- 9 Mayıs 2015
- 1.288
- 3.641
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aldatmiyorum o da aldatmiyor olamaz mı?Böyle bir durumda iki taraftan biri zaten patlak verir sizin ki o misal. Gidin boşanın onurlu yaşayın bence
Öyle mi anlasildi. Öyle demek istemedim asla. O şekilde anlasildihsa düzelteyim aldatilmayi dilemiyorum varsa öğrenmek istiyorum hepsi bu.Sakın sakın kendinize bir bahane bulmak için aldatılmayı dilemek ne demek, boşanmaya cesaretiniz yoksa ilişkinizi düzeltmenin yoluna bakın.
Aldatsın, bende tereyağından kıl çeker gibi bu işten kılçıksız sıyrılayım ne demek sizce yetişkin bir insan davranışı mı bu?
Ne zamandır böyle yaşıyorsunuz? Bence aldatmıyor olamaz eğer uzun zaman geçmişse. Düzenli bir ilişkisi olmasa bile kesinlikle günübirlik bişeyler olmuştur. Keşke olmasa ama çok açıkBen aldatmiyorum o da aldatmiyor olamaz mı?
Asıl soru şu ? Siz bu olayı aydınlığa cıkarırsanız ev arkadaşı olan eşinizi boşayacak mısınız ?Hanımlar merhaba,
15 yıllık evliyim, çocuk sonrası eşimle ev arkadaşına döndük. Geçmiş konularimda var. Şimdi şöyle ki; her zaman her insanın her şeyi yapabileceğini bilirim o nedenle asla yapmaz aldatmaz diyebileceğim bir akla sahip değilim.
Ancak, özellikle son zamanlarda dikkatimi çeken şeyler var ya beni aldatıyor ya da sosyal medyada bir haltlar yiyor borsa morsa sohbet odaları vs bilemiyorum sadece tahmini.
Biz ev arkadaşı olduğumuz için çocuk yatınca kendi odalarimiza çekilir telefonlarimiza gomuluruz. Ben film izlerim, sosyal medya veya burası takılırım. O da genel de araç alım satim, futbol, abuk sabuk videolar (bence manasız sosyal medya videoları) izler genelde de elinde telefon uykuya dalar haspam.
Normal iletişimde olduğumuz zamanlarda da çay içer misin meyve yer misin vb sorar kendi tikinirken.
Son zamanlarda sormuyor. Geç saatlere kadar telde bir haltlar karıştırıyor. Ben ondan önce uyuyorum artık. Ve bence en onemli delil araç kullanırken telefon dit yapsa alıp hemen bakıyor. Ben yanında olduğum halde bunu yapması aklıma aldatiliyor olabileceğim fikrini getirdi. Ayrıca, önceden bir barışma gayretinde olurdu kendince onlarda yok. Bir şey sorsan sesi yükseliyor normal değil kısaca.
Şimdi ben aldatilip aldatilmadigi mi nasıl anlayabilirim?
Telefonu hep normal ve masa üstü koltuk orda burda gizlemez. İstediğimde hemen verir şifresi yoktur.
Sosyal medya hesaplarının şifresini hiç merak etmedim bugüne kadar çünkü telefonu alsam açıp bakabiliyorum.
Akşam çıkması gezmesi vb. Bir degisiklik yok. Aynı bakımsız kaba Saba odunluk.
Benimde aklıma bir şüphe geldi mi kesin altını dolduracak bir şey çıkar. Ben şimdi nasıl emin olabilirim.
Cocuğu zaten size verirler. Ek olarak elaleme ne diyeceğinizi dert edene kadar kendinizi ve cocuğunuzun psikolojisini düşünün. Öyle evde ne kadar sağlıklı bir çocuk yetişebilirkiTeşekkür ederim
Hiç kimsem yok. Maddi olarakta saglik anlamında bir sıkıntı yasamazsam minik bir ev dondurebilirim. Yalnız olmak beni bu kadar korkutmasa şimdiye çoktan adım atmıştım.
Eğer somut olarak aldatiliyorsam en azından mahkemeye sunar çocuğun velayetini alırım çevreye de aldatıldigim için ayrıldım derim önüme bakarım gibi geliyor. Ya için de bulunduğum durum öyle kötü ki hangisi daha iyi olur daha kötü olur algilayamiyorum.
Yani böyle bir ilişkide aldarilmadigini düşünmek abes kaçardı üzgünüm. Cinsel temas olmadan nasıl durabiliyorsunuz ki ?Hanımlar merhaba,
15 yıllık evliyim, çocuk sonrası eşimle ev arkadaşına döndük. Geçmiş konularimda var. Şimdi şöyle ki; her zaman her insanın her şeyi yapabileceğini bilirim o nedenle asla yapmaz aldatmaz diyebileceğim bir akla sahip değilim.
Ancak, özellikle son zamanlarda dikkatimi çeken şeyler var ya beni aldatıyor ya da sosyal medyada bir haltlar yiyor borsa morsa sohbet odaları vs bilemiyorum sadece tahmini.
Biz ev arkadaşı olduğumuz için çocuk yatınca kendi odalarimiza çekilir telefonlarimiza gomuluruz. Ben film izlerim, sosyal medya veya burası takılırım. O da genel de araç alım satim, futbol, abuk sabuk videolar (bence manasız sosyal medya videoları) izler genelde de elinde telefon uykuya dalar haspam.
Normal iletişimde olduğumuz zamanlarda da çay içer misin meyve yer misin vb sorar kendi tikinirken.
Son zamanlarda sormuyor. Geç saatlere kadar telde bir haltlar karıştırıyor. Ben ondan önce uyuyorum artık. Ve bence en onemli delil araç kullanırken telefon dit yapsa alıp hemen bakıyor. Ben yanında olduğum halde bunu yapması aklıma aldatiliyor olabileceğim fikrini getirdi. Ayrıca, önceden bir barışma gayretinde olurdu kendince onlarda yok. Bir şey sorsan sesi yükseliyor normal değil kısaca.
Şimdi ben aldatilip aldatilmadigi mi nasıl anlayabilirim?
Telefonu hep normal ve masa üstü koltuk orda burda gizlemez. İstediğimde hemen verir şifresi yoktur.
Sosyal medya hesaplarının şifresini hiç merak etmedim bugüne kadar çünkü telefonu alsam açıp bakabiliyorum.
Akşam çıkması gezmesi vb. Bir degisiklik yok. Aynı bakımsız kaba Saba odunluk.
Benimde aklıma bir şüphe geldi mi kesin altını dolduracak bir şey çıkar. Ben şimdi nasıl emin olabilirim.
Benim cinsel ihtiyacım yoksa onun da olamaz mı demek bu? Karı koca ilişkiniz yok, cinsellik yok, duygusal yakınlaşma yok. Ben halimden memnunum o da olsun mu diyorsunuz? Boşanmak için aldatılma şartı mı var? Çocuk için aynı evde yaşıyoruz diyorsanız boşanın yine aynı evde kalın madem. En azından kimse kimseyi aldatmamış olur. Yani sağlıklı bir insanın cinsellik yaşamaması normal mi geliyor size?Ben aldatmiyorum o da aldatmiyor olamaz mı?
Normal gelebilir mi?Benim cinsel ihtiyacım yoksa onun da olamaz mı demek bu? Karı koca ilişkiniz yok, cinsellik yok, duygusal yakınlaşma yok. Ben halimden memnunum o da olsun mu diyorsunuz? Boşanmak için aldatılma şartı mı var? Çocuk için aynı evde yaşıyoruz diyorsanız boşanın yine aynı evde kalın madem. En azından kimse kimseyi aldatmamış olur. Yani sağlıklı bir insanın cinsellik yaşamaması normal mi geliyor size?
Bir seyi istersiniz ama adım atmaya cesaret edemezsiniz ya belki ben de bu adımı bununla atabilecek cesareti kazanırım. İnanın bilmiyorum. Bir seyleri değiştirmek evet istiyorum ama yalnızca istemek yeterli gelmiyor.Asıl soru şu ? Siz bu olayı aydınlığa cıkarırsanız ev arkadaşı olan eşinizi boşayacak mısınız ?
Baslarda çok zorlandım. Baktım ki bir şeyler benim zorlamamla iyice soğudum. Cinsellik benim için önemliydi bakıyorum şimdi resmen içimde ki enerji, kadınlık hepsi sönmüş. Karsimdakini arzulamadigim için cinsellikle ilgili herhangi bir şey düşünmemeye başladım.Yani böyle bir ilişkide aldarilmadigini düşünmek abes kaçardı üzgünüm. Cinsel temas olmadan nasıl durabiliyorsunuz ki ?