Aldatiliyor olabilir miyim?

Sakın sakın kendinize bir bahane bulmak için aldatılmayı dilemek ne demek, boşanmaya cesaretiniz yoksa ilişkinizi düzeltmenin yoluna bakın.

Aldatsın, bende tereyağından kıl çeker gibi bu işten kılçıksız sıyrılayım ne demek sizce yetişkin bir insan davranışı mı bu?

Öyle mi anlasildi. Öyle demek istemedim asla. O şekilde anlasildihsa düzelteyim aldatilmayi dilemiyorum varsa öğrenmek istiyorum hepsi bu.

Aldatıyor veya aldatmiyor diyemem ama odanıza geçince kesimle o telefonları elinize almayin zaten bütün gun ister istemez elimize alıyoruz en azından yatağa girince bırakıp birbinize zaman ayirsaniz belki ilişki kendiliğinden geelisecek

Yani boşanmanız için tek bir sebep daha geldiği anda kalıplaşmış düşüncenizi yıkarak boşanabilirim mi diyorsunuz? Neden kendinizi bu şekilde şartlandırdınız? Başkalarına boşanma sebebi olarak anlatacak bir şey bulmuş olurum demişsiniz, canım istedi boşandım da diyebilirsiniz kurcalamak kimin haddine. Neden zamanınızı böyle bir evlilikte harcamaya devam ediyorsunuz insan hayatı kısadır, ayrılmadığınız her gün için ileride çok pişman olursunuz. Kendiniz için hareket etmeniz, konfor alanınızdan çıkmanız gerekiyor.

Asıl soru şu ? Siz bu olayı aydınlığa cıkarırsanız ev arkadaşı olan eşinizi boşayacak mısınız ?

Siz ne istediğinizi biliyormussunuz bence önemli olan o.Eger ayrılmak istiyorsanız aldatilana kada beklemenin bı anlamı varmı?Bosanmak istemiyorsanız karşı tarafa bir adım atsanız olmazmi?önce kendi içinizde ne yapacağınıza karar verin sonrası kolay zaten

Cocuğu zaten size verirler. Ek olarak elaleme ne diyeceğinizi dert edene kadar kendinizi ve cocuğunuzun psikolojisini düşünün. Öyle evde ne kadar sağlıklı bir çocuk yetişebilirki

Yani böyle bir ilişkide aldarilmadigini düşünmek abes kaçardı üzgünüm. Cinsel temas olmadan nasıl durabiliyorsunuz ki ?

Ben aldatmiyorum o da aldatmiyor olamaz mı?
Benim cinsel ihtiyacım yoksa onun da olamaz mı demek bu? Karı koca ilişkiniz yok, cinsellik yok, duygusal yakınlaşma yok. Ben halimden memnunum o da olsun mu diyorsunuz? Boşanmak için aldatılma şartı mı var? Çocuk için aynı evde yaşıyoruz diyorsanız boşanın yine aynı evde kalın madem. En azından kimse kimseyi aldatmamış olur. Yani sağlıklı bir insanın cinsellik yaşamaması normal mi geliyor size?

Normal gelebilir mi?
İçine dustugum durumda ne yapacağını bilmeyen, sağlıklı düşünmeyen bir kadınım. Ben de sizin yeriniz de olsam aynı şeyleri söylerdim benim gibi bir kadına.
Evet boşanmak en doğrusu ancak boşan denilince de bosanilmiyor. Her şeyi düşünmek zorundasıniz. Yalnız bir kadın olarak ülkemiz şartlarında yaşamak bile kendi icinde detaylı düşünülmesi gereken bir mevzu.
Size hak veriyorum ve umarım ben de başarabilenlerden olurum.

Asıl soru şu ? Siz bu olayı aydınlığa cıkarırsanız ev arkadaşı olan eşinizi boşayacak mısınız ?
Bir seyi istersiniz ama adım atmaya cesaret edemezsiniz ya belki ben de bu adımı bununla atabilecek cesareti kazanırım. İnanın bilmiyorum. Bir seyleri değiştirmek evet istiyorum ama yalnızca istemek yeterli gelmiyor.

Yani böyle bir ilişkide aldarilmadigini düşünmek abes kaçardı üzgünüm. Cinsel temas olmadan nasıl durabiliyorsunuz ki ?
Baslarda çok zorlandım. Baktım ki bir şeyler benim zorlamamla iyice soğudum. Cinsellik benim için önemliydi bakıyorum şimdi resmen içimde ki enerji, kadınlık hepsi sönmüş. Karsimdakini arzulamadigim için cinsellikle ilgili herhangi bir şey düşünmemeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…