosuna yuz goz olursunuz. Gururunuz da kalmaz.
Hatta ben sizin kocanizdan madem ogrendim ayrilalim diyecekmis gibi bir enerji aldim. Inceldigi yerden kopmasini isteyebilir, cunku aranizda hicbir romantik/duygusal iletisim yok sizin de dediginiz gibi.
 
Bence sizin evlilik bitmiş. Sorun tam olarak orda. Aldatıp aldatmaması çok da önemli olmamalı. Ben aldatıldım aşırı acı verici birşey kimse de yaşamasın isterim. Yalnız aynı evin içinde karı koca hayatım olmasa o da aynı acıyı verir. Neyse işte mutlaka bir destek alıp bu kötü hayattan kurtulmalısın o da kurtulmalı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…